Donald Trump stort momenteel neer als een vliegtuig zonder brandstof en vleugels

Geen categorieaug 09 2016, 16:00
Met elke dag die vordert lijken de Republikeinen en Donald Trump het Witte Huis steeds verder uit het zicht te zien verdwijnen.
Het gaat niet goed met de campagne van Donald Trump. Nee, dat is een understatement. Accurater is het om te zeggen dat Donald Trump momenteel gewoon keihard gevloerd wordt door Hillary Clinton in de strijd om het presidentschap.
Daar is momenteel vooral één heel eenvoudige reden voor. Clinton is dan wel een corrupte, machtshongerige en inhalige politicus, maar ze is één ding vooral niet, en dat is amateuristisch. Ze weet heel goed hoe de zaken werken in de nationale politiek en je kan haar met recht omschrijven als een politieke professional. Daarmee heeft ze meteen al één uitzonderlijk groot voordel boven rank and file amateur Donald Trump, die alles en iedereen tegen hem in het harnas jaagt.
Dat ruziezoekende gedrag krijgt een voorspelbare reactie ver buiten de Clinton-campagne en Washington D.C.: mensen schrikken zich een hoedje en rennen met hun handen in het haar weg bij Trump. Gevolg? Clinton is ondanks haar absurd lage populariteitscijfers nu ineens een torenhoge favoriet voor de presidentiële eindzege in november:

"Hillary Clinton now boasts a double-digit edge over Donald Trump in their battle for the presidency, according to a new poll. Clinton leads Trump by 10 points, 51 percent to 41 percent, in the NBC News/Survey Monkey poll released Tuesday.

That’s the biggest spread since the tracking poll began asking about the general election matchup in May."

Trump stort helemaal in elkaar. Tegen een kandidaat als Clinton moet iedere Republikein die nog kan praten een paar procent kunnen voorstaan, maar Donald Trump die belooft het kernwapens te laten regenen krijgt het natuurlijk met gemak voor elkaar om dik van deze vrouw te verliezen.
Dan ben je toch echt wel een gigantische incapabele pannenkoek. Het is heel triest hoe de Republikeinse Partij - de partij van Ronald Reagan, en van Abraham Lincoln - zichzelf zo belachelijk maakt met zo'n gigantische clown aan het hoofd. Heel erg zonde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten