Duikt Sabia opnieuw in de ellende? Door schuldeisers wordt ze op de hielen gezeten

Geen categoriesep 17 2016, 11:00
Het leek juist weer een beetje beter te gaan met de geplaagde Sabia Engizek. Maar een beter humeur lijkt gepaard te gaan met duizenden euro's schuld...
Het was geen makkelijk jaar voor de voormalige voetbalvrouw Sabia Engizek. Ze raakte haar relatie met Rafael van der Vaart kwijt, kreeg een miskraam, werd door half Duitsland en Nederland voor leugenaar uitgemaakt en zag een tv-programma op SBS stranden na slechts enkele afleveringen.
Toch leek het de laatste maanden weer wat beter te gaan met Sabia. Met een modellencontract en deelname aan Ranking the Stars leek de ster van Sabia weer rijzende. Tot vandaag, want naar het zich laat aanzien zit de ex-vrouw van Khaled Boulahrouz tot aan haar nek in de schulden:

"Sabia Boulahrouz wordt achtervolgd door schuldeisers. Er wordt zelfs 5000 euro van de gage die zij krijgt voor haar deelname aan het programma Dance Dance Dance ingehouden.

Dat schrijft Bild. De afgelopen zes maanden zijn er drie vorderingen van schuldeisers bij de rechtbank in Hamburg ingediend. "

Zelf ontkent Sabia in alle toonaarden dat ze schulden heeft, en ook haar manager zegt dat zijn naam Haas is, maar dat zou ik ook zeggen als half Duitsland op de hoogte was van mijn precaire financiële situatie: dat is natuurlijk niet leuk, dus probeer je het te ontkennen.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Maar de situatie gaat niet over als je 'm maar lang genoeg ontkent. Schulden gaan niet weg als je enveloppen van schuldeisers op de grote stapel gooit en nooit opent. Sterker nog: het wordt alleen maar erger, en dat is de fase waarin Sabia Engizek zich momenteel bevindt. Voor de tweede keer binnen één jaar is de vrouw in behoorlijke deprimerenden eerwaartse spiraal terechtgekomen. Kan ze er deze keer weer alleen uitkomen? Er zijn maar zoveel crises binnen een bepaalde tijd die een mens zelf het hoofd kan bieden..
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten