Heftige video: zo vernielen de tuig-immigranten in Calais voorbijrijdende vrachtwagens

Een dashcam-camera van een vrachtwagenchauffeur die de pech had dat hij langs Calais moest, filmde hoe belachelijk brutale immigranten hun uiterste best doen om nog rijdende voertuigen compleet te vernielen.

Ze noemen het de ‘jungle van Calais’: een primitief maar levensgroot illegaal vluchtelingenkamp bij het Frans kustdorpje Calais. De inwonenden zijn vluchtelingen die hopen naar Groot-Brittannië te kunnen komen door middel van het aan boord springen van voorbijrijdende vrachtwagens die de Kanaaltunnel willen ingaan.

Om de vrachtwagens te stoppen zijn deze levensgevaarlijke vluchtelingen tot alles in staat. Niet alleen rennen ze de weg op, maar ook zwaaien ze met knuppels en gooien ze halve boomstronken richting het voorbijrijdende verkeer:

Deze mensen zijn echte vandalistische idioten. Onbegrijpelijk dat de Franse regering de aanwezigheid van dit tuig – want dat is het – nog gewoon tolereert in Frankrijk. Onlangs vielen deze geweldzuchtige mafketels ook al een onschuldig Nederlands gezin aan, maar zoals op de video te zien is zijn ook vrachtwagenchauffeurs de klos. Geweld is heel gewoon geworden in Calais, en dat is bijzonder triest.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Wanneer wordt er eens écht opgetreden tegen deze trieste lui die zomaar vrachtwagens proberen kort en klein te slaan en chauffeurs voor het leven te traumatiseren?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Janalb

  Ik snap die Fransen niet staan niet bekend als mietjes zoals CP, geef ze een waarschuwing of voor mijn part 2 en donder ze dan de zee in, kunnen ze zwemmen naar het beloofde land.is maar 30 km.

 2. Janalb

  de Fransen moeten deze mensen bij CP in detuin zetten.

 3. Ruud Steunassen

  Je hoeft ze niet te doden. Je kunt ze ook verwonden. Rubberkogels, rubberen politieknuppels, traangas en de gevangenen met de vuist bewerken: blauwe ogen, tanden eruit, gebroken jukbeenderen. Kan gebeuren. Op regelmatige basis doen. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje dat “Calais iez no good” en die gasten rotten op.
  Niemand dood. Maar wel respect gekregen voor de politie en de opdrachtgever, het Franse volk.

 4. Ruud Steunassen

  De Franse overheid wil niet optreden, want het hoort allemaal bij het plan.
  De Fransen moeten het gevoel krijgen dat zij zich maar beter kunnen overgeven aan een federaal Europa met als staatsreligie de islam.

  1. Peter Selie

   Jij ziet het in het juiste perspectief Ruud Steunassen!

 5. Ali Yas

  “Onbegrijpelijk dat de Franse regering de aanwezigheid van dit tuig – want dat is het – nog gewoon tolereert in Frankrijk.”

  Sterker nog: hier wordt niet eens de openbare orde gehandhaafd. Kennelijk is het bij Calais een soort vrijstaat. Wel, dan kun je wachten op 2 mogelijke consequenties: a) de veerdiensten krijgen het weer druk, of b) chauffeurs gaan in colonnes rijden en nemen knokploegen mee.

  1. ceteris paribus

   Dit ‘tuig’ zijn wanhopige en volledig berooide vluchtelingen die geen kant meer opkunnen.
   Alleen hartelozen noemen deze slachtoffers tuig.

   1. Houtlijm

    Ceteris weet precies wie het zijn en hoe erg ze er aan toe zijn. Als een ware Abe Pierre steunt hij hen ter plekke, deelt soep uit aan hongerigen en zieken en snijdt zijn mantel doormidden om te delen met wie het nodig heeft. Als er een is die de samenstelling van de jungle-bewoners kent, is hij het wel. Petje af voor CP!

    1. ceteris paribus

     Dank je, Houtlijm. Ik tracht altoos het goede te doen, Gode indachtig.

     1. Ali Yas

      Als Ceteris een professionele toneelspeler was, zou ik niet naar zijn opvoeringen gaan.

     2. Beukman

      @Ali
      Ik denk dat je de tickets te duur zou vinden.

    2. Wachteres

     De god van Simon – die het blijkbaar niet erg vindt dat autochtonen het slachtoffer worden van ‘zieluge’ vluchtelingen, is – net als hij – geestelijk gestoord. Ik zou toch maar op zoek gaan naar een ander lichtend voorbeeld.

     Trouwens aan de grens Zwitserland/Italië zitten ook al honderden vluchtelingen te wachten. Ze weigeren in die landen ondergebracht te worden. ze willen alleen maar naar Duitsland, naar mutti Merkel.

     Waarom? Omdat ze gehoord hebben dat ze daar meer geld krijgen.

     Toch maar oppakken en terug sturen naar waar zij vandaan komen, lijkt me.

   2. zomaar

    zoals deze ?, http://www.telegraaf.nl/binnenland/26602797/__Steeds_meer_staatlozen_in_NL__.html

    enkele jaren terug noemde men dit gewoon illegalen , die uitgezet werden of konden worden naar het land waaruit zij gekomen waren .

    nu met het linkse geëmmer, mogen zij gewoon blijven zij zijn zielig volgens links .

    of zij zomaar pardoes uit de lucht zijn komen vallen , iedere illegaal heeft een vertrekpunt wat makkelijk na te gaan is , dus terug heel dat zootje .

    er zijn maar bitter weinig echte vluchtelingen !, gelukszoekers des te meer !.

    1. ceteris paribus

     Zijn mensen niet allemaal gelukzoekers?

     1. Wachteres

      En wie weet in principe ook allemaal moordenaars, CP-tje.

      Maar dat wil nog niet zeggen dat we daar begrip voor moeten hebben.

 6. Bromsnor

  Het trieste is dat acties van Frontex er alleen maar voor zorgt dat er nog veel meer van deze “gelukszoekers” naar Europa komen, aangetrokken door de ruime voorzieningen die in Noord/West Europa te krijgen zijn.

  Ze worden uit de bootjes gehaald en naar Europa gebracht door (veerpont) Frontex

  Kijk. Daar gaat de Europeanen Ophaal Dienst.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/europeanen_ophaal_dienst.html

  1. Peter Selie

   Bromsnor Frontex verzaakt en verwisselt expres haar missie om de Europese buitengrenzen te beveiligen door de beoogde EU politiek met die van de z.g.n. humanitair beleid, waar Nederland een substantieel geldelijke en persoonlijke bijdrage aanlevert, dank zij de democratisch gekozen boven ons gestelden die het allemaal zo goed weten.

 7. Wachteres

  Niet alleen vrachtauto’s ook personenauto’s zijn al het slachtoffer van dit ‘scum of the earth’.

  Verschillende auto’s – ook met kinderen erin – hebben doodsangsten uitgestaan. De ramen van de auto worden gewoon ingegooid.

  Meedogenloze bendes veroorzaken opzettelijk ongelukken/botsingen op de wegen naar de Franse haven door grote objecten naar auto’s te gooien.
  De minister van Binnenlandse Zaken, Amber Rudd, heeft haar mening gegeven nadat een team van journalisten de vorige week ternauwernood aan de dood ontsnapte.
  Verslaggever Ben Ellery en fotografen Steve Burton en John McLellan raakten allemaal gewond
  Ze hadden een schokkende explosie van geweld in het smerige migrantenkamp onderzocht

  “Migranten uit het Junglekamp van Calais maken gebruik van een dodelijke, nieuwe tactiek in hun pogingen om naar Groot-Brittannië te komen. Meedogenloze bendes veroorzaken opzettelijk ongelukken/botsingen op de wegen naar de Franse haven door grote objecten naar auto’s te gooien – daarna sluipen ze naar vrachtwagens die terecht komen in de files die er het gevolg van zijn”.

  Vanzelfsprekend moeten die mensen – volgens Simon de waanzinnige begrip hebben voor de ‘zieluge situatie’ waarin deze – vooral jonge mannen -zich bevinden.

  Je kinderen zullen maar gewelddadig bedreigd worden in je eigen auto.

  Ze willen persé naar GB en weigeren daarom naar elders te vertrekken.

  Wij gaan altijd via Calais door de tunnel naar GB en zullen wel genoodzaakt zijn verdedigingsmidelen mee te nemen.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3772571/Carnage-Calais-Horrific-crash-jungle-migrant-gangs-target-tourists-cars-MoS-journalists-badly-hurt-terrifying-new-ambush-technique.html

 8. Wim

  De man met de juiste woorden.

  https://www.youtube.com/watch?v=kLx_QwFk_P0

 9. Wachteres

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article158111356/Wann-ein-Fluechtling-Heimaturlaub-machen-darf.html

  Wann ein Flüchtling Heimaturlaub machen darf

  Den Arbeitsagenturen sind einige Fälle bekannt, in denen Flüchtlinge zum Urlaub in ihre Heimatländer zurückgekehrt sind.

  Wie viele das tun, ist nicht erfasst – auch, weil es keine Grenzkontrollen mehr gibt. Das BAMF will der Sache nachgehen.
  Bayerns Landessozialministerin Emilia Müller (CSU) fordert in solchen Fällen Ausweisungen.

  Warum das wichtig ist:
  Womöglich haben einige anerkannte Flüchtlinge keine Berechtigung für den Schutzstatus in Deutschland, wenn sie freiwillig in ihre Heimat zurückkehren.

  We kennen allemaal wel gevallen van zogenaamde vluchtelingen die uit hun land gevlucht zijn, omdat zij daar vervolgd werden. Ze zijn hier nog niet gevestigd of ze gaan mer vakantie terug naar het land van herkomst.

  Ik weet zelfs van mensen waar pa terug is gegaan naar zijn geboorteland om daar met Nederlands geld een zaak op te richten.

  Moeder en kinderen blijven hier vanwege de inkomsten.

  In Duitsland wil men er ‘iets’ aan doen, omdat het klootjesvolk niet zal begrijpen waarom hier zogenaamde vluchtelingen zijn die vrolijk op vankantie gaan naar het land waaruit zij gevlucht zijn. En zoiets – dat onbegrip – werkt Alternatieve für Deutschland in de hand. Daar moet iets aan gedaan worden, dat spreekt

  Een reactie van iemand die kennis van zaken heeft uit GB:

  Uit ervaring weet ik dat dit niet ongewoon is. Hier heb ik met tientallen mensen gesproken die een travel document kregen omdat ze hier als papierloze vluchteling kwamen. Ze gingen, omdat het hen verboden was terug te keren naar hun land, weken/maandenlang [zogenaamd] naar het land naast het land van afkomst. Natuurlijk niet de grens overgewipt, dat mag niet en dat was gevaarlijk. Zo gauw ze hun Brits paspoort hadden, wel veelal terug. Tel daar nog bij de tientallen Afghanen die hier kwamen om de taliban te ontvluchten, maar ook graag terug gaan. Het ergste geval was iemand uit Iran die hier niet kon werken, omdat hij nogal gemarteld was in zijn streek, 18 keer terug geweest in de laatste 5 jaren.

  Vooral doorgaan met de deur openzetten.

  Nog iemand die gelooft dat het de EU om echte vluchtelingen gaat? Nu AfD opkomt, moeten er in Duitsland maatregelen worden getroffen.

  In NL is dat blijkbaar nog niet nodig.

 10. Luctor et emergo

  Het wordt hoog tijd dat dit probleem aangepakt wordt. Als het vluchtelingen zijn, waarom wordt er niet in Italië of Frankrijk asiel aangevraagd? Mijns inziens kunnen Afrikanen het beste in Afrika blijven vanwege de overeenkomsten in cultuur. Afrikanen zouden hun eigen continent moeten opbouwen en tot bloei moeten brengen. Dan kan er een volwaardige relatie ontstaan.

  1. Peter Selie

   Ja precies de asiel parasieten zijn door 5 veilige Europese landen getrokken zonder dat daar effectieve maatregelen tegen genomen werden…

 11. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=6t6unI-wPPQ

  Last Night of The Proms 2016 – The National Anthem

  Een indrukwekkende uitvoering van God save the Queen. Daarna Jerusalem.

  Duizenden mensen maken het feest in Hyde Park mee.

  Het is overduidelijk dat GB geniet van haar herwonnen vrijheid!

 12. Scarlatti

  Wat ik mij afvraag eerlijk gezegd is WAAROM = de POCO dhimmie regering NIET ALLÀNG GEARRESTEERD&BERECHT v.w. HUN #VOLKSVERVANGINGSPLAN?
  Want de overheden zijn onze GROOTSTE VIJANDEN zonder hun #instemming waren die lui hier niet eens… dit is exact wat ‘de ELITE’ wìl, van ONS het autochtone volk af

  en met de beste wil van de wereld begrijp ik NIET waarom partijen die TERECHT oppositie voeren tegen deze poco politieke al of niet regeringspartijen die hàrd meewerken aan ONZE ONDERGANG, niet allàng een BURGER ARREST of dit grootscheeps aan de klok hangen of hebben gehangen…

  echt ik BEGRIJP dit niet, het is net een Sint-Vitus-dans…. we blijven maar heen en weer springen en het gaat al jàren zo,
  op deze manier ‘helpen’ wij zelf ook mee aan ‘onze ondergang’ omdat het volk zelf ook passief blijft en te lang is gebleven ook al…

  We zullen NU iets moeten ondernemen ipv als konijnen in de lichtbak te staren want wat in Frankrijk gebeurt, gebeurt hier ook allang, kijk maar bijv. naar de Zaanstad Poelenburg en pas wanneer t in de openbaarheid komt, voelt die burgemeester zich pas genoodzaakt ‘iets’ te ondernemen terwijl t al 10 jaar aan de gang is…

  Nee mensen, willen wij niet naar de slachtbank geleid worden dan moeten wij ZELF het heft in handen nemen want wachten op hulp die NIET komt is DOM, wanneer wij onszelf niet belangrijk genoeg vinden om te beschermen, wie zou dat dan wèl vinden?

  1. Beukman

   Allereerst: hebben wij hier te maken met Alessandro of met Domenico?

 13. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=ou0PDRFGmzM

  Bautzen – Flüchtlingsgewalt eskaliert ► Flüchtlinge traktieren Bevölkerung

 14. Sniper666

  Van mij mogen ze allemaal gratis naar Brexit Country, zijn wij er vanaf.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.