De islamisering zet voort: zelfs in de Playboy nu modellen met hoofddoek

hoofddoekplayboy
Foto: ‏@NTagouri / Twitter

Wat is er met die fantastische relatief vrije seksuele moraal van de westerse wereld gebeurd als zelfs in de Playboy nu modellen met hoofddoekjes verschijnen?

De Playboy maakte ooit furore als het succesvolste naaktblad ter wereld. Duizenden vrouwen gingen maar wat graag uit de kleren voor een spannende fotoshoot, en miljoenen mannen keken maar al te graag naar de pagina’s vol vrouwelijk schoon die ze wekelijks in de brievenbus krijgen. Ah, de vrijheid van vrouwen om naakt op de foto te gaan als ze dat willen. En ah, de vrijheid van mannen om daar ongegeneerd naar te mogen kijken: wat is het toch fijn om een vrijgevochten land te leven!

Helaas lijkt aan die periode nu enigszins een einde te komen. Want Playboy, ooit beroemd en berucht vanwege diens naaktfoto’s, heeft in al hun wijsheid besloten om een islamitische vrouw in het magazine te stoppen. Het gaat om de Amerikaans-Libische Noor Tagouri die van top tot teen bedekt is met katoenen lappen, en uiteraard ook het markante hoofddoekje draagt waarin je de mores van de ongeëmancipeerde islam kan herkennen.

Zelf is Noor hartstikke trots op het feit dat ze de eerste gesluierde vrouw in de Playboy is, maar zo blij hoeft de rest van het Vrije Westen hier niet mee te zijn. Laat de Playboy – één van de laatste bastions van het onbekommerde naakt – alsjeblieft overeind staan. Laat er in ieder geval één plek zijn waar mensen met 7e-eeuwse opvattingen over zedelijkheid geen voet aan de grond krijgen. Laat er gewoon maar één plaats overblijven waar we kunnen genieten van onbezorgd bloot.

Ik ben er namelijk nog niet klaar voor om me over te geven aan een maatschappij die er islamitische normen en waarden op nahoudt, zeker niet wat betreft de zedelijkheid en ‘eerbaarheid’ van vrouwen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

54 reacties

 1.   

  Playboy is juist onlangs gestopt met een naaktblad te zijn: het is niet meer van deze tijd, en de ooit zo liberale Wereld van Hugh Hefner heeft tegenwoordig een aura van ranzigheid – the times, they are a’çhanging.

  Verder is bloot sowieso nooit een doel geweest, maar een middel tot erotiek. Iedereen weet dat bedekking net zo belangrijk is als onthulling, als het om erotiek gaat. Vroeger vielen mannen nog flauw van genot als een vrouw per ongeluk een stukje van haar kuit liet zien. Dat waren nog eens tijden.

  Overigens staat sommige vrouwen een hoofddoek buitengewoon goed. Laat dat duidelijk zijn.

  1.   

   “Overigens staat sommige vrouwen een hoofddoek buitengewoon goed” Inderdaad Beuk maar deze hoofddoeken staan duidelijk ergens voor! Er worden toch ook geen foto,s in tijdschriften of reclames geplaatst waarin steeds meer mooie dames met een knappe kerkhoedje op hun hoofd of vrouwen met een schitterende Hindoestaanse kledij erin komen te staan? Dit is gewoon het promoten van de islam op een insluipende gevaarlijk manier.

   1.   

    @Urk
    Ach, “promotie van de islam”. Door al dat geframe van de laatste jaren zou je het bijna gaan geloven. Maar goed, als iemand zich door deze foto’s geroepen voelt om zich tot de islam te bekeren, moet ie dat vooral doen.

    1.   

     ja beuk , middels de reclame word onze samenleving klaargemaakt om de islam te ontvangen , er is ook een bank waarin te zien is dat een islamitisch echtpaar een huis koopt op financiering .

     vrouw getooid met je raad het al een hoofddoek .

     1.   

      Tis me wat, @zomaar. Dat het westerse kapitalisme geld als prioriteit stelt, en dat het westerse marktsysteem bepaalt wat er in een commercial op het hoofd gedragen wordt.

     2.   

      tja beuk , het is me zeker wat , dat de westerse kapitalisten zover meegaan , met de linkse Multi socialen denkers , om hun producten aan de man te brengen .

      kan je nagaan als zij dat niet zo zouden doen , worden de directie en het bedrijf zomaar beticht van racisme .

      weten die linkse ruiters beter ?, dat moslim geen ras is , toch de voorkeur van hun ideologie uitdragen , Tis me wat beuk

     3.   

      Ach mens, als een vrouw een doek op haar kop wil, dan moet ze dat zelf weten. Als ik een moslima was geweest, dan was ik zelfs een doek gaan dragen puur om daar al die dominante kaasmannen mee te jennen die voor mij willen bepalen hoe ik erbij loop.Misschien zou ik zelfs nu en dan een burka aantrekken. Ha!

     4.   

      Maar Beuk is dan ook een gil- en relnicht die op zijn eigen watjesmanier graag provoceert en zich in vrouwenkleren -zoals een burka en hoofddoek- hult.

      Dag lief Lulletje Rozenwater, droom maar lekker verder over jouw ideale wereld.

     5.   

      Je kan lezen, @Lijm. Doe dat dan ook. Was ik een vrouw geweest, ik had tegen al die bemoeizuchtige kereltjes gezegd: “m’n rug op”, en een doek met een motief bestaande uit Geertjes op mijn hoofd geknoopt.

  2.   

   Het laatste zinnetje in Beuk’s reactie geeft een aardig inkijkje in zijn dwingende en psychopatische geest. ‘Laat dat duidelijk zijn’, alsof hij een bevel uitvaardigt.

   Beetje dimmen, Beukie. Ik vind ook knappe vrouwen buitengewoon onappetijtelijk worden met een hoofddoek op. Het maakt ze lelijker, onaanzienlijker, slaafser (kick je daar soms op?) en afstotender. Is dat duidelijk?

   1.   

    Ach wat stom, @Lijm. Ik ben vergeten om er een disclaimer bij te zetten: “je hoeft het natuurlijk niet met me eens te zijn.”

    Ik zie vrijwel dagelijks jonge gehoofddoekte dames, @Lijm. Sommigen combineren hun doek met een getailleerde jurk, hoge hakken en make up. Wat een onderdrukking he. Van een mooi opgemaakte vrouw met een doek worden als vanzelf de ogen sprekender.
    Je kunt er trouwens ook de Sprookjes van Duizend en één Nacht op naslaan om dit bevestigd te weten.

  3.   

   je kan ook overdrijven vindt je niet ?, je gaat de playboy kopen om hoofddoeken en boerka’s te zien op een foto !.

   krijg jij iets teveel aan subsidie en uitkering ?, om je geld uit te geven aan iets wat je hier op de straten ook ziet en tegenkomt !.

   echt links krijgen geen genoeg van de islam , kopen een boekje nemen dit mee naar bed , en sjorren maar .

   1.   

    Het is de Amerikaanse Playboy, zomaar. Niet de Nederlandse.

    In Amerika kennen ze geen subsidies en uitkeringen zijn beperkt.

    U kunt weer rustig slapen.

    1.   

     troel goed lezen ?, ik vraag aan @Beukman of zijn uitkering en of zijn subsidie te hoog is , op het geschreven van hem .

     citaat “Overigens staat sommige vrouwen een hoofddoek buitengewoon goed. Laat dat duidelijk zijn”.

     waaruit ik lees !!, dat zijn voorkeur gaat naar vrouwen met een hoofddoek of boerka, en hij hierom de playboy aan zou schaffen .

     1.   

      Nee joh. Als je zegt dat iets bij sommigen goed staat, zegt dat niet dat dat zijn/haar voorkeur is.

     2.   

      Mar    30 minuten ago   
      Nee joh. Als je zegt dat iets bij sommigen goed staat, zegt dat niet dat dat zijn/haar voorkeur is.

      ken jij Beukman ook ?, zo ja dan weet ook jij zijn voorkeur !

     3.   

      Zo maart:
      “ken jij Beukman ook ?, zo ja dan weet ook jij zijn voorkeur !”

      Zeker kennen wij elkaar, @zomaar, en ook onze voorkeuren. Wij zijn immers collega’s bij Bureau Grondlijn. Bij de laatste vrijdagborrel hebben we het nog uitgebreid over jou gehad.

     4.   

      @zomaar

      Ik ken Beukman niet persoonlijk. U ook niet.

   2.   

    Een normaal mens koopt de Playboy voor de interviews, @zomaar. Zeker nu.
    Maar ik begrijp dat jij nogal opgewonden wordt van een dame met een doekie. Dat mag.

    1.   

     tja een normaal mens , zou dat blad links laten liggen , en er geen geld voor uitgeven .

     toch een linkse mens met een riante uitkering kan zich zoiets veroorloven, om het zogezegd voor de interviews te kopen .

     daarom ook mijn vraag aan jou .

  4.   

   Beukman    9 uur ago   
   Ach mens, als een vrouw een doek op haar kop wil, dan moet ze dat zelf weten. Als ik een moslima was geweest, dan was ik zelfs een doek gaan dragen puur om daar al die dominante kaasmannen mee te jennen die voor mij willen bepalen hoe ik erbij loop.Misschien zou ik zelfs nu en dan een burka aantrekken. Ha!

   beuk dan wordt al gedaan hoofddoek, boerka en Boerkini, dus jij zou de eerste niet zijn !! ,

   hoe zit het nauw , met de aparte kleding die door jou en links in het algemeen toegejuicht word, zodat links later indien nodig de schuldige van de linkse malaise makkelijk aan kan wijzen .

   daarom promoten jullie toch deze aparte kledij , en gedrag ?, zodat je altijd een zondebok aan kan wijzen indien nodig .

 2.   

  Als dit niet overduidelijk is hoe moslims steeds meer in de picture komen te staan dan weet ik het ook niet meer. Dat je zoiets tegenkomt uit de schappen van een kiosk in Iran of Turkije dat begrijp ik. Maar in het westen!? WHY !!!

  1.   

   Het Westen eet uit de moslim hand. Why? Inderdaad, WHY?

 3.   

  Playboy wordt een soort Margriet. En politiek correct. Jarenlang naakt gepresenteerd en nu komen zij achter dat bergen katoen veel leuker is.

  1.   

   Na jarenlang naakt is dat ook wel zo.

 4.   

  Tim heeft een bril nodig.

  Ze is niet van top tot teen bedekt in katoenen lappen. Ze draagt een zwarte broek met daarop een wit shirt en een jasje van zwart glimmend (nep)leer. Verder draagt ze een goudkleurig hoofddoek.

  In Amerika (blad is engelstalig) dragen vrouwen in diverse religies een hoofdbedekking. Haar kleding mag een Amish vrouw absoluut niet dragen. In zeer conservatief christelijke kringen zal haar kleding als ongepast worden beschouwd. Ook in orthodox joodse kringen wordt dergelijke kleding niet gewaardeerd.

  Wat ze draagt is westerse kleding. Tim vindt klaarblijkelijk dat Nederlandse vrouwen zich in katoenen lappen hijsen.

  Tim, je zet jezelf weer voor schut.

 5.   

  De Italiaanse journalist Giulio Meotti schrijft dat de ‘stille verovering’ van Europa door de islam nog veel gevaarlijker is dan de jihad en gewelddadige terreuraanslagen.

  Onder het mom van ‘gematigdheid’ rukt de islam stap voor stap op steeds meer terreinen op, van ‘halal’ voedsel in (school)kantines, steeds meer nieuwe moskeeën, het toestaan van Sharia rechtbanken, en de infiltratie van Joden- en Israël hatende moslims in onze parlementen.

  1.   

   Giulio Meotti heeft helemaal gelijk. Onze politieke leiders laten zich helemaal inpakken door de islam. Al die kleine stapjes in vrede gezet hebben grotere impact dan wat de IS doet. Als een gezwel vreten zij onze cultuur langzaam helemaal op.

 6.   

  Dit is weer een voorbeeld voor de islam hoe ver ze kunnen gaan met onze vrouwen emancipatie, weg ermee, geen bloot meer maar lekker ingepakt.
  Zo moet dus de moderne Ned. vrouw er straks uit zien, terug naar de middeleeuwen.
  Welke gek heeft dit verzonnen vraag ik me af.

  1.   

   Even goed de foto bekijken, nienke.

   https://t.co/09jmLtO3ou

   Nederlandse vrouwen hebben deze kleding in de kast hangen. lange broek, shirt, jasje.
   Dat droegen ze niet in de Middeleeuwen.

   1.   

    Mar@ Inderdaad en dan nemen we een hoofddoekje voor de final touch! Dus Nederlandse dames: Allemaal een hoofddoekje om want dat ontbreekt er nog in uw kledingkast! Denk toch eens na man. Overal zie je opeens de hoofddoekjes tevoorschijn komen net als die Rabobank reclame. Dit is alleen maar om de islamofoben kenbaar te willen gaan maken dat zij nou er maar aan wennen moeten dat wij in een multikulti cultuur leven en dat de islam er gewoon bij hoort en dat er ook westerse mensen zijn die moslims steunen tegen islamofobie. Als straks de Eskimo aan de beurt is door eskimofoben dan zie je opeens overal Eskimo,s in het nieuws, tijdschriften of reclames tevoorschijn komen.

    1.   

     Man, schei toch uit. Hoeveel reclames zijn er niet met bloot erin? Zelfs in een reclame voor kaas.

     Nog effe en dan gaat men als tegenreactie roepen dat we allemaal zo spaarzaam mogelijk gekleed moeten gaan om die moslims even een lesje te geven.

     Sorry hoor, maar wie over de zeik gaat van een hoofddoek in een reclame, is toch een beetje ver heen.

     1.   

      Dat is jouw kortzichtige policor optiek, Mar. Anderen vinden het een aanfluiting dat overal de hoofddoek doorgedrukt wordt, bijvoorbeeld in de reclame en bedrijfscommunicatie. Misschien ben je zelf wel erg ver heen en volkomen blind voor het multiculturele drama en de teloorgang van de Nederlandse identiteit. Wanneer ga jij -ter ondersteuning van de zieligheidsindustrie- met een hoofddoek lopen?

     2.   

      Je zou jezelf eens van een afstandje moeten zien, @Lijmpie, met al dat scheelgefocus op de hoofddoek. Er wordt in de reclame niks doorgedrukt; de markt bepaalt, en zoals je weet is de markt een voortvloeisel van het westerse kapitalisme.

      Playboy is gewoon wat relaxter dan jij. Het blad verwacht niet duizenden abonnees te verliezen, eerder in tegendeel. Jij gedraagt je als een multiculturele dramaqueen en met jou vele anderen. Ik beschouw jou en al die anderen veeleer als een onderdeel van de zieligheidsindustrie. Want oh, wat zijn jullie zielig en verongelijkt, als er vrouwen zijn die zelf wel bepalen hoe ze zich kleden.

      Kijk maar uit. Voor je het weet, ben je veranderd in een reactionair. Dat gaat geheel vanzelf. Je hoeft alleen maar een tijdje te blijven stilstaan.

     3.   

      Mar@ Daarom aan jouw de vraag waarom er dan geen vrouwen met andere religieuze hoofddeksels in reclames geplaatst worden wat ik al eerder met Beukman over had? Dit gaat niet om hoofddoeken die onze oude huisvrouwen vroeger droegen maar om een religieus symbool van een religie dat een trend geworden is en overal toonbaar moet zijn zelfs in een bepaald mannenblad.

     4.   

      Beukman, Van Urk verwoordt het voortreffelijk en stelt een hele duidelijke vraag die alles in het juiste perspectief zet. Heb je er ook een antwoord op?

 7.   

  “Als gesluierde moslimvrouw win ik gemakkelijker vertrouwen”, denkt jongedame Tagouri. Misschien bij bepaalde bevolkingsgroepen wel, maar bij de meeste toch zeker niet. Het eerste bewijst een dubieuze loyaliteit, het tweede een slechte moraal en een gebrek aan gezond verstand.

 8.   

  Hoofddoek is OK als je verder er maar met je blote corpus instaat

 9.   

  Ze sluipen en ze sluipen. Alleen dwazen praten dat goed. Heb je dat mens haar mond gezien. Net een vampier.

  1.   

   De mond zo is een pittige sensuele look van (westerse) vrouwen in dergelijke bladen.
   Een vrouw met een bite. Ggggggrrrrrrr. Ik ga je pakken.

 10.   

  Zolang je haar blote enkels kan zien, is de hoofddoek provocatie.

  1.   

   De uitpuilende spaarpot van Annabel Nanninga is ook provocatie.

   Trouwens, in Amerika lopen allerlei vrouwen van verschillende religies met hoofdbedekking rond. Mannen ook.

   In Israel ook.

   1.   

    En die vrouwen vindt je ook in de playboy en in ieder ander tijdschrift of reclamespotjes. Nietwaar Mar? Als er meer vrouwen met kruisjes, kerkhoeden of andere religieuze kleding daarin gezien gaan worden wordt er ook aan de bel getrokken maar dan door de linkse leute en de moeslims.

    1.   

     Het is de Amerikaanse Playboy en de kans dat daar een interview in staat met een Amish vrouw acht ik zeer klein.

     1.   

      De Amish sluipen ook niet. Die blijven in hun eigen omgeving en daar heeft niemand last van. Willen ook niet over de wereld heersen.
      De islam stuurt nu zelfs de vrouw er op af naar plaatsen (in dit geval Playboy) die ze eerder stijf scholden.

     2.   

      @ikweetwatikwil

      Proest. Dit is werkelijk hilarisch.

      Durft u nog wel naar buiten nu in Amerika (ver weg) een moslima met hoofddoek in de Playboy staat?

      Onderneem actie, schrijf een partij aan en laat Kamervragen hierover stellen.

 11.   

  Het is maar goed dat veel moslima’s kopvodden dragen en helemaal ingepakt zijn. De meesten zijn namelijk niet om aan te zien. Het maakt ze ook makkelijk herkenbaar als moslim zodat we ons beter bewust worden van de hoeveelheden binnen onze “samenleving”. Kom op moslima’s, allemaal inpakken die boel.

 12.   

  We hebben het over een moslima mar. Niet over een Nederlandse vrouw.

  1.   

   Het wordt nog leuker.

   Deze moslima staat in de Amerikaanse Playboy en niet als model, maar zij wordt geïnterviewd.

   http://www.playboy.com/articles/renegades-noor-tagouri

   Alle heisa gaat dus over een situatie, die niet eens in Nederland afspeelt maar in Amerika. Als Tim het niet verknipt had neergezet op DDS, hadden zomaar en anderen nooit iets gemerkt van dat interview en foto in een Playboy.

   Hoe laat je je gek maken? Mensen die van slag zijn door deze Playboy, kunnen maarbeter niet een bezoek brengen aan Amerika want de zielen raken dan echt compleet van slag. Het Amerikaanse westen is anders dan het Europese westen.

 13.   

  Wat een ander al weet, komt mar nu pas achter. En natuurlijk, bij een interview trek je zo’n rare bitte bek.

  1.   

   @ikweetwatikwil

   Waar ben ik achtergekomen, want anderen allang doorhadden?

  2.   

   Er staat nog een foto van de Amerikaans-Libische Noor Tagouri met hoofddoek, die van top tot teen bedekt is met katoenen lappen volgens Tim, bij het interview:

   https://images.playboy.com/playboy-digital/image/fetch/s–Qh3MjxjD–/c_limit%2Cq_80%2Cw_880%2Fhttp%3A%2F%2Fimages-origin.playboy.com%2Fogz4nxetbde6%2F59RJDAnO7SMkyIuSkiysgM%2F1cb52f24db7402a7864b2218adb1e9d3%2F01_noor-tagouri.jpg

 14.   

  @Ni28 “Giulio Meotti heeft helemaal gelijk. Onze politieke leiders laten zich helemaal inpakken door de islam. Al die kleine stapjes in vrede gezet hebben grotere impact dan wat de IS doet. Als een gezwel vreten zij onze cultuur langzaam helemaal op.”
  Helemaal waar Ni28, helemaal waar. Zoals ik ook al eerder schreef: de islam staat gelijk aan kankercellen: van niets tot een alles vernietigend geheel!

 15.   

  dit soort berichtjes is flauwekul.
  dit onderstaande bericht is serieus en zwaar onderbelicht.
  het gaat in Nederland om duizenden vrouwen.

  http://brandpunt.kro-ncrv.nl/brandpunt/deze-vrouwen-hebben-al-jaren-geen-daglicht-gezien/

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!