Clinton campagne: 'Hillary heeft longontsteking, daarom viel ze bijna flauw'

Geen categoriesep 12 2016, 8:00
Het campagneteam van Hillary Clinton heeft eindelijk tekst en uitleg gegeven over de gezondheidsklachten van de voormalige First Lady.
Zoals wij gisteren berichtten viel Hillary flauw tijdens de herdenking van de aanslagen op het World Trade Center. Ze woonde de herdenking bij in New York, maar werd opeens onwel. Haar auto werd gehaald, maar de oud First Lady en minister van Buitenlandse Zaken kon maar nauwelijks blijven staan. Haar bodyguards zetten haar tegen een cementblok zodat ze niet omver zou vallen.
Vervolgens reed de auto voor en werd Hillary letterlijk naar de auto gedragen. Haar voeten werkten niet meer. Toen ze een stap probeerde te zetten struikelde ze meteen. Het leek bijzonder raar, wat dan ook de reden dat was Amerikaanse media en Twitteraars onmiddellijk los gingen. Wat was hier aan de hand? Klopten de roddels over haar gezondheid dan toch?
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Zoals altijd probeerde de Clintoncampagne het onder het tapijt te vegen. Na verloop van tijd kwam de campagne dan toch met een reactie: ze zou oververhit zijn. Niemand die daar intrapte, natuurlijk.
Nu zegt haar dokter dat Clinton longontsteking heeft.
En ja, dat is een serieus medisch probleem. Weliswaar niet te vergelijken met kanker, maar toch. Zeker op Clintons leeftijd betekent dit dat ze het even rustig aan moet doen; misschien zelfs wel een week lang.
De vraag is nu of Trump hiervan kan profiteren. De miljardair wordt door bijzonder weinig kiezers vertrouwd, maar lichamelijk lijkt hij te blaken van gezondheid. De komende dagen zal hij dit probleem van Hillary vrijwel zeker gebruiken om haar neer te zetten als een ziekelijke, bejaarde vrouw die de kracht niet heeft om president te zijn.
Gaan Amerikanen daar in mee? Of kan Hillary de komende week écht herstellen en daarna vol energie een comeback maken?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten