Baasje laat hond achter in auto, auto crasht in winkel

Geen categoriesep 08 2016, 14:00
Tip: laat kinderen of honden nooit achter in een hete auto.
Een oudere vrouw uit Amerika kwam er onlangs achter wat er gebeurt als je dat tóch doet.
De vrouw dacht dat, omdat het zo heet was, ze de motor maar beter aan kon laten staan terwijl ze boodschappen deed. Op die manier kon de airconditioning blijven werken en zouden haar honden het niet al te heet krijgen, dacht ze.
Helaas had ze er geen rekening mee gehouden dat haar honden ook van avontuur houden. Op de één of andere manier slaagden de beestjes er namelijk in om de auto van de handrem te halen, waarna de auto een winkel inrolde.
hondje
Een getuige zegt dat ze voor de winkel stond toen ze een auto langzaam op zich af zag komen. Eerst was ze ervan overtuigd dat het een kennis was die een grap met haar wilde uithalen. Toen zag ze wie er achter het stuur zat: een hond. Logischerwijze rende ze zo snel mogelijk weg.
De rest is geschiedenis.
Gelukkig viel de schade nog mee. De auto was nog relatief in orde, en hetzelfde gold voor de winkel.
De les die we hiervan moeten leren: laat een hond nooit achter in een auto met de motor aan. Sterker nog, laat een hond gewoon nooit achter in een auto. Neem je pup met je mee als je de auto verlaat of breng hem eerst thuis voor je boodschappen doet. Zo moeilijk is dat allemaal niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten