sylvana

Sylvana Simons twijfelt soms, maar blijft strijden voor DENK: "Ik ben niet te stoppen!"

Geen categorieaug 03 2016, 8:46
De aanstormende DENK-politica is niet van plan het bijltje erbij neer te gooien.
De Tweede Kamer is met zomerreces, en veel Kamerleden genieten deze maanden van hun vakantie. Ook de Erdogan-fans van DENK houden zich de afgelopen weken opvallend stil – een hele opluchting voor mensen die het anti-Nederlandse geluid van de partij spuugzat zijn. Maar schijn bedriegt: de Nederturkse partij mag dan weinig van zich laten horen, op de achtergrond wordt keihard gewerkt aan de komende verkiezingen.
Ook Sylvana Simons draagt haar steentje bij. Ze is nog steeds vastbesloten om de Tweede Kamer te veroveren voor DENK, ondanks alle kritiek die ze te verduren krijgt. Op Instagram is ze vooral bezig met niet-politieke zaken: zo maakte ze reclame voor een nagelsalon.
https://www.instagram.com/p/BIW0WKNDFe1/?taken-by=sylvanasimons
Toch liet de voormalige presentatrice deze week subtiel weten dat ze nog steeds 100 procent achter haar keuze voor DENK en Erdogan staat. Kuzu en Öztürk mogen zich in hun handjes wrijven met zo'n loyale voetsoldaat als Sylvana, want ze is naar eigen zeggen 'unstoppable'.
https://www.instagram.com/p/BImXt0BDNSq/?taken-by=sylvanasimons

"Ze was niet te stoppen, niet omdat ze geen vergissingen of twijfels had maar omdat ze desondanks bleef doorgaan."

Sylvana post zo'n citaat natuurlijk niet zomaar: dit gaat over haar. Subtiel laat ze weten dat ze heus weleens twijfelt aan haar keuze voor DENK, maar dat ze desondanks zal blijven doorgaan. Het is eigenlijk dieptriest: diep vanbinnen weet Sylvana natuurlijk best dat het onacceptabel is om te doen alsof er nooit iets ergs met de Armenen is gebeurd, en snapt ze ook wel dat de arrestatie van Ebru Umar door Erdogan een totale aanval op de vrijheid is. Een slimme vrouw als Sylvana begrijpt dat echt wel.
Toch gaat ze ondanks die twijfels dóór voor DENK. Haar eigen (financiële) gewin overwint alle twijfels. Ze zit nog niet eens in de Tweede Kamer, maar Sylvana heeft nu al minder principes dan welke politicus dan ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten