Nederland-hater Sylvana Simons doet huiliehuilie op Facebook

Geen categorieaug 15 2016, 11:00
Sylvana Simons vindt zichzelf heel zielig. De afgelopen weken en maanden hebben mensen haar namelijk zomaar bekritiseerd. En daar kan mevrouw absoluut niet tegen.
Als je je afvraagt wat voor vrouw Sylvana Simons is, lees dan deze status update van haar even. Ze publiceerde deze update eerder deze maand en het is één lang zeurverhaal over hoe zielig ze is:
https://www.facebook.com/sylvana.simons/posts/1321184707893529
Als je het zo vervelend vindt dat je bekritiseerd wordt, Sylvana, doe je er verstandig aan om je helemaal terug te trekken uit de politiek. Je kunt namelijk niet politiek actief zijn en niet bekritiseerd worden. Kritiek hoort erbij.
Dat is al helemaal het geval als je politieke standpunten allemaal anti-Nederland zijn. Sylvana heeft werkelijk nooit iets goeds te zeggen over ons land, de politiek, of onze cultuur. Het is allemaal slecht, slechter, slechtst. Zelfs haar zogenaamde 'dankbaarheid' is alleen maar gericht op zichzelf en haar familie, niet op het land waarin ze geboren en getogen is.
Het is bepaald niet gek dat de Nederlandse kiezer haar dat niet in dankbaarheid afneemt.
In de tussentijd kunnen we natuurlijk alleen maar hopen dat mevrouw Simons de komende tijd haar leven betert of gewoon ophoudt zich met de politiek te bemoeien. Het enige wat ze toevoegt aan de Nederlandse politiek is negatief. Daar zit niemand op te wachten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten