“Goede” raad van DENK-miepje Sylvana: ‘Wees een gutmensch!’

Het orakel van DENK heeft weer eens een stukje goed advies voor u en voor mij. Proest!

Zoals inmiddels de meeste mensen wel zullen weten is Sylvana een kampioen in het vergaren van slecht gezelschap. Op haar social media-accounts citeert ze vrolijk uit het werk van complotdenkers en islamistische sharia-fans. Ook voor verheerlijking van antisemieten ben je bij La Simons aan het goede adres, en wat dat betreft mag het dan ook totaal niet verbazen dat de voormalige TMF-vj vandaag een artikel van niemand minder dan de welbekende haatzaaister Hassnae Bouazza plaatste op haar Facebookpagina. Waar kennen we die laatstgenoemde dame ook alweer van? Oh ja, da’s dus de partner van Peter Breedveld. Ook al zo’n linksig, hetzerig, type met een achtervolgingswaan.

Hassnae kennen we natuurlijk ook van de totaal ongefundeerde beschuldiging dat ik haar een “moslimhoer” zou hebben genoemd, en De Dagelijkse Standaard zou zelfs bol staan van de adoratie voor de Noorse massaslachter Anders Behring Breivik. Voor alle duidelijkheid: beide zaken kwamen natuurlijk uit de dikke duim van Hassnae zelf.

Maar mensen met een fantasie die groter is dan goed voor hen, daar kan Sylvana wel wat mee. En dus konden we dankzij Sylvana het betoog van Hassnae lezen waarin stond dat we allemaal moeten proberen om een probleem-ontkennende ‘gutmensch‘ te zijn:

“Wees dus die gutmensch. Omarm datgene waarmee je bespot wordt en gebruik het als je wapen. Wees die zogenaamde wegkijker. Wees een piemelroeper, maar dan van het soort dat opkomt voor de ander, opkomt voor de schoonheid van het verschil, opkomt voor de menselijkheid.”

Nou, nuttige raad. Duik gewoon weg voor het Nederturkse probleem dat Nederland een provincie van sultan Erdogans islamistische nieuw-Ottomaanse Rijk probeert te maken, met bijbehorende intimidatie en opgelegde islamitische normen.

Liever niet, Hassnae Bouazza en Sylvana Simons. Liever absoluut niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. MareJane

    Onze “volksvertegenwoordiging” zit al vol met djimmies. Meer van dat soort hebben we echt niet nodig. Die gaan ons nog een burgeroorlog opleveren. Kijk naar Zweden waar de gutmenschen het hele land naar de kloten helpt/al heeft geholpen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.