Clinton campagne: ‘Hillary heeft longontsteking, daarom viel ze bijna flauw’

Het campagneteam van Hillary Clinton heeft eindelijk tekst en uitleg gegeven over de gezondheidsklachten van de voormalige First Lady.

Zoals wij gisteren berichtten viel Hillary flauw tijdens de herdenking van de aanslagen op het World Trade Center. Ze woonde de herdenking bij in New York, maar werd opeens onwel. Haar auto werd gehaald, maar de oud First Lady en minister van Buitenlandse Zaken kon maar nauwelijks blijven staan. Haar bodyguards zetten haar tegen een cementblok zodat ze niet omver zou vallen.

Ja, zo erg was het.

Vervolgens reed de auto voor en werd Hillary letterlijk naar de auto gedragen. Haar voeten werkten niet meer. Toen ze een stap probeerde te zetten struikelde ze meteen. Het leek bijzonder raar, wat dan ook de reden dat was Amerikaanse media en Twitteraars onmiddellijk los gingen. Wat was hier aan de hand? Klopten de roddels over haar gezondheid dan toch?

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Zoals altijd probeerde de Clintoncampagne het onder het tapijt te vegen. Na verloop van tijd kwam de campagne dan toch met een reactie: ze zou oververhit zijn. Niemand die daar intrapte, natuurlijk.

Nu zegt haar dokter dat Clinton longontsteking heeft.

En ja, dat is een serieus medisch probleem. Weliswaar niet te vergelijken met kanker, maar toch. Zeker op Clintons leeftijd betekent dit dat ze het even rustig aan moet doen; misschien zelfs wel een week lang.

De vraag is nu of Trump hiervan kan profiteren. De miljardair wordt door bijzonder weinig kiezers vertrouwd, maar lichamelijk lijkt hij te blaken van gezondheid. De komende dagen zal hij dit probleem van Hillary vrijwel zeker gebruiken om haar neer te zetten als een ziekelijke, bejaarde vrouw die de kracht niet heeft om president te zijn.

Gaan Amerikanen daar in mee? Of kan Hillary de komende week écht herstellen en daarna vol energie een comeback maken?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. ceteris paribus

  Als je met een longontsteking urenlang in de hitte moet staan kan ik me voorstellen dat je onwel wordt. Een longontsteking kan iedereen overkomen. De wilde speculaties over haar gezondheidstoestand missen elke feitelijke grond.
  Meer wantrouwen kunnen we koesteren over de gezondheid van Trump, die een corrupte arts een valse gezondheidsverklaring liet opstellen en veel minder details over zijn fysieke conditie presenteerde dan Hillary.

  1. cmsuijkerbuijk

   @CP
   Als jij van Wim een onderbouwing van zijn bewering wil, dan geldt dat even zo goed voor jou! Dus: Bewijs je bewering omtrent Trump even……….!

   1. Wim

    https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://www.dangerandplay.com/2016/08/12/hillary-clinton-has-parkinsons-disease-physician-confirms/&prev=search

    Ik kan dat bevestigen, mijn vader had ook parkinson ik heb alla symptomen meegemaakt ,slikproblemen en daaruit volgende longontsteking is een verschijnsel.Bij bovenstaande mag je best concluderen dat zij Parkinson heeft.

  2. Geah

   Beste @ceteris paribus,

   Ik heb ook eens een longontsteking gehad, en dan klopt het dat je doodziek bent en dat een ander jou moet ondersteunen als je op straat loopt…..en dat blijft wel even zo…..tot zover heeft zij een punt…
   Maar je kunt mij niet wijsmaken dat zij 2 uur na haar instorting weer fit op straat naar de mensen kan wuiven, met de woorden “het gaat weer goed met mij, dankzij de antibiotica” Beste, je bent toch niet dom om te concluderen dat de antibiotica pas na anderhalve dag werkt, en niet dat het al na 2 uur geneest…..volgens haar zeggen….Ook nu liegt zij weer…Geef toch toe dat Clinton niet geschikt is voor de zwaarste functie ooit…en dat zou 8 jaar meemoeten???
   Als er inderdaad een antibiotica bestaat die al na 2 uur geneest, dan had de uitvinder per accuut de nobelprijs gekregen….

 2. Wim

  Zwak vrouwtje met parkinson loop je snel kans om longontsteking te krijgen. Het slikken gaat moeilijk.
  Maar dit vrouwtje is met al haar schandalen niet in de eerste leugen gebarsten

  1. ceteris paribus

   Heeft Wim enige onderbouwing van zijn opmerkelijke stelling dat Hillary lijder is aan de ziekte van Parkingson?

   1. ceteris paribus

    Parkingson = Parkinson

 3. Bromsnor

  Is er een vervanger voor Hillary?

  Democrats Considering Meeting to Discuss Replacing Hillary Clinton on Ticket
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/09/11/report-dems-consider-replace-hillary-clinton/

 4. Viertel

  Test

 5. Wachteres

  Hillary is meerdere keren onwel geweest.

  Er is o.m. een filmpje waarin zij een trap op moet worden gesleept.

  En dan die ‘gekke-bekken trekkerij’, dat heeft niets met longontsteking te maken.

  1. ceteris paribus

   De medische deskundigheid van mevrouw Wachteres is bijna net zo groot als die van Wim.

   1. Wachteres

    Die opmerking van jou slaat weer als een tang op een varken, Simon

    Ooit iemand meegemaakt die vanwege longontsteking ‘gekke bekken’ trekt?

    https://www.youtube.com/watch?v=7JHSNK5f6As

    Hillary Clinton “NEURO-LOGICAL “DISORDER”” EXPOSED!!!!

    Een overzicht van haar ‘gezondheid’ in de afgelopen jaren.

    1. Beukman

     @Resje
     En gisteren onderstreepte je nog iemands bewering dat mevrouw Clinton aan het dementeren is, en binnen een jaar zal komen te overlijden. Je wordt er niet echt geloofwaardiger op, zo. Hou je daar wel rekening mee?

     Opnieuw zal de meest waarschijnlijke verklaring de juiste blijken te zijn: mevrouw Clinton heeft een longontsteking opgelopen. Wij van DDS wensen haar veel beterschap.

     1. ceteris paribus

      Mevrouw Wachteres meent dat dementie en Parkinson leidt tot het trekken van gekke bekken.
      Ze is medisch zeer deskundig.

     2. Wim

      Wij van DDS wensen haar veel beterschap.

      Zo aan comedy ontbreekt het jou niet .Praat jij even op je eigen titel met je wij. Ik wil helemaal niet bij jou wij zijn idioot.

    2. Wim

     Het zou best kunnen wat CP beweert ,die praat uit eigen ervaring ,hij zelf heeft n.m. altijd een gekke bek, zonder dat dit wat medisch is

     1. Beukman

      Wat voor bek heb jij eigenlijk, Wim?

    3. Wachteres

     Beukie je begint al aardig op Simon cp te lijken.

     Dat hij fantaseert – om niet te zeggen liegt – weten we al tijden.

     Maar nu jij ook?

     Over geloofwaardigheid gesproken…. Blijf je zelf.

 6. Viertel

  Ever-changing #HillarysHealth story…

  1. “She’s fine”
  2. “Just a cough”
  3. “Allergies”
  4. “Overheated”
  5. “Dehydration”
  6. “Pneumonia”

 7. Marieke

  Wat voor een barbaar ben je eigenlijk als je iemands ziekte uitbuit voor eigen gewin? Wil Amerika echt zo’n president?

 8. Seneca

  Aan alle ‘medische specialisten’ op dit forum. Hillary Clinton heeft Parkinson nich longontsteking, neurologische afwijking of kanker. Zij is zwanger van Donald Trump waarmede zij een verhouding heeft…

  1. Peter Selie

   🙂

  2. Marieke

   Jawel, Abraham en Sarah 🙂

  1. Beukman

   En geloof je het deze keer wél?

  2. Viertel

   Eens kijken of het lukt om Hillary Clinton weer opgelapt te krijgen voor haar 1e grote confrontatie met Donald Trump. Die staat gepland op 26 september, dus haar staf heeft nog 2 weken de tijd.

   Maar in die 2 weken zullen de Democraten ook moeten besluiten of zij door willen gaan met Clinton (risico-afweging) of dat er toch een andere kandidaat wordt ingevlogen. En ja, daar zal Clinton zelf akkoord mee moeten gaan. Want je kunt iemand nominatie niet zo maar afpakken. Of ze zal – medisch dan wel psychisch onbekwaam moeten worden verklaard. #spannend

 9. Peter Selie

  ‘Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid’

  Eerder vorige week: Slechts 20% opkomst bij toespraak Clinton – Probeert de elite op slinkse wijze de radicaal linkse Tim Kaine, Hillary’s runner-up en Soros-favoriet die openlijk pro-islam en anti-Israël is, het Witte Huis in te krijgen?
  Totale vernedering voor Hillary Clinton: de zaal van deze conventie afgelopen week was voor slechts 20% gevuld om naar haar toespraak te luisteren. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal met een gordijn werd afgesloten, en iedereen naar de voorste rijen werd gedirigeerd.

  Diverse getuigen filmden gisteren hoe Hillary Clinton, ondersteund door lijfwachten, al wankelend voortijdig van een 9/11 herdenking naar haar auto moest worden gebracht. Pal voor de auto zakt ze alsnog compleet in elkaar (4). De door ‘links’ en de Clinton gecontroleerde massamedia berichtten haastig dat ze slechts bevangen was door de warmte (3). Omdat niemand dat geloofde –iedereen had tenslotte de beelden gezien- werd plotseling beweerd dat ze longontsteking heeft, dezelfde smoes als vier jaar geleden al eens gebruikt werd. Dat er echter veel meer aan de hand is blijkt wel nu een bekende linkse verslaggever met het nieuws komt dat de Democratische Partij een spoedbijeenkomst overweegt om Hillary te vervangen.

  Een steeds weer hoestende Hillary (8)(9), een krankzinnige met haar ogen draaiende en ongecontroleerd lachende Hillary, en nu een wankelende en in elkaar zakkende Hillary – alles wijst erop dat het helemaal niet goed gaat met de presidentskandidaat voor de Democraten. Nota bene Obama’s voormalige persoonlijke arts dr. David Scheiner verklaarde op TV dat ze waarschijnlijk ziek is en een grondig neurologisch onderzoek nodig heeft, omdat ze wel eens ongeschikt kan zijn om de ‘zwaarste baan ter wereld’ op zich te nemen (11). >>>>

  Bron
  Xander

 10. nick

  Feit: Er is iets helemaal niet goed met de democratische kandidaat!

  Wat het ook is, Dementie, Parkinson, bloedprop in de hersenen en nu een zg longontsteking…er klopt iets totaal niet.

  De hashtag #HillarysHealth gaat al maanden rond in met name de rechts/Republikeinse blogosphere. Maar gisteren was #ClintonCollapse een (inter)nationaal dingetje waar ook CNN, ABC, NBC, Fox en CBS niet omheen konden. Ze kwam na het incident nog even opgewekt naar de camera’s zwaaien. Best knap eigenlijk, na zo’n verbijsterende aanval van onvermogen om nog te kunnen staan.

  (internet: ‘hee, draagt ze nou blauwe anti-beroerte-lenzen?’
  https://twitter.com/search?q=seizure%20lenses&src=typd),

  maar er is toch echt *iets* aan de hand met Hill. Minutenlange hoestbuien, talloze rare kortsluitingen, en nu weer dit. De officiële verklaring luidt ‘uitdroging vanwege longontsteking’.Tja, je moet wat met je verklaring maar die hoestbuien heeft ze al heel, heel lang! Toen was het een allergie, mmm…. voor Trump zoals ze zelf grapte…maak dat de kat maar wijs.

  CP is in de ontkenning, niets aan de hand met zijn Hill, maar ik denk dat ze ernstig ziek is en die zg.longontsteking is hooguit een complicatie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.