Hillary Clinton heeft 'valt flauw' tijdens 9/11 herdenking, wordt in auto gegooid en verdwijnt

Geen categoriesep 11 2016, 17:00
UPDATE: Hillary's campagne zegt dat ze 'oververhit' raakte, maar zich nu 'veel beter' voelt. Sure, Hillary.
Het is ondertussen steeds duidelijker aan het worden dat Hillary Clinton serieuze gezondheidsproblemen heeft.
Eerder deze maand kwam Hillary negatief in het nieuws omdat ze de ene hoestaanval na de andere kreeg. Tijdens één speech was ze maar liefst 4 minuten lang aan het hoesten. Het hield maar niet op. Elke keer dat ze verder wilde gaan barstten haar keel en longen weer van ellende uit elkaar.

In an unusual move, Hillary Clinton abruptly exited the 9/11 memorial ceremony at Ground Zero this morning, according to reports from the scene.

The Democratic presidential nominee was in lower Manhattan for a ceremony commemorating the 15-year anniversary of the September 11 attacks when she and her motorcade apparently made a hasty departure. The ceremony was still underway when they left. Traveling pool reporters tweeted that the campaign did not tell them where the candidate went.

Deze journalist berichtte er live over op Twitter:
https://twitter.com/ABCLiz/status/774975142057414656
De Daily Caller legt uit wat er gebeurde:

According to Fox News’ Rick Leventhal, the Democratic presidential nominee was escorted from the memorial ahead of schedule and fainted on the way to her van.

https://twitter.com/RickLeventhal/status/774965031943438336?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/RickLeventhal/status/774966311260741632?ref_src=twsrc%5Etfw
Volgens één persoon die het zag gebeuren verloor ze haar schoen zelfs, die vervolgens opgepakt moest worden door een lid van haar beveiliging.
De afgelopen weken en dagen is Donald Trump het gat met Hillary landelijk én in sommige staten langzaam aan het dichten. Dat lijkt deels te komen door de hardnekkige geruchten over Hillary's gezondheid. Als ik dit zo hoor en lees zijn die zorgen duidelijk terecht. Ik weet niet wat er precies aan de hand -- misschien dat ze gewoon een zware griep heeft opgelopen -- maar de Clinton campagne doet er verstandig aan om zo snel mogelijk open kaart te spelen. Doen ze dat niet, dan zal het kamp Trump deze affaire ongetwijfeld (terecht!) aangrijpen om haar weg te zetten als een oude, ongezonde vrouw, die op elk moment kan doodvallen. Heel gek, maar om de één of andere reden vermoed ik dat de meeste kiezers niet op zo'n kandidaat willen stemmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten