Donald Trump maakt 'grap': Misschien dat iemand met een vuurwapen Hillary even kan uitschakelen?!

Geen categorieaug 10 2016, 13:00
Wil Donald Trump eigenlijk wel president worden?
Donald Trump staat al langer bekend als een magnifieke gek, maar gisteren ging hij wel erg ver. In een toespraak suggereerde hij namelijk dat aanhangers van het tweede amendement iets aan het probleem genaamd Hillary Clinton konden doen.
Het tweede amendement van de Amerikaanse Grondwet geeft Amerikanen het recht om vuurwapens te dragen. Hij impliceerde dus dat een conservatieve Amerikaan Hillary dan maar moet neerschieten om te voorkomen dat ze nog meer linkse rechters lid van het Hooggerechtshof maakt.
Een vreselijke uitspraak, die Trump terecht flink wat kritiek opleverde. Sterker nog, hij wordt nu uitgespuugd door iedereen met ook maar een beetje gezond verstand.
En dat brengt me bij het volgende: ik vraag me onderhand af of Trump werkelijk president wil worden. Gisteren en eergisteren kwam er flink wat nieuws naar buiten dat bijzonder slecht was voor zijn tegenstander, Hillary Clinton. Alles dat Trump had moeten doen was zijn mond houden en toekijken terwijl Hillary afgebrand werd.
In plaats daarvan ging Trump juist helemaal los met de ene na de andere idiote uitspraak, waardoor iedereen het over hem heeft in plaats van over Hillary's steun aan ISIS, haar warme banden met lobbyisten en donateurs, en haar gehackte emails waaruit blijkt dat ze één van de meest corrupte politici van Amerika is.
Trump had alleen zijn kaken stijf op elkaar moeten houden als hij Hillary in de verdediging wilde drukken. Maar wat doet hij? Hij vliegt juist weer compleet uit de bocht en zorgt er op die manier voor dat Hillary zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zij en Bill zitten nu ongetwijfeld lachend voor de buis terwijl Hill al plannen maakt voor het nieuwe design van het Oval Office.
Voor Trump zijn de verkiezingen duidelijk één groot spel: een manier om gratis media-aandacht te genereren zodat hij de komende jaren nog meer geld kan verdienen. De toekomst van Amerika én van de rest van de wereld kan hem gestolen worden. Zolang hij maar rijk is vindt hij het voor de rest allemaal best.
Triest. Hillary is namelijk alles behalve een goede kandidaat en als president zal ze er ongetwijfeld een enorme, linkse puinhoop van maken. Als Republikeinen een man (of vrouw) hadden genomineerd die serieuze kandidaten waren hadden ze haar gemakkelijk kunnen verslaan, waarna ze Amerika opnieuw hadden kunnen heropbouwen (wat nodig is na acht jaar Obama), en het Amerikaanse buitenlandse beleid helemaal op de schop kunnen nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten