VIDEO: Brutale dief berooft een arm- en beenloze man. Dan krijgt hij er stevig van langs

Geen categorieaug 18 2016, 19:00
Hij dacht hier makkelijk mee weg te komen, maar de waarheid bleek anders...
Sommige mensen missen een hand. Sommigen missen zelfs hele armen, of benen. Maar je hebt ook mensen die het helemaal niet treffen, en zowel hun armen als hun benen missen. Dat is al erg genoeg, maar als je dan wat overkomt.. Tsja, wat kun je echt doen? Ik kan het me zelf soms lastig voorstellen dat deze mensen echt kunnen leven, maar deze video bewijst dat ik er gelukkig ver naast zit. De man in deze video.. laten we zeggen dat hij wel degelijk voor zichzelf kon opkomen.
Te zien valt een weg, waarschijnlijk ergens in Azië. Een Amerikaanse man, in een rolstoel zonder armen en benen, begint te schreeuwen dat de persoon die op de weg staat, een lichtgetinte man (ik zeg niets), zijn zonnebril gestolen heeft. Een vrouw lijkt hem te hulp te komen, en begint de bandiet hardhandig - en effectief! - aan te pakken. Uiteindelijk weet ze hem op de grond te gooien, en dan ziet het slachtoffer zijn kans schoon. De man leek gekluisterd aan zijn rolstoel, maar daarbuiten lijkt hij zich ook prima te redden. Als hij eraf springt en richting de zakkenroller hobbelt, weten omstanders niet wat ze zien. Het ongeloof neemt alleen maar toe als hij met zijn hele lichaam tegen de man begint te slaan. De man moet het zo ontgelden dat de omstanders uiteindelijk zelfs medelijden met de dief krijgen, en de woedende gehandicapte van hem af halen. Die blijft vervolgens vuurrood schreeuwen dat hij zijn bril terug wil, en de mensen om hem heen weten niet goed wat ze ermee aan moeten.
Helaas toont de video niet of hij zijn bezit uiteindelijk terug heeft gekregen, maar één ding is zeker: het is meer dan de moeite waard om te zien hoe hij duidelijk heeft gemaakt dat lichamelijk beperkten ook prima voor zichzelf op kunnen komen!
https://www.youtube.com/watch?v=SbhKyqF-1g0
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten