Imam beweert homo’s te “genezen”. Komt er eindelijk aandacht voor non-acceptatie van homo’s binnen islam?

Vandaag is het dan zover: het moment waar menig roze medemens maanden naar uitgekeken heeft: de gay pride in Amsterdam. Maar voor het zover is durft Nederland zichzelf eindelijk eens wat kritische vragen te stellen.

We zijn een lange weg gekomen, sinds het islamitische GroenLinks-Kamerlid Mohammed Rabbae in de jaren ’90 opmerkte dat autochtone Nederlanders er maar gewoon aan moesten wennen dat allochtonen – specifiek van islamitische afkomst – een veel negatievere mening hebben over homo’s dan anderen. Een dubbele standaard van heb ik jou daar.

Anno 2016 kunnen we eindelijk eerlijk zijn over de houding van de islam naar homo’s: jarenlang is dat onder het tapijt geveegd in de naam van diversiteit. Homo’s, mensen uit het Midden-Oosten, allemaal anders, hoera! Dat die tweede groep vervolgens mensen uit de eerste groep het leven zuur maakten, werd gemakshalve vergeten.

No more. In een belangrijke documentaire op Nieuwsuur gisteravond werd de waarheid aan het licht gebracht. Imam Karrat van de Rotterdamse Essalem-moskee vertelt daar dat hij jongeren in een halfuurtje heeft “genezen” van hun homoseksualiteit

Ligt het aan mij of lijkt deze man rechtstreeks weggelopen van de set van Koefnoen? In een betoogje dat hij achteloos ophangt vertelt de man dat homoseksualiteit een keuze is waar hij mensen graag vanaf helpt. Met een gesprekje, en anders met “therapie”. Oftewel: charlatannerie.

Eén islamitische homo die uit eerste hand kan vertellen dat al die onzin niet werkt, is Tofik Dibi:

Eindelijk ontwaakt de wereld voor het feit dat homo-acceptatie binnen de islamitische wereld een totale non-starter is. Heel mooi, al die diversiteit en mensen van alle kleuren en religies. Maar voor sommigen brengt dit toch wat narigheid met zich mee. Het is goed dat er aandacht komt voor dit probleem, want – om met Geert Wilders te spreken – inmiddels hebben Henk en Ingrid homoseksualiteit redelijk geaccepteerd. Nu Fatima en Achmed nog. En dan vooral hun agressieve zoontjes die menen dat de straat van hen is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Wim

  Het kan in een paar seconden je hakt dat ding er af en je bent een vrouwtje.

 2. Bromsnor

  Veel moslims hebben minachting voor veel aspecten van de westerse levenswijze. Ook de tweede en derde generatie moslims die in het Westen zijn opgegroeid.

  Je ziet dan ook dat de islamitische parallelle wereld in het Westen groter word naarmate hun aantal groeit. In die parallelle wereld leven moslims hun eigen islamitisch leven.

  De islam is niet compatibel met de westerse levenswijze.

  Daarom zal het aantal “botsingen” in de toekomst alleen maar toenemen. Omdat de aantallen moslims groter worden en moslims mondiger worden.

  “Islamisten behoren tot de gevaarlijkste vijanden van homoseksuelen. De islam verbiedt en sanctioneert homoseksualiteit. Het is een strafbaar feit. Volgens de sharia, de wetgeving en rechtspraak van de islam, moeten homoseksuelen worden gedood wanneer ze hun geaardheid ook na een ernstige waarschuwing of na lijfstraffen niet willen veranderen.”
  http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2016/06/aanslag-in-orlando-heeft-alles-te-maken-met-de-islam-315834/

 3. Niek

  Hey Timmetje ik ben Wilders stemmer en ben tegen het uitoefenen (ihb met kinderen en in het openbaar) van homopielerij, lesboze gedoe, transtoestanden, bestialigeiten, spelletjes met doden en ander onrein, onfris en zondige praktijken!

  1. ceteris paribus

   Ik geloof dat Niek tot het soort christenen behoord dat ook gelooft dat je homoseksuelen prima van hun aandoening kunt genezen.

   1. ceteris paribus

    behoord = behoort

    1. Ni28

     Dat zegt Niek helemaal niet dat is uw verdraaide fantasie.

 4. zomaar

  wie zal het zeggen , hij niet en de islamitische homo niet , wat hij (deze imam ) hen in het oor fluistert hoe hij/zij aan het einde komt , als zij volharde homo te zijn .

  wij weten alle de islam , kent zijn martelpraktijken om anders denkende en gelovigen op (voor hen) het goede Spoor te zetten .

  ook al leef je in een (min of meer) vrij land ,cq vrijesamenleving .

 5. Ali Yas

  “Imam Karrat heeft moslims met homogevoelens binnen een half uur van gedachten doen veranderen”

  Is dat zo? Homofilie is niet meer dan “gedachten” die je in een half uur kunt veranderen? Staat een beetje haaks op de wetenschap wat dit betreft, maar een beetje moslim maalt niet om echte kennis.

  Overigens bedoelt Karrat het misschien wel goed. Stel je voor dat zijn remedie echt werkt! Miljoenen homo’s hoeven zich ineens geen zorgen meer te maken over discriminatie en hebben nog tien keer meer keus ook.

  Maar de “werking” van zijn “remedie” is anders. De jongens (en meisjes) die bij hem langs komen realiseren zich binnen een half uur dat ze beter weer in de kast kunnen kruipen.

 6. Svetlana

  Altijd dat gedoe om mensen met een, mag ik het zeggen, abnormale SEKSUELE AFWIJKING te paaien. HOMO”S zijn de laatste bevolkingsgroep die in Europa worden GEDISCRIMINEERD.. Altijd zijn de homo’s en joden “zielig” terwijl er nu in Europa een GENOCIDE plaatsvind tegen MOSLIMS. EEN NIEUWE AUSSCHWITZ gaat plaatsvinden waar moslims op treinen worden gezet en in consentraatiekampen worden gezet. Dit vind nu al plaats in Europa

  1. Arachne

   Waar in Europa gebeurt dat volgens jou?

 7. Peter Selie

  Ach de islamitische geestelijken, rechtsgeleerden, imams en andere door de islam besmette mind controllers beweren zoveel stuitende achterlijkheid dat het bijna niet meer bij te benen is…

  Er is hilariteit ontstaan op sociale media over een filmpje uit Saudi-Arabië. Daarop verklaart een islamitische geleerde aan studenten dat de aarde statisch is en de zon om onze planeet heen draait.

  Bandar al-Khaibari, een sjeik, zou in deze moedige poging een middeleeuwse theorie nieuw leven in te blazen diverse schriftgeleerden van moslimhuize geciteerd hebben. “Stel, we reizen per vliegtuig naar China”, zo oreert hij, onderwijl zijn theorie illustrerend met een bekertje water. “Als een vliegtuig middenin de lucht stopt, reist China naar het toestel toe indien de aarde één kant op zou draaien”, verklaarde de sjeik volgens zender Al Arabiya verder. “Anderzijds zal het vliegtuig China nooit bereiken als de aarde de andere kant opdraait, want China draait ook.” Al-Khaibari ontkent bovendien dat er ooit mensen op de maan geweest zijn. Zijn uitspraken vielen samen met de geboortedag van de Italiaanse astronoom Galileo Galilei. >>> https://www.powned.tv/artikel/moslimgeestelijke-zon-draait-om-aarde

 8. Ni28

  Dat krijg je als religie voor wetenschap gaat spelen. Religie heeft zich met zulk onzin in haar hele geschiedenis al lang bewezen.

 9. Seneca

  Toch zou deze imam Karrat best wel eens gelijk kunnen hebben. Men neme een pot kamelenpoep, laat dat een dag in de zon (wel naar Arabië sturen, want zon hebben wij al jaren niet meer) rijpen, plaats dat op een Koran en denk daarbij dat de gebruiker van dit wondermiddel, binnen afzienbare tijd van zijn ‘dwaling’ is genezen en laat de man/vrouw dit middel op de geslachtsdelen smeren. Succes verzekerd. Gezien de reactie van Svetlana wil zij ook bakker zijn, dus Svet ga je gang, smeer er lustig op los en dan word je misschien wel een bakker; kan je gelijk je bourka uittrekken.

 10. Niek

  N28, de Bijbel is vaak nauwkeuriger geweest dan de domme wetenschap.

  De Bijbel Blijkt Altijd Weer Waar!

  Paar voorbeelden. En hou je vast want kan zeer doen.

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Vrije, zwevende massa in de ruimte –Job26:7

  De ‘wetenschap’ toen: De aarde zat op een groot beest

  De ‘wetenschap’ nu: Vrije, zwevende massa in de ruimte

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Elke ster is verschillend –1Kor15:41

  De ‘wetenschap’ toen: Alle sterren zijn dezelfde

  De ‘wetenschap’ nu: ): Elke ster is verschillend

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Licht beweegt – Job38:19,20

  De ‘wetenschap’ toen: Licht was bepaald door een plaats

  De ‘wetenschap’ nu: Licht beweegt

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Lucht heeft gewicht – Job28:25

  De ‘wetenschap’ toen: Lucht was gewichtsloos

  De ‘wetenschap’ nu: Lucht heeft gewicht

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): De wind waait in cyclonen – Pred1:6, Joh3:8

  De ‘wetenschap’ toen: De wind waait rechtuit

  De ‘wetenschap’ nu: De wind waait in cyclonen

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): De oceaan bevat bronnen – :16

  De ‘wetenschap’ toen: De oceaan wordt alleen gevoed door rivieren en regen

  De ‘wetenschap’ nu: De oceaan bevat bronnen

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): De aarde is een sfeer – Jes40:22)

  De ‘wetenschap’ toen: de aarde was vlak.

  De ‘wetenschap’ nu: de aarde is een sfeer.

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Oneindig veel sterren –Jer33:22

  De ‘wetenschap’ toen: Slechts 1100 sterren

  De ‘wetenschap’ nu: Oneindig veel sterren

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Schepping gemaakt uit onzichtbare elementen –Hebr11:3

  De ‘wetenschap’ toen: De ‘wetenschap’ was onwetend en onbekend hierover

  De ‘wetenschap’ nu: Schepping gemaakt uit onzichtbare elementen (‘atomen’).

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): Bloed is de bron van leven en gezondheid –Lev17:11

  De ‘wetenschap’ toen: Zieke mensen moeten worden ader gelaten, bloed verspild

  De ‘wetenschap’ nu: Bloed is de bron van leven en gezondheid

  ====

  De Bijbel (2-3000 jaar geleden): De oceaan bevat diepe valeien en bergen – 2Sam22:16, Jon2:6

  De ‘wetenschap’ toen: De oceaanbodem is plat

  De ‘wetenschap’ nu: De oceaan bevat diepe valeien en bergen

  =====
  Natuurlijk, we mogen onze God danken voor de zegeningen van goede (dus Bijbelgetrouwe) wetenschap. Anders kunnen we spijt krijgen, zoals Charles Darwin op zijn sterfbed, die erkende dat hij vele mensen heeft misleid door zijn Evolutionisme (een van de vele –ismen), en dat hij helaas niets meer kon doen om het terug te draaien!

  Komt daar nog bij het dikwijls laffe en corrupte vervalsen door vele andere wetenschappers (vele lekten reeds uit in de media), en zo wordt humanistische, niet- en antichristelijke ‘wetenschap’ zo wel dikwijls een algehele farce!

  Ook een sterk groeiend aantal ‘niet gelovige’ wetenschappers (niet alleen Bijbelgetrouwe ‘creationisten’) erkennen de totale onwetenschappelijkheid en dwaasheid van evolutionisme steeds meer.

  Gelukkig maar, we houden van feiten!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.