Vermiste tiener werd verkracht, doodgeschoten en vervolgens opgegeten door alligators

Geen categorieaug 30 2016, 14:00
De 17-jarige Brittanee Drexel verdween in 2009. Sindsdien vroegen haar ouders zich af wat er toch met haar gebeurd was. Nu weten we het.
Toen Brittanee Drexel 17 jaar oud was ging ze naar een strand om te genieten van het weer én de zee. Ze deed dat zonder toestemming van haar ouders, maar tja, ze was dan ook 17 jaar oud. Toen ik die leeftijd had deel ik veel 'ergere' (én gevaarlijker) dingen.
Triest genoeg liep dit avontuur ongelooflijk slecht af. Brittanee kwam namelijk niet meer thuis.
De politie deed meteen grootschalig onderzoek, maar kon niets vinden. Ze leek gewoon opeens verdwenen te zijn.
Nu, zeven jaar na dato, weten we dan eindelijk wat er gebeurd is.
Een man die veroordeeld is wegens moord liet de politie namelijk weten dat hij getuige was geweest van de ontvoering van het meisje. Taquan Brown zegt dat hij op een gegeven moment een huis van criminelen binnen liep en haar daar zag. Volgens Taquan werd de arme Brittanee daar verkracht door Timothy Da’Shaun Taylor, die toen nog maar 16 jaar oud was.
Vervolgens zag hij dat Brittanee enkele klappen met een pistool kreeg. Niet veel later hoorde hij twee geweerschoten. Volgens hem had Timothy's vader de arme Brittanee gedood.
Dat is natuurlijk ongelooflijk erg, maar het wordt erger. Volgens verschillende getuigen werd het lichaam van Brittanee daarna namelijk in een meer gegooid dat vol alligators zat. De beesten aten haar lichaam op, waardoor er letterlijk niets van haar over bleef.
Zieker dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten