Is Beyoncé dan eindelijk zwanger van haar tweede kind? Foto's lijken boekdelen te spreken!

Geen categorieaug 14 2016, 9:00
Nieuwe foto's die verschenen van popster Beyoncé lijken er geen doekjes om te winden: de R&B-ster lijkt vier jaar na de geboorte van dochtertje Blue Ivy ondubbelzinnig in verwachting van een tweede spruit!
Het lijkt er na vier lange jaren dan eindelijk op voor popster Beyoncé en haar rappende zakenman Jay-Z dat zij voor de tweede keer een kindje mogen verwachten. Sinds de geboorte van dochtertje Blue Ivy hebben de twee veel meegemaakt: meermaals is hun huwelijk op het randje van de afgrond geweest, en verschillende keren waren de bladen er zeker van dat Bey zwanger was.. maar bleek dat toch niet zo te zijn.
Nieuwe foto's van het koppel lijken er echter geen twijfel over te laten bestaan: Blue Ivy krijgt er een broertje of zusje bij. Die conclusie wordt getrokken op basis van foto's uit Italië waar het gezin hun vakantie viert. Normaalgesproken zijn we van Beyoncé geen enorme hoeveelheid preutsheid gewend (ze treedt immers zelfs altijd op in niemandalletjes), maar nu liep de zangeres met een doek over haar lichaam heen, waarmee ze met name haar buik probeerde te verbergen:

"Maar op een van de kiekjes is de zangeres te zien met bol buikje. De paparazzi schoot de foto op het moment dat de zangeres gekleed in een zwarte badpak en doorzichtige strandjurk aan boord van een luxe jacht stapte, terwijl Jay-Z haar bij de hand vasthoudt."

De foto's zijn hier te bekijken, voor degenen die voor henzelf willen oordelen of de voormalige frontzangeres van Destiny's Child inderdaad weer een nieuwe 'child' kan verwachten. Eén ding is duidelijk: tijd voor een rustige zwangerschap heeft Beyoncé voorlopig niet, want over drie weken gaat haar wereldtournee verder. Pas als die afgerond is, heeft de hardwerkende zangeres tijd om volop te genieten van haar aanstaande tweede kindje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten