Deze vrouw vond een robot uit die boterhammen met pindakaas kon besmeren. Althans, dat is de theorie...

Geen categoriesep 06 2016, 16:00
Het klinkt zo enorm gaaf en luxe: je eigen robot die je boterhammen besmeert met een fijne laag pindakaas. Maar voordat je begint te dromen over je eigen ontbijtbots, wellicht toch maar even dit filmpje bekijken.
Het is lang niet alles goud dat blinkt als je de meest basale dagelijkse handelingen wil laten verrichten door robots. Simone Giertz, die dagelijks met robots werkt op haar eigen social media-kanalen, ondervond dat aan den lijve. Ze dacht een gat in de markt te hebben ontdekt door een robot te ontwerpen die in staat is om een boterham met pindakaas te besmeren.
Klinkt dat goed? Reken maar. Gaat dat ook goed? Nou, kijk zelf maar even hoe deze robot z'n taak uitvoert.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/09/pindakaas-smeren.mp4"][/video]
Ja... Daar is nog voldoende aan te verbeteren. Ik hoef me voorlopig dus nog niet druk te maken om Terminator-robots die de mensheid elimineren. Als ze nog niet eens in staat zijn om normaal een eenvoudig ontbijtje te prepareren, dan zal het uitroeien van het menselijke ras ook nog wel even op zich laten wachten.. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten