BREKEND: Anti-terreuracties gaande in Düsseldorf, Duisburg, Dortmund en Tönisvorst

Geen categorieaug 10 2016, 11:00
Jetz geht's los.
Het gaat helemaal los in Duitsland. Volgens verschillende Twitteraars vinden er op dit moment grote anti-terreuracties plaats bij onze oosterburen.
https://twitter.com/News_Executive/status/763298115432673280
De acties zouden plaatsvinden in Duisburg, Düsseldorf, Dortmund en Tönisvorst. Met name Düsseldorf en Dortmund zijn natuurlijk grote plaatsen met bijzonder veel immigranten. Zoals je op de foto's hier boven kunt zien zijn ze vooral actief in Turkse buurten: het reisbureau waar de politie voor staat lijkt mij Turks te zijn, kijk maar naar het bord met de logo's van Turkse luchtvaartmaatschappijen.
Volgens TeleTrader zijn er 150 agenten betrokken bij de acties die een dag komen nadat een Syrische 'vluchteling' opgepakt werd omdat hij aanslagen wilde plegen in naam van ISIS. De 'vluchteling' zat in een asielcentrum in Dinslaken.
https://twitter.com/News_Executive/status/763296492631318528
De acties van vandaag zijn eerst en vooral gericht tegen ISIS-propagandisten: mensen die moslims proberen te recruiteren voor aanslagen en/of de gewapende strijd in Syrië en Irak.
https://twitter.com/HansErikIken/status/763285398793678848
Kortom, de acties bevestigen maar weer eens dat:
1. Duitsland een bijzonder groot moslimextremisten-probleem heeft
2. ISIS de vluchtelingencrisis heeft aangegrepen om jihadisten naar Europa te smokkelen
Hoewel het goed is om te zien dat de Duitse regering eindelijk ingrijpt kunnen we ons afvragen of dit allemaal niet veel te laat komt. Er zijn de afgelopen weken verschillende aanslagen gepleegd, en het probleem van de radicale Islam is duidelijk wijdverspreid in Duitsland. Daar komt bij dat Duitsland ondertussen nog steeds op enorme schaal 'vluchtelingen' toelaat, wat betekent dat ze weliswaar dweilen, maar dat ze de kraan nog steeds niet dicht hebben gedraaid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten