Asorapper Boef komt net vrij, bedreigt meteen de dochter van een agent

Geen categoriesep 15 2016, 20:00
Hij zegt tegen een agent: ik n**k je dochter. Blijkbaar vindt meneer de straatterrorist dat volkomen normaal.
De asociale tuigrapper Boef is weer lekker bezig. Hij is nog maar net op vrije voeten, maar laat nu al weten dat hij van plan is om de dochter van een agent, die hem oppakte, "te n**ken.
Ja, zegt de 'rapper,' hij is inderdaad opgepakt. En dat komt "door die vlogs? Ze kunnen daar niet tegen." Vervolgens legt hij uit dat hij "alleen" maar in de problemen kwam omdat hij tegen de rechercheur zei: "Ik n**k jouw dochter. Maar dat is ook zo. Ik n**k haar."
Het tuig van de richel gaat verder:

"En ik ben weer vrij, en ik heb niets geleerd. Wij leren niets van detentie, man!"

Vervolgens laat hij zijn poëtische kwaliteiten even zien:

Fuck jullie, fuck jullie, whallah, fuck jullie."

Dat is nog eens kwaliteit, jongens! Geweldig dat Nederland tegenwoordig dit soort kansenpareltjes produceert! Is het niet enig?

"Ik heb alleen maar meer haat gekregen!"

Och jongen toch, hebben die vervelende agenten je zomaar even vastgezet? Zielig man! Kon je er wel mee dealen? Kom je dit wel te boven? Heb je geen enorm trauma opgelopen? Arme, arme jongen.
Hier een idee voor de politiek: zorg ervoor dat dit soort randtuig direct en zonder omhaal kan worden uitgezet. Tuig als 'Boef' verdient het niet om in Nederland te wonen en de boel bij ons te verzieken. Laat hem maar lekker op het vliegtuig naar Marokko of welk 'islamitisch land' dan ook stappen. Kan 'ie ontdekken wat ze daar met reljeugd als hij doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten