Hypocriete Sylvana geniet van Gay Pride terwijl DENK-partijgenoten aanzetten tot homofobie

De gespleten tong van de partij ván, vóór, en dóór hypocriete allochtonen is weer eens zichtbaar. Terwijl uithangbord Sylvana lekker ‘chillt’ op de Gay Pride, foetert partijleider Tunahan Kuzu mensen uit die al te zichtbaar voor het organiseren van dit evenement zijn.

Sylvana had gisteren de tijd van haar leven in Amsterdam, waar de jaarlijke Gay Pride weer met veel bombarie door de grachten voer. Sylvana vergaapte zich aan de bootjes met schaarsgeklede mannen, en filmde er zelfs enkelen:

sylvanakoperafHet was zeker een mooie zonnige middag in Amsterdam, en als de jaarlijkse Gay Pride voorbijtrekt, waarom zou je dan niet even polshoogte komen nemen.. nietwaar?

Nou, als je Sylvana Simons heet en een prominent lid van DENK bent, bijvoorbeeld. Want die partij is – in tegenstelling tot hoe Sylvana het nu probeert te presenteren – helemaal niet zo enorm voor homorechten, homo-emancipatie, homohuwelijk en een einde aan homofobie. De Gay Pride is opgericht om voor al die zaken te vechten, maar DENK is juist een islamitisch vehikel opgericht om al die Westerse verworvenheden te bévechten.

Tunahan Kuzu intimideert namelijk politici die deelnemen aan dit soort zichtbare pro-homo acties. Zeker als ze van Turks-islamitische afkomst zijn. GroenLinks-politica Nevin Özütok weet nog al te goed hoe de Turkse dwingeland Kuzu haar opbelde om haar te bewegen af te zien van haar deelname aan de botentocht:

“[Kuzu] belde me om te zeggen dat hij overal mijn naam hoorde. Mijn deelname aan de Turkse boot viel volgens hem slecht bij de achterban. Toen vroeg ik hem wat hij daarop dan antwoordde. “Je weet toch dat dit onderwerp gevoelig ligt bij de achterban?” vroeg hij. Toen zei ik: “Maar jij bent toch campagne aan het voeren voor de PvdA? En jouw partij denkt toch precies hetzelfde over de vrijheid van homoseksuelen als mijn partij GroenLinks?””

Mijn vriend en collega Paul van der Bas schreef destijds:

“DENK zegt op te komen voor ‘vrijheid’, ‘verbinding’ en ‘tolerantie’, maar wat komt daar in de praktijk van terecht? Het lijkt er sterk op dat die mooie waarden van vrijheid en tolerantie door de Nederturkse partij nogal selectief worden toegepast. “

En dat is eigenlijk nog steeds waar. Maar nu met de toegevoegde hypocrisie van Sylvana Simons die dit anti-homostandpunt van DENK gaat zitten verbloemen en zelfs het lef heeft haar gezicht te tonen op zo’n Gay Pride en daar goede sier te maken, terwijl haar eigen partijleider – naar wie ze zich schikt – gewoon openlijk homofoob is.

Je moet echt maar durven.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Svetlana

  Wat een kletskoek weer. Waarom zou Sylvana geen plezier mogen hebben alleen omdat ze lid is van een partij waar ze niks moeten hebben van de hiesterische homolobby?

 2. ceteris paribus

  Wat leuk, weer eens een topic over de grote Sylvana!

  1. Ali Yas

   Vind je het echt leuk of moeten we dit ironisch opvatten? En bedoel je dan dat het niet leuk is of dat Sylvana niet groot is?

   1. ceteris paribus

    Het was inderdaad ironie, heer Jas; de redactie van dit blog is volledig geobsedeerd door DENK en Sylvana en dat wekt verbazing. Politiek gaat het namelijk om weinig.

 3. Peter Selie

  Bijna het hele politiek spectrum is hypocriet en de wouldbe politica Sylvana Simons is er óók een. Simons is gewoon een opportunistische zwarte vrouw die praat alsof zij geen vel om haar bevallige zwarte kont heeft zitten. Ieder weldenkend mens verafschuwd deze vorm van politiek die bedreven wil worden door zo’n antisemitische, fascistische tante. die zich heeft aangesloten bij dit stelletje islamisten van DENK…

  1. ceteris paribus

   “haar bevallige zwarte kont

   Peter onthult zijn diepere verlangens.

 4. pejoar

  ze mag zoveel plezier hebben als ze wil.
  daar gaat het niet om.
  het gaat om hypocriet zijn en niks anders.
  ieder weldenkend mens ziet dat hypocriete in haar en neemt haar daarom niet serieus.
  het bizarre is ook nog ,dat vanwege die feiten,ze discriminatie roept.

 5. Beukman

  Uit niets in dit verhaal blijkt dat DENK homofoob is. Wat wél blijkt, is dat Kuzu buigt naar een deel van zijn electoraat. Kuzu zal de enige niet zijn die wel eens water in de wijn doet.
  Laf? Pragmatisch? Zeg het maar.

  1. ceteris paribus

   Ik vermoed dat DENK de spagaat tussen de tradionele Turkse achterban en de moderne opvattingen van Sylvana en anderen in de partij niet geloofwaardig kan oplossen, maar als het hen lukt een werkelijk open platform voor allochtonen te worden zie ik ze nog wel een paar zetels verzamelen. Het zou ook een interessante bijdrage aan de integratie kunnen leveren.

   1. Beukman

    Ik vrees het ergste. De partij is weliswaar goed voor veel vermaak, maar één slachtoffer- en polariseerpartij (de PVV) is wmb wel meer dan genoeg.

 6. ko vadis

  Misschien dat Sylvana op 5 December ook aan feestelijkheden meedoet, vermomd als Pedro el Negro! 🙂

  1. ceteris paribus

   Sylvana heeft net zoveel succes met het verbannen van Zwarte Piet als de anti-rook lobby met het verbannen van de rokers uit de publieke ruimte.

   Veel succes dus, over 5 jaar is Zwarte Piet verdwenen.

   1. ko vadis

    Voorlopig komen over 4 maanden eerst nog de bisschop van Myra met zijn Moorse vriend even gezellig langs.

    1. ceteris paribus

     Wees lief voor de Moorse vriend, de kans is groot datr het de laatste keer zal zijn.

 7. peterkestassen

  Sylvana dat ongeschoren schaap moet gewoon een schop onder haar kont krijgen en het land uit geknikkerd worden,evenals die aso’s van DENK.
  Weg met die troep naar waar ze vandaan komen dan zijn we van dat gepeupel af.Niks ,maar totaal niks uitvoeren maar wel profiteren van onze belastingcenten.

 8. Seneca

  zelden reacties van beuk en cp gezien waaruit zo duidelijk blijkt dat ‘zij het woord spreken van wie zij eten….’ wat een aanfluiting voor dds.

  1. Beukman

   Vertel eens van wie ik eet, @Seneca. En daarna: inhoudelijk graag.

 9. monach

  ‘Kuzu hoorde overal de naam van GroenLinks-politica Nevin Özütok…’ Heeft Kuzu een geheime Turkse Nazi Klikdienst [TNK] opgericht?

 10. Smeeehgheeeed

  Een zwarte zelfstandige dame die voor Denk uitkomt is al lachen, maar dan die tweet…
  “De kop is er af, hoor!”, hilarisch gewoon.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.