Fatah pocht dat ze elf duizend Israëliërs hebben gedood en viert dat uitbundig

Screen Shot 2016-07-05 at 13.54.54
Foto:

De Palestijnse politieke beweging Fatah (letterlijk: ‘overwinning’), die onder controle staat van Mahmoud Abbas,  staat bekend als ‘gematigd’. Desondanks claimt de beweging dat het elf duizend Israëliërs heeft gedood en ze viert dat uitbundig, schrijft Christine Williams op Jihad Watch.

Williams vraagt zich hardop af: ‘Kan iemand zich voorstellen wat er zou gebeuren als een westerling zou opscheppen over het feit dat hij elf duizend moslims of eender welke andere minderheidsgroepering had gedood? Dan zou er meteen een golf van verontwaardiging optreden op sociale media, en terecht, maar in het geval van Fatah, dat opschept over het doden van elf duizend Israëliërs, is dat niet één legitiem nieuwsbericht waardig in de hoofdstroom media. Als er daarentegen ook maar één Palestijn wordt omgebracht door zichzelf verdedigende Israëliërs, dan schreeuwen de media meteen moord en brand. Deze inconsistentie om moslim misdaden te verhullen komt voort uit angst voor represailles of angst om te worden beschuldigd van ‘islamofobie’ of als ‘racist’ te worden neergezet. Deze inconsistentie schaadt zowel Israël als de veiligheid van het Westen.’

Hierin heeft Williams natuurlijk volkomen gelijk. Het is totaal hypocriet om wel de moorden op Palestijnen door Israël breed uit te meten in de media, maar omgekeerd niet. Deze hypocrisie is al een tijdje aan de gang en de Westerse media doen er grif aan mee, niet beseffend dat met die houding hun eigen cultuur mede ondermijnd wordt.

Palestinian Media Watch heeft de Facebook post van Fatah waarin zij hun dodenlijst claimen bekeken en kwam tot de ontdekking dat Fatah dezelfde post ook al eens eerder, te weten in 2014, hadden gepost…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  Ja op dit onderwerp zal die paardepisnicht paribus geheten niet hysterisch GENOCIDE gaan krijsen zoals hij gewoonlijk doet wanneer er zo’n minderwaardige moslim ook maar èèn haar wordt gekrenkt.

  1.   

   Was het kereltje vigo niet degene die een ruil van 1000 Palestijnen tegen 1 Israelier de juiste verhouding vond ?

   1.   

    Dat is de Palestijnse standaard smerige antisemiet, die willen altijd een uitruil van 1000 tegen 1, dus dat mag wat mij betreft ook de verhouding zijn in slachtoffer verhoudingen.

    1.   

     Dat bedoel, ik vigo, je zou qua genocidale mentaliteit zo bij het tuig van Fatah kunnen aansluiten.

   2.   

    Ehm nee, hij stelde vast dat de *Palestijnen* dat de juiste verhouding vinden.

    1.   

     De slachtofferverhouding tussen Palestijnse en Israelische burgers ligt in de smerige oorlog die het militair oppermachtige Israel tegen het onderdrukte Palestijnse volk voert is overigens grofweg 1000:1.

     1.   

      Dat zeg ik, precies de verhouding die de zwerfarabieren die zichzelf Palestijns noemen hanteren.

     2.   

      Het Palestijnse volk wordt inderdaad onderdrukt. Maar niet door Israël.

 2.   

  Een zorgwekkende ontwikkeling.

  UK Govt: Top Muslim Brotherhood Islamists CAN Get Asylum In Britain
  http://www.breitbart.com/london/2016/08/05/uk-govt-says-muslim-brotherhood-operatives-can-seek-asylum-britain/

 3.   

  Dit bericht tekent wel een cultuurverschil. De Arabieren krijgen meer aanzien bij meer dode joden, bij de joden is dat net andersom.

  Eens kijken. Wie zullen we eens boycotten?

 4.   

  Dus omdat een stupide organisatie als Fatah de dood viert, moeten wij onze beschaving ook maar laten varen en niet meer berichten als er Palastijnen worden gedood?

  1.   

   We berichten toch ook wanneer er terroristen in Europa worden gedood? Dus ja, best. Zolang het hele verhaal maar wordt verteld.

 5.   

  Elf duizend doden voor een Westerling dat kan echt niet. Bij de Palestijnen is het een andere koek. Links EU zal zeggen dat het strijd voor de vrijheid is en ze nog geld sturen ook. Ga verder door jongens, die Joden worden te machtig. En Obama houdt niet van de Joden wat begrijpelijk is. Binnenkort met een Gaza strook in de EU zullen wij weten hoe het de Joden in werkelijkheid vergaat. Maar daar zullen onze leiders vast iets op vinden om het goed te praten. Principes tellen niet in de EU dus je kunt alle kanten mee op.

  1.   

   De Joodse tradititie is nog altijd die van het geweten en het leven. Daarom doen Joden niet aan dit soort achterlijk gedrag door te vieren dat zij duizenden Palestijnen gedood hebben. Palestijnse strijders handelen niet volgens het recht van de Geneevse confentie maar die van het terreur. Treurig dat sommige reaguurders hier het uitermate terecht vinden van deze viering omdat zij Israel juist als terroristisch staat benoemen. http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20doodscultuur.htm

   1.   

    de multiculturalisten juichen alles toe wat hun geliefde import culturen aanrichten , zelfs zijn zij de uitvinders van het woord racisme , wat te pas en onpas gebruikt wordt door hen , en de geïmporteerde culturen .

    als de oorspronkelijke bevolkingen , (die immers ook uit diverse culturen bestaat , door de eeuwen heen opgebouwd ), de opdringende eisen van de pas geïmporteerde culturen en ideologieën verwerpen of afwijzen , (de redenen hiervan kan zijn dat de nieuweling niet passen wil binnen onze samenleving ) , worden de oorspronkelijke bewoners door links multicultureel en door de geïmporteerde beticht van racisme.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!