Palestijnenknuffelaar Dries van Agt: “‘Wir schaffen das’ was bewonderenswaardige uitspraak!”

Natuurlijk. Voormalig premier Dries van Agt staat te applaudiseren als een stuk hersenloos klapvee bij de ramp die zich dankzij Angela Merkel nu voltrekt in Duitsland.

Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat het Nederland van Mark Rutte ook niet alles is, maar lieve hemel: wat ben ik blij dat Dries van Agt hier al zo’n slordige 35 jaar niet meer de premier van dit land is. Je moet er toch niet aan denken dat iemand die dit soort uitspraken doet nog aan alle touwtjes trekt? Elsevier zocht de Hollandse kompaan van Hamas-terroristen op, en wist enkele ronduit verbijsterende uitspraken te ontlokken aan de CDA’er:

“Wir schaffen das is een uitspraak die ik onbedaarlijk bewonder.”

Ja tuurlijk. Een miljoen vluchtelingen in je land opnemen die de taal niet spreken, niet of nauwelijks een opleiding genoten hebben en bovendien zelfs je christelijk-seculiere waarden lang niet onvoorwaardelijk steunen… dat klinkt als een topplan!

Zullen we nog zo’n uitspraak uit de grabbelton van Van Agt vissen? Komt-ie:

“Laat de elites het volk leiden.”

Oftewel: stom volk van boerenpummels. Jullie zijn echt te dom om jezelf te regeren. Maar vrees niet, want wij – de veredelde elite – weten heel goed wat het beste is voor u, en zullen met liefde u besturen en uw land regeren. Het enige wat u – simpele ziel – hoeft te doen is ja te knikken. En belastingbetalen, natuurlijk. En ons uit uw naam ‘Wir schaffen das’ horen verkondigen natuurlijk, maar dat is geheel logisch. Toch?

Nog maar zo’n mooi Van Agt-mantra erdoorheen mikken? Vooruit!

“Tsjonge, jonge. We zijn hier ook al héél nationalistisch geworden. Nederland bestaat pas net!”

Ik vraag me af of Van Agt kan rekenen, want de eerste onafhankelijke Nederlandse staat is 435 jaar geleden gesticht. Vreemde definitie van “net”. En nationalistisch geworden? Tja. Valt volgens mij wel mee hoor. We kijken naar Amerikaanse televisie, gaan op vakantie in Frankrijk en Italië en handelen volop met het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Maar het past natuurlijk in Van Agts plaatje van boerensukkels die niet verder willen kijken dan het plaatselijke café en de kippenboerderij aan de rand van het dorp.

Nee, deze man in z’n ivoren toren die ons wel even komt vertellen wat goed voor ons is… het is heel goed dat deze nare, elitaire, linkse oproerkoraaier geen rol van betekenis meer speelt in de nationale politiek. Hij belichaamt zo’n beetje alles waar het land de afgelopen 25 jaar flink wat tabak van heeft gekregen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. Wim

  Laten we even hij de relatie blijven en niet bij dit wandelend antisemitisme lijk.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/ap_clinton_zo_corrupt_als_een.html#comments

  1. Wim

   realiteit.

 2. Niek

  ja Wim, las ik ook zonet. BREEKING NIEUWS!!
  Hil LIAR Clinton’s begin van totale afgang. Gogo Trump; for integrity, honesty and no political correctness!!!

  https://apnews.com/f3fc16ba6ea54639a2528e00cb6b4bc7/Clinton-Foundation-donors-got-face-time-with-her-at-State

 3. ceteris paribus

  Van Agt heeft de moed gehad het lijden en het onvoorstelbare onrecht dat het Palestijnse volk is aangedaan bespreekbaar te maken in een land dat totaal is gehersenspoeld door Isrealische propaganda.
  Alleen om die reden verdient deze zuiver denkende man een standbeeld.

  1. a_amsing

   Kijk hier ben ik het voor honderd procent mee eens!

   1. 1Sarko2

    Idem.

    1. Wim

     Overbodig, we weten wat voor soort bij de SP zit

  2. poldi

   Deze weerzinwekkende jodenhater verdient geen standbeeld maar een flinke trap onder zijn links christelijke kont.
   Idem Gretta Duisenberg en Harry Hamas Bommel (SP)

   1. ceteris paribus

    Als je het waagt enige kritiek te hebben op de misdadige politiek van Israël jegens het Palestijnse volk word je hier een antisemiet genoemd en als je meent dat burgerrechten hier ook van toepassing zijn op moslims ben je een islamofiel.

    Is dit domheid of demagogische kwaadaardigheid?

  3. van Urk

   C.P.@ Flauwekul. Hij heeft er waarschijnlijk nooit bij nagedacht dat de onrecht op de Palestijnen waarschijnlijk op zich zelf hebben afgeroepen. Ze hadden nadat de Britten weggejaagd werden gewoon samen verder met de joden kunnen gaan leven onder een nieuwe vlag en staat wat ze toen ook al deden voordat Israel een staat werd. Maar de Arabieren gingen zelf achter de joden hatende en nazi symphasitant groot moefti aan. Misschien had hij beter de kwestie Irian Jaya aanspreekbaar moeten gaan maken. Daar word tenminste wel een echt volk onderdrukt en ook nog dankzij ons slap beleid tegen de VS, Indonesie en de VN.

   1. a_amsing

    Dit is toch bij de honden af! Zit je als Arabier in 1948 in je huis ergens in Galilea wordt er tegen je gezegd “rot je huis uit wij hebben het nodig”. Wat denk je dat er gebeurd? Duizende Arabieren moesten hun huis uit. En u vindt dat ze maar moesten “meewerken”. 80.000 Arabieren zijn vervolgens vermoord door de Israeliers. Moeten ze maar meewerken volgens u! Wat zou u doen als er wordt gezegd “rot je huis uit”? Meewerken? De Arabieren kwamen in opstand, begonnen te vechten, werden vermoord. Dat was dus de wieg van organisaties als Hamas. Hamas is dus ontstaan onder druk van de Israeliers! De vader van Hamas was Ben-Gurion en de moeder was de volkenbond!

    1. ceteris paribus

     Hear, hear!

    2. zomaar

     het zo leuk zijn als je iets van de jongste geschiedenis afwist , betreffende deze regio .

     na de bevrijding , kwamen overal in Europa de Joden in de verdrukking !, zeker in de oost Europese landen en Rusland !, men koste de Joden weer eens uit !, (niet verwonderlijk het vervolgen van deze mensen , was en is niet alleen door de nazi’s uitgevonden ), afin de Europese Joden vluchtte op eigen gelegenheid nar het Britse mandaat gebied !, waar zij via Britse interneringskampen op transport richting Europa .

     later pas is er besloten om het Britse mandaat op te splitsen , en een kleindeel hiervan de staat Israël te maken, de Joden accepteerde dit de Arabieren niet ! .

     inmiddels kwamen meer en meer verdreven Joden in de nieuwe staat aan , dus is de uitbreiding hiervan een logische gevolg , toch niet onbelangrijk!! de Arabieren die hun land verlieten werden gecompenseerd hiervoor !.

     dit is een (te)korte samenvatting , toch het valt overal uitgebreid te achterhalen , mits je de moeite hiervoor wil doen .

     anders blijf je op (S)linkse wijzen de feiten verdraaien .

     1. a_amsing

      Ach Zomaar, als de joden overal worden verdreven dan is dat erg. Hiermee ben ik het geheel eens.Als de Arabieren worden verdreven en vermoord dan vindt u dat dus wel terecht.Wel beste Zomaar ,hiermee ben ik het dus niet eens. Het gaat er om dat je als Arabier gewoon je huis uit getrapt wordt. De Arabieren waren het niet eens zegt u, dus mochten ze wel vermoord worden? Wat te denken van :

      “If I were an Arab leader, I would never sign an agreement with Israel. It is normal; we have taken their country. It is true God promised it to us, but how could that interest them? Our God is not theirs. There has been Anti – Semitism, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was that their fault ? They see but one thing: we have come and we have stolen their country. Why would they accept that?”
      Dit was een uitspraak van David Ben-Gurion. Hij was de eersteminister van Israel ten tijden van de moordpartijen op de Arabieren!

     2. zomaar

      a_amsing    1 minuut ago   
      Ach Zomaar, als de joden overal worden verdreven dan is dat erg. Hiermee ben ik het geheel eens.Als de Arabieren worden verdreven en vermoord dan vindt u dat dus wel terecht.Wel beste Zomaar ,hiermee ben ik het dus niet eens. Het gaat er om dat je als Arabier gewoon je huis uit getrapt wordt. De Arabieren waren het niet eens zegt u, dus mochten ze wel vermoord worden? Wat te denken van :
      “If I were an Arab leader, I would never sign an agreement with Israel. It is normal; we have taken their country. It is true God promised it to us, but how could that interest them? Our God is not theirs. There has been Anti – Semitism, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was that their fault ? They see but one thing: we have come and we have stolen their country. Why would they accept that?”
      Dit was een uitspraak van David Ben-Gurion. Hij was de eersteminister van Israel ten tijden van de moordpartijen op de Arabieren!

      hier heb ik maar een antwoord op !, leer je (leer uit) de geschiedenis , (niet de linkse van onze Jet) , toch wat er werkelijk gebeurd is .

      afin niet echt betrouwbaar voor vele , toch begin met deze link , en zoek hierbij naar volgende feiten !!.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Isra%C3%ABl

      en je zal merken dat jij , uit de nek zit te lullen hier .

      succes ermee .

     3. zomaar

      @cp , @a_amsing, waarom de vraag VERTEL ?, als alles al in het kort vertelt is !!!!.

      toch weer afgestreden word door jullie !!!.

      heeft (of) beleeft links een ander verleden dan de gemiddelde mens ?, en heeft links dus hierdoor een geheel andere geschiedenis !.

    3. Houtlijm

     Van A tot Z gelogen.

     1. ceteris paribus

      Vertel.

     2. a_amsing

      Vertel…………Argumenten graag!

     3. Houtlijm

      a_amsing is evenals ceteris paribus een antisemiet die vervult van jodenhaat de staat Israel bewust verkeerd framet met uit zijn context getrokken opmerkingen en uitspraken. Het zijn deze vieze linkse smeerlappen waaraan Europa kapot gaat.

     4. a_amsing

      Hier kan ik niet tegen op! Prachtig verwoorde argumentatie, nog nooit zo’n objectief geluid gehoord! Zeer goed onderbouwd ook! Werkelijk uw betoog is van a tot z proza! U heeft mijn leven waarlijk zin gegeven, dank duizend maal dank!

    4. Houtlijm

     Ik bedoelde natuurlijk a_amsing, niet zomaar.

     1. zomaar

      ik dacht al ?, je mag schrijven dat ik onze taal in geschrift niet zo serieus neem, je mag daarom mij wijzen op de taalfouten , die ik maak .

      toch niet dat ik een leugenaar ben , in hetgeen ik schrijf .

      iemand die iets van de jongste geschiedenis afweet , weet ook dat er geen woord van gelogen is ,

      al zal @CP, @Marieke, @mar , ect, ect ,afstrijden hetgeen ik geschreven heb , hun linkse geschiedenis is vervalst door Jet, Bussenmaker in samenspraak met de moslims(organisaties hier ter landen .

     2. ceteris paribus

      Je taalfouten zijn storend, zomaar, maar ernstiger is de totale onzin die je schrijft.
      Hoezo wordt mijn denken bepaald door Jet Bussemaker en islamitische organisaties? Zwets toch niet zo oliedom.

      Links ben ik overigens ook niet.

     3. a_amsing

      Nog een citaat van de zelfde Ben-Gurion:
      “We must use terror, assassination, intimidation, land confiscation, and the cutting of all social services to rid the Galilee of its Arab population.”
      Hier roept de eersteminister van Israel op om de Arabieren te vermoorden!
      Volkenmoord daar is de staat Israel op gebouwd! De ovens van de natzies waren nog niet afgekoeld of deze hufter durft het woord moord in z’n bek te nemen! Wie is hier de terrorist?

    5. van Urk

     Ik wil niet veel zeggen maar er is nergens een woord over gerept in de Arabische noch de westerse pers uit die tijd en noch door de vertegenwoordiger bij de VN Jamal Husseini verklaard dat de Arabieren weggejaagd werden door de Zionisten. Het was de Syrische premier Khaled al-Azm die na 1948 erkende dat hij de Arabische verantwoordelijkheid was van het vluchtelingenprobleem. Hij zette de Arabieren onder druk om te vertrekken. Sindsdien ontstond er een vluchtelingenzwendel waarbij niet alleen de Palestijnse vluchtelingen van de hulp van de VN genieten maar ook Arabieren uit andere landen. Daarmee lag het getal aan vluchtelingen veel hoger dan wat er eigenlijk uit Palestina waren gevlucht.

     1. ceteris paribus

      Het klopt, beste heer van Urk dat over de genocidale streken van de jonge staat Israel er weinig in de westerse kranten werd gemeld, sterker, het werd angstvallig verborgen gehouden.

     2. van Urk

      C.P.@ “Genocidale streken” wel een grote beschuldiging. Maar inderdaad de Arabieren waren als eerste begonnen met het doden en ontvoeren van Joden tijdens hun opstand onder leiding van hun Joden hatende en nazi symphatisant Groot Moefti. En dat de Arabieren moesten vertrekken was vanwege een opgezet plan om geen Arabische slachtoffers te maken wanneer Arabische legers de Joodse staat Israel gingen binnenvielen. U moet wel verder lezen voordat u weer alles uit het context haalt.

     3. ceteris paribus

      De heer van Urk hoorde wellicht nog nooit over de Al-Naqba.
      Misschien moet hij eens bijleren om te ontdekken hoe het Palestijnse volk werd onderdrukt, vervolgd, vermoord en alle rechten werd afgenomen.
      De Joodse staat is het product van schaamteloos kolonialistisch denken en botte agressie.
      http://www.npogeschiedenis.nl/andere-tijden/afleveringen/2000-2001/Al-Naqba-de-Palestijnse-catastrofe-1948.html

     4. van Urk

      Okee gelezen. verhaal was mij al bekend. Leest u dit ook maar eens of weigert u dat met uw koppige tunnelvisie van Israelhaat? : http://www.franklinterhorst.nl/De%20mythe%20van%20het%20bloedbad%20in%20Deir%20Yassin.htm

  4. Ali Yas

   Certeris houdt van ironie, maar niet iedereen begrijpt dat even goed. Ik zal zijn bijdrage daarom even vertalen in wat hij werkelijk bedoelde:

   Van Agt heeft niet het lef gehad het onrecht dat het Palestijnse volk door andere Arabieren is aangedaan bespreekbaar te maken, maar in een land dat totaal is gehersenspoeld door ‘antizionistische’ propaganda is dat ook ondoenlijk.
   Toch verdient deze zuiver feitenvrij denkende man een standbeeldje, in de vorm van een loden leeuw.

  5. penis aqua di rosa

   Zuiver denkende man? Schei toch uit. Een haat aanwakkerende man, alleen heeft hij vette pech. In Nederland lopen meer wel dan niet zelf kunnen denkenden rond. Laat hij in zijn zo povere behuizing maar op eigen kosten zo’n gezin opvangen. Doet hij op zijn manier ook iets goeds en hoeft hij ons niet lastig te vallen met zijn retoriek.

   1. ceteris paribus

    Ik kan me, penis aqua di rosa, niet voorstellen dat een zuiver denkend iemand niet het gruwelijke onrecht dat het Palestijnse volk is en wordt aangedaan (h)erkent.

    1. Ali Yas

     Palestijnen zijn met afstand de grootste ontvangers van internationale hulp, en dat al driekwart eeuw lang; hun levensverwachting is hoger dan het wereldgemiddelde én hoger dan het gemiddelde van andere Arabieren; de medische zorg in de Palestijnse gebieden is beter en het opleidingsniveau hoger. Verder leven zij in een vrijwel zuiver monoculturele maatschappij.

     Ceteris gebruikt de woorden “gruwelijk onrecht” niet vanwege de objectieve situatie waar het Palestijnse volk zich bevindt, want dan zou hij hetzelfde moeten zeggen over het lot van meer dan de helft van de wereldbevolking. Dat zou deze grote woorden nogal devalueren.

     Bedoelt Ceteris dan misschien dat de Palestijnen zuchten onder het juk van de islam? Ik hoor hem daar nooit met zoveel woorden over, dus dat zal wel niet. Is het dan de groteske corruptie, waarmee de Palestijnse leiders zichzelf miljarden toeschuiven? Idemdito: ik kan me althans niet herinneren dat Ceteris daar ooit een woord aan vuil heeft gemaakt.

     Wat we wel weten is dat Ceteris negatieve superlatieven te kort komt om de naburige Joodse Staat te beschrijven, een staat die volgens de statuten van elke grote Palestijnse beweging vernietigd moet worden. Het zal in de ogen van Ceteris wel “gruwelijk onrecht” zijn dat dat na een kleine eeuw terrorisme en oorlogen nog steeds niet is gelukt.

     Maar ik trap er weer in: Ceteris bedoelt het immers ironisch! Eigenlijk zegt hij dus dat iedereen die zuiver denkt wel ziet dat het Palestijnse volk geen gruwelijk onrecht wordt aangedaan, en al zeker niet door de joden. Alleen een onverbeterlijke antisemiet kan en wil het anders zien, en dat is Ceteris allerminst.

     1. toetssteen

      @Ali Yas
      En toen bleef het voorspelbaar stil.

    2. Ali Yas

     @toetssteen
     Ja. Het is wel goed daar nog eens de aandacht op te vestigen.

 4. Vigo

  Palestijns volk, ik ken wel een verzameling zwerfarabieren die zich op aangeven van een aan aids lijdende terrorist met een theedoek om zijn kop Palestijn zijn gaan noemen teneinde geld los te bedelen van naïeve idioten, en als dank de joden trachten in zee te drijven, bagger volk dus.

 5. Niek

  Even, heel even – eigenlijk geen woord aan vuil maken aan deze valse noot woestijnvos – on topic dan.

  Fijne regen maakt nat.

  Deze opgeblazen roomse padvinder en stinkende grettagaza sluikhandelaar had zijn verdorven invloed veuls te lang in politiek NL.
  Zonder te weten wordt je zeiknat, slowly but surely, net als fijne regen.

 6. Niek

  Vigo heel waar, baggervolk en altijd hebben de anderen ‘het’ gedaan.
  Heb een jaar in Israel gewoond dan kan je denk ik ook wat beter en nuchterder deze dingen onderscheiden!

 7. Wim

  Deze vent pleite voor vroege vrijlating van de Jodenhaters en moordenaars de drie van Breda.

 8. Anna

  Van Agt in zijn chique dure buurtje met een groot hoog hek om zijn dure grote villa.Het zijn altijd de rijken die beslissen over de armen. De armen moeten het bekopen omdat die rijken hun buurten volproppen met economische asielzoekers die hun buurten onveilig komen maken en veroveren. De christelijke Van Agt de grote hypocriet.

  1. 1Sarko2

   Stem advies – geen PVV

   1. toetssteen

    Ha die Han vd Horst. Het is toch wat met de pisbakken op de Coolsingel hè, en dat komt allemaal door de PVV en daarom er niet op stemmen want Joost Leefbaar en de winkelleegstand in rotjeknor; dat weer komt door een gebrek aan vrouwenpotten en krullen waardoor ze als honden tegen elke pui staan te pissen……
    Ach, ouwe, u hobbelt achter de wereldwijde verandering aan. Mensen werken beiden en kopen via het internet. Maar ja als berucht xenofoob/racist/relifoob, weet ik in het geheel niets van wat er zoal gaande is, echt niet.
    Wel lekkere mokka als je er twee padjes instopt voor 1 mok.

 9. Peter Selie

  BREKEND! AANSLAG OP AMERIKAANSE UNIVERSITEIT IN KABUL

  Volgens de BBC meldt de politie in Kabul dat er rond de Amerikaanse universiteit schoten en explosies zijn te te horen. Volgens de politie wordt de universiteit aangevallen door gewapende mannen. Speciale eenheden zijn ingezet “We are stuck inside my class with other students. I heard explosions and gunfire is going on close by,” a student told AFP news agency by telephone. https://twitter.com/CombatJourno/status/768464060534882304

 10. Peter Selie

  Irma Schiffers schrijft
  David Icke legt het helder uit; het is maar een kleine greep uit de gebeurtenissen op het wereldtoneel datis terug te brengen tot die ene agenda die al lang geleden is gepland en die ‘ze’ nu in een sneltreinvaart willen implementeren; we worden namelijk tè wakker! En laten we dat laatste vooral blijven doen!

  Zie hier de ondertitelde video (1 uur en 36 minuten)

  NB. Hoewel alle ondertitels zeer exact zijn aangelegd, ervaar ik zelf dat deze soms vertraagt. Of het aan de lengte van de video ligt, aan een storing op You Tube of aan een tragere internetverbinding is mij niet duidelijk.

  https://youtu.be/1AriQQUCmBY

  1. ceteris paribus

   “David Icke legt het helder uit.”

   Mijn God, de waanzin neemt hier met de dag toe.

   1. Ni28

    …zei hij met enorme voldoening want hij is verslaafd aan DDS.

 11. Marieke

  Het is inderdaad verstandig om de elites het volk te laten leiden. Het blijkt toch dat velen niet echt kunnen nadenken en als kippen zonder kop achter een of andere populist aanlopen.

  1. Peter Selie

   Sietske Bergsma

   Besmettelijke houding

   Deze mensen, die zich overigens nooit aangesproken voelen want ze doen niets verkeerd, zijn de maatschappelijke of private ‘enablers’, de bemiddelaars van het –diehard– kwaad. Ze zijn het cement in de kieren. Voor de instandhouding van collectieve disfunctionele systemen, zoals in de politiek en bedrijven maar ook in families en daarbuiten, zijn ze onmisbaar. Je herkent ze aan het feit dat ze niet willen oordelen over het gedrag van de ander (behalve als die ander ongevaarlijk is), maar zich bijvoorbeeld veilig op wetenschap beroepen, of valse bescheidenheid of een oordeel liever overlaten aan anderen, God bijvoorbeeld.

   Bron
   http://politiek.tpo.nl/

  2. Wachteres

   Marieke heeft toch nog enige zelfkennis.

   Maar als zij vindt dat onze ‘elite’ wel nadenkt, dan ga ik toch twijfelen en vermoed ik dat zij als een kip zonde kop achter dit landverraderlijk tuig aanloopt.

   Onze ‘elite’, die al blaft als de EU haar nog niet eens roept.

   Griezelig als je door zulke mensen geleid wordt.

  3. Arachne

   Wie is de elite en wie bepaalt wie de elite is? Is iedereen die zichzelf als elite beschouwd (Guusje ter Horst) elite? Is iemand die eloquent kan spreken, doorspekt met ideologische horizonnen (Alexander Pechtold) elite? Kan een populist geen elite zijn? Barack Obama, Bill Clinton en Toby Blair werden met een zeer ruime meerderheid gekozen en zijn/waren uiterst populair. Ze worden alle 3 tot de (politieke) elite gerekend. Of misschien Peter R de Vries, die voor een ruime vergoeding, zijn licht laat schijnen over een veelheid van onderwerpen; en passant ons het recht op zijn verheven mening toekennend.

   Hoezo zijn politici elite? Zijn die 150 + 75 Kamerleden het beste wat dit land heeft? Het neusje van de zalm? Hoeveel van hen hebben al eens echt gewerkt? Of is nooit echt gewerkt hebben, een elite zaak?

   In hoeverre moet het volk eigenlijk geleid worden? En waarom moet het volk de, al dan niet vermeende elite, betalen? Wie zich boven de rest verheven voelt, kan zelf zijn kapitaal vergaren.

 12. Peter Selie

  Libanezen-clans: “Wees blij met iedere dag die we jullie laten leven. Weldra zijn jullie aan de beurt.”

  Vertaling: E.J. Bron

  Het probleem van criminele Libanese clans is bekend. Dat weet men sinds het midden van de jaren-90, maar men weet geen middelen (behalve het appeasen van zwaar criminele migranten) om deze misdadige praktijken te bestrijden zonder dat er een groot politiek en mediaal gekrijs begint. De censuur door de politiek, de politie en de pers draagt er aan bij dat het thema volledig verkeerd wordt ingeschat en dat er daarom voortdurend zulke geringe straffen worden uitgesproken. Dat zorgt er voor dat zich zoiets als “veelplegers” of zulke criminele organisaties in de eerste plaats überhaupt kunnen ontwikkelen en het zorgt er eveneens voor dat de ongeïnformeerde burger volledig argeloos in levensgevaarlijke situaties terechtkomt.

 13. WWW

  Hoe oud is die man nou, hij heeft toch al genoeg ellende aangericht. Ga nou eens eindelijk naar een bejaardenhuis en kom er nooit meer uit aub.

 14. Ni28

  Van Agt kan enorm lange ingewikkelde zinnen maken waarbij hij ook nog grammaticaal uitkomt. Inhoudelijk is het helaas een stuk minder. Zijn linkse propaganda gekakel en denkbeelden met een enorme kronkel zijn uiterst zorgelijk.

 15. penis aqua di rosa

  Ik lees hier al maanden mee, reageerde nooit, maar wat is die CP een eigengereid betwetende nitwit. Laat niemand in zijn waarde(die van zijn politieke gedachtengoed afwijkt), heeft dus nooit gehoord dat ieder individu voor zichzelf kan en mag uitmaken hoe te denken en te handelen. Ik verdenk hem/haar er wel eens van een mol te zijn.

  En die Marieke, ook zo’n sturend gevaar. Wanneer begrijpen mensen nu eens, dat elk individu zelf uitmaakt wiens woord men aanneemt.
  Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat in maart 2017 een aardverschuiving gaat plaatsvinden. Al is het maar een kleine, maar voor mijn dood wil ik weer in een echt eigen Nederland mogen leven, zonder overheersing van de Islam.

  1. ceteris paribus

   We zijn het op één punt volledig met elkander eens, heer Penis, overheersing door de islam is bepaald geen goed idee. Sprak ook zelden iemand die dat wel vindt dus dat zal ook wel niet gebeuren

   De verlangde aardverschuiving (ik neem aan dat u hoopt de de Grote Blonde Ridder Geurt hier orde op zaken gaat stellen) acht ik hoogstwaarschijnlijk. De man verloor als vier verkiezingen op rij, toonde geen enkel talent voor bestuursverantwoordelijkheid en zijn gebral spreekt slechts een kleine minderheid nog aan.

   Dat gaat hem dus niet worden maar de overheersing door de islam gelukkig ook niet. We zijn toch niet gek?

   1. toetssteen

    Noemt u eens een ministerspost van PVV huize.

    1. penis aqua di rosa

     Cordon sanitaire meneer toets.
     Dus uw vraag slaat als een tang op een varken.

   2. Wachteres

    Wij zijn niet gek, maar politiek-correcte figuren die weigeren de werkelijkheid onder ogen te zien, zijn het wel.

    Hoe zit het met de ong. duizend no-go zones in de EU, Simon?

    Ontken je die nog altijd?

    Horen, zien en zwijgen, het motto van politiek-correct.

    1. ceteris paribus

     Welke bron heeft mevrouw Wachteres voor die duizend no-go zones?

     1. zomaar

      @cp zie mijn laatste inzending gericht aan a_amsing

      “zomaar    1 minuut ago    Beantwoorden
      het zo leuk zijn als je iets van de jongste geschiedenis afwist , betreffende deze regio .
      na de bevrijding , kwamen overal in Europa de Joden in de verdrukking !, zeker in de oost Europese landen en Rusland !, men koste de Joden weer eens uit !, (niet verwonderlijk het vervolgen van deze mensen , was en is niet alleen door de nazi’s uitgevonden ), afin de Europese Joden vluchtte op eigen gelegenheid nar het Britse mandaat gebied !, waar zij via Britse interneringskampen op transport richting Europa .
      later pas is er besloten om het Britse mandaat op te splitsen , en een kleindeel hiervan de staat Israël te maken, de Joden accepteerde dit de Arabieren niet ! .
      inmiddels kwamen meer en meer verdreven Joden in de nieuwe staat aan , dus is de uitbreiding hiervan een logische gevolg , toch niet onbelangrijk!! de Arabieren die hun land verlieten werden gecompenseerd hiervoor !.
      dit is een (te)korte samenvatting , toch het valt overal uitgebreid te achterhalen , mits je de moeite hiervoor wil doen .
      anders blijf je op (S)linkse wijzen de feiten verdraaien .

 16. Houtlijm

  Van Agt is een griezelige freak en een verdorven hypocriet die zijn roomse ziel allang aan de duivel verkocht heeft. Hij sacrificeert het Palestijnse volk (dat, zoals Vigo terecht opmerkte, als zodanig niet bestaat) en weeft leugens met halve waarheden. Alles wat aan zijn antisemitische brein ontspruit heeft hij opgediept uit het riool. Het zou heel mooi zijn als de wereld zeer binnenkort van deze smeerlap verlost zou zijn.

  1. Wim

   http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/08/dries-van-agt-laat-de-elites-het-volk-leiden-2861193W/

   Is trouwens wel grappig gezien jou verwijzingen naar de Duivel. Bovenstaande foto is genomen bij Nijmegen op de Duivelsberg. Zo te zien vertoefd hij daar vaak. Dus je bewering klopt wel met verkocht aan de Duivel.

 17. Ruud Steunassen

  Van Agt omschreef zichzelf ooit eens als een taai reptiel.
  Dat klopt volgens David Icke’s theorie helemaal.
  David Icke beweert dat er shape shifting reptilians onder ons leven.
  Van Agt is naar eigen zeggen een van hen. Als Dries er zin in heeft, verandert hij zomaar van slang naar Driss de Arab of naar racefiets.
  Ceteris Paribus echter behoort tot een andere soort namelijk de shape shifting chickens, want hoewel hij in een vreemde omgeving met zeer rechtse mensen zit en daar weleens over klaagt, voelt hij zich er toch kiplekker bij en kakelt hij er lustig op los als een kip zonder kop.

 18. Seneca

  Van Agt, ach wat moet er nog over die smerige anti joodse katholiek gezegd worden? Het schijnt – ik kan het helaas niet meer vinden – dat zijn familie tijdens de oorlog een Joodse textielfabriek – de eigenaren waren naar Polen gedeporteerd – kon kopen van de nationale socialisten. Na de oorlog kwam er echter een overlevende om het eigendom van deze fabriek te betwisten. Dat heeft de familie Van Agt blijkbaar in grote problemen gebracht; men beschuldigde hen van collaboratie met de socialisten. Sinds die tijd heeft van Agt blijk gegeven van een anti joodse instelling, dat culmineerde in de opmerking tijdens de ophef om de 3 van Breda naar Duitsland te laten vertrekken, ik ben een Arier…

 19. Bes Tolen

  Over Rome. Zie onder “Je christelijk geloof delen in Nederland? Dat is nu -verboten-.”

 20. zomaar

  voor vele , moet volgens vele zijn !!!!, dus @cp je weet het nu .

 21. Bes Tolen

  Dat de joden het na de Tweede Wereldoorlog in landen als Rusland in de verdrukking kwamen, is onjuist. In de Sovjet Unie hadden joden/Joden een grote invloed. Eén en ander poetst niet weg, dat daarvoor van groepen joden het maatschappelijk gedrag in westelijke delen tot in de Oekraïne toe, vaak niet fraai was. Vandaar ook problemen met andere bevolking.
  Dat joden niet in redelijkheid bekritiseerd mogen worden, zoals ook hier op DDS lijkt, draagt niet bij tot openheid over wat er werkelijk verkeerd gaat. Het christendom en jodendom zijn godsdienstig met elkaar verbonden. Of dat een zegen is voor de mensheid? Zelf denk ik dat als godsdienstige mythes verdwijnen dat tot een veiliger wereld leidt. Beschuldiging van antisemitisme als wapen te gebruiken tegen mensen, die proberen hun niet onredelijke stellingen naar voren te brengen, komt niet goed over.
  De situatie in Palestina vind ik dramatisch. Van Agt vind ik een Roomse warhoofd, die van eigen land niks begrijpt en ook nooit heeft begrepen, misleid als hij is door zijn godsdienstige bespiegelingen. Ik zie van Agt niet zo zeer als links, eerder onsamenhangend christelijk denker. in de Palestijnse kwestie zou je hem progressief kunnen noemen. Ik vind zijn standpunt over massa-immigratie verwerpelijk. Dat hij nooit iets van het eigen land en eigen bevolking heeft begrepen, is uit hetzelfde pakket.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.