Is één van de “Mattie Valk-baby’s” nu ook spoorloos verdwenen?

mattievalk
Foto: Mattie Valk op bezoek bij Kermis FM

Dat Mattie Valk niet de biologische vader was van de tweeling waarvan zijn vriendin eerder dit jaar beviel, blijkt pas het begin van een bizar verhaal te zijn..

Toen in mei Q-Music DJ er met een schok achterkwam dat hij niet de vader was de baby’s die zijn vriendin in maart na een moeizame zwangerschap vervroegd ter wereld hielp, leefde heel Nederland intens mee. Hij was bijna een maand van de radio verdwenen, maar keerde eind mei terug op de radio, naar eigen zeggen “met het hart in de keel”.

Hij was de grootste schok te boven, en besloot weer aan het werk gaan. Hij kon weer langzaamaan werken aan herstel, en de malaise leek achter de rug. Maar is dat wel zo. De twee kleine meisjes hebben nog een hele tijd in het ziekenhuis moeten blijven. Onlangs mochten moeder en dochters die plek eindelijk verlaten, maar er leek iets bijzonders aan de hand te zijn. Niet allebei de zogeheten ‘Mattie Valk-baby’s’ gaven een acte de presence:

“De premature kindjes werden, terwijl de moeder en een getergde Valk een punt zetten achter hun relatie, langere tijd verpleegd in een Rotterdams ziekenhuis. Maar volgens [Party] zijn de meisjes recent overgebracht naar een ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. En daar werd Kirsten gefotografeerd met een verrijdbare box waarin één van haar baby’s  – ‘nog aangesloten op een paar slangetjes’ – lag. ,,Haar toestand is kennelijk zo verbeterd dat ze met mama mee naar huis mocht”, veronderstelt Party.

En dan komt het. Het blad vraagt zich ernstig af waar kindje nummer twee is. ‘Wellicht verbijft de kleine meid nog in het ziekenhuis. Van de meest vreselijke variant durft niemand uiteraard uit te gaan. Dat zou hartverscheurend zijn. Een kind verliezen is een nachtmerrie voor elke ouder’. Mattie en Kirsten komen in het artikel, dat ook nog de kop ‘eindelijk goed nieuws’ heeft, niet aan het woord.”

Wat er aan de hand is, daar kunnen we slechts naar gissen. Laten we hopen dat wat het ook is, het niet onze Mattie Valk opnieuw door een dolle achtbaanrit aan emoties stuurt zoals afgelopen voorjaar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!