Sylvana Simons heeft haar zomerdoelen bereikt, maar vindt Nederland nog steeds een rotland

Geen categorieaug 04 2016, 11:00
Sylvana Simons heeft een 'interessante' checklist voor de zomer.
De Tweede Kamer is met reces, en ook DENK laat de afgelopen tijd minder van zich horen dan we van ze gewend zijn. Kuzu en Öztürk genieten van de zon in hun geliefde Turkije, en ook aanstormende DENK-politica Sylvana Simons heeft andere dingen aan haar hoofd dan politiek. Hoewel ze zo nu en dan politieke uitspraken blijft doen op sociale media, staat het promoten van DENK níét op haar checklist deze zomer. Wat dan wel? Lees maar mee...
https://www.instagram.com/p/BIpHMyEDPk9/?taken-by=sylvanasimons
Juist ja. Een 'heet lichaam', lang haar, gebruinde huid en een vriend. Sylvana's bijschrift luidt:

1.✔️
2.✔️
3.✔️
4.✔️

Now all I need is... SUMMER!!! #checklist#fouroutoffour
#summerismissing

Een luchtig prioriteitenlijstje voor de politiek zo geëngageerde Sylvana. Je zou denken dat haar checklist zou bestaan uit het bestrijden van Zwarte Piet, het demoniseren van de Nederlandse samenleving als 'racistisch', het steunen van Erdogan en het bestrijden van de vrijheid van meningsuiting. Als we Sylvana moeten geloven, zijn die zaken even naar de achtergrond geschoven deze zomer. Hoewel, 'zomer'? Aangezien Sylvana zich beklaagt over het gebrek aan een zomer in Nederland, zou ze misschien haar geluk kunnen beproeven in Turkije.
In Turkije is het lekker warm in de zomer, Zwarte Piet is nergens te bekennen en je kunt veel zeggen van de Turkse geschiedenis, maar ze hebben nooit Suriname gekoloniseerd. Bovendien kunnen de standpunten van DENK-politica Sylvana vast op instemming rekenen in het land van Erdogan. Probeer het eens, Sylvana!
Nederland is immers een rotland, als we de voormalige presentatrice moeten geloven. Onze samenleving is door- en door racistisch, immigranten krijgen hier geen enkele kans en Zwarte Piet krenkt de gevoelens van honderdduizenden mensen. Het slavernijverleden krijgt in onze schoolboeken geen enkele aandacht volgens Sylvana, en nog steeds lijden zwarten onder de onderdrukking van blanke Nederlanders. En tot overmaat van ramp hebben we in ons koude kikkerland niet eens een fatsoenlijke zomer! Wat een rotland!
Sylvana heeft dus alle reden om Nederland definitief de rug toe te keren. Prima plan, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten