Hoera! Politie heeft er eindelijk schoon genoeg van en arresteert Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgun

Het is een keer welletjes natuurlijk met dat constante gerel, gesloop, geïntimideer en dat “strijden voor Erdogan“. En die keer is nu, zo besloot de politie.

De idiote poppenkast die ontketend is door tuigvlogger Ismail Ilgun en z’n kameraadjes heeft lang genoeg geduurd, zo vond natuurlijk al het grootste gedeelte van Nederland. Maar nu heeft ook de politie besloten in te grijpen en is meneer de oproerkraaier Ismail thuis komen opzoeken. En heeft hem – samen met acht andere destructieve vriendjes – in de boeien geslagen en afgevoerd naar een tochtig celletje op het plaatselijke politiebureau:

“De politie zocht de jongen op in zijn huis en nam hem mee op verdenking van opruiing. De woning van de verdachte werd doorzocht. Digitale gegevensdragers werden in beslag genomen. De Zaandammer is ingesloten voor verder onderzoek.

Daarnaast is de politie bezig om voor een 23-jarige Zaandammer een zogenaamde artikel 130-procedure te starten. ,,Op beelden op Youtube is gevaarlijk en asociaal rijgedrag te zien. Zijn rijbewijs zal mogelijk ongeldig worden verklaard door het Centraal Bureau Rijbewijzen”, schrijft de politie op Facebook.”

Alle beelden zullen grondig worden geanalyseerd door de politie, en het is heel goed mogelijk dat Ilgun een hele batterij aan boetes uitgedeeld krijgt. De Zaanse politie geeft een hele rits zaken waarvan ze “Erdogan-strijder” Ismail Ilgun verdenken:

“Er is toestemming om op basis van de beelden bekeuringen uit te schrijven zoals: rijden zonder rijbewijs, het trekken van zogenaamde wheelies (op het achterwiel rijden, red.), rijden zonder helm, rijden zonder gordel, mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden, rijden in geslotenverklaringen (een gebied waarin je niet mag rijden, red).”

Kortom, dit omhooggevallen kansenpareltje met een grote bek heeft een hele tijd lang stoer kunnen doen met z’n filmpjes op YouTube, maar het lijkt er toch sterk op dat het nu echt uit is met de pret. Binnenkort heeft deze mafklapper een strafblad waar je u tegen zegt, en is hij nog maanden bezig met het afbetalen van boetes voor z’n gestoorde gedrag.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Gerechtigheid. Het is soms moeilijk te vinden, maar het is er wel degelijk. En het is o zo zoet wanneer er weer eens een portie wordt uitgedeeld. Zeker als de ontvangende partij één van de grootste radbrakers van het land is. Ismail Ilgun, deze heb je verdiend mijn jong!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Bromsnor

  De Zaanse treitervlogger Ismail Ilgun laat in zijn laatste video zijn ware gezicht zien.

  Hij noemt zichzelf een ‘Erdoganstrijder’, en vindt iedereen die hem niet begrijpt ‘racisten’.

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/26586660/___Jullie_zijn_allemaal_racisten___.html

  1. ceteris paribus

   Ik ga er niet vanuit dat dit een strafbaar feit oplevert.

 2. Marieke

  Mooi zo. Nu hoop ik dat hij papiertjes mag gaan prikken in het park bij hem in de buurt. En buurthuizen schoonmaken. Lijkt me ook wel wat.

  1. Wachteres

   Of boodschappen doen voor oude vrouwtjes en met hen wandelen … 🙂

   1. Marieke

    Ik heb mijn moeder te lief om met dat tuig op stap te gaan.

 3. nienke

  Eindelijk is het geduld op, nu in de gevangenis houden, geen papiertjes buiten prikken, laat hem nu maar eens bloeden voor alle narigheid die deze walgelijke figuur teweeg heeft gebracht.
  Dagelijks in de gevangenis laten werken totdat hij z’n schulden heeft afbetaald.
  Kijken of meneer nu nog zo’n grote bek heeft in z’n eentje.
  Hoop niet dat hij morgen alweer buiten loopt onze rechters kennende.

 4. Janalb

  Ceteris Paribus jij bent een zeldzame vergenoegdzame ontzettende klootzak die nu waarschijnlijk met je waanzinnige stupide achterlijke kleine hersentjes met je blote voetjes buiten in de warmte zit en maar keffen en maar kotsen op alles wat niet marxistisch is , op mijn kosten naar Pjongjang, dat staat.
  Ik hoop alleen dat ze je er wegens psychische problemen voor de rest van je leven in een gesticht opsluiten.

  1. Beukman

   @Jan
   Dat zijn communistische methodes die je hier propageert. Het is duidelijk dat jij maar weinig op hebt met de vrijheid van meningsuiting.

   1. Janalb

    Ja? En wat is die eikel met z’n Latijnse naam dan ik ben absoluut voor vrijheid van meningsuiting – bij deze.

    1. Beukman

     @Jan
     Dus je neemt terug dat je hoopt dat ze CP het zwijgen op zullen leggen door hem levenslang in en inrichting op te bergen?

 5. Ruud Steunassen

  Humor dat zijn eigen filmpjes tegen hem gebruikt worden. De mafklapper!
  Trouwens ik heb net gedoneerd en ben benieuwd, wat je in Den Haag voor vragen gaat stellen. Maar ontzie Geert Wilders, want dat hij gek is, weet ik zo onderhand wel, wat mij er echter niet van weerhoudt bij gebrek aan beter, toch op hem te stemmen.
  Dus Tim, succes.

  1. Beukman

   @Steun
   Precies. We moeten toch niet willen dat Tim die arme mijnheer Wilders gaat aanpakken. De heer Wilders heeft al een geestesstoornis (“gek” noemt @Steun hem oneerbiedig) . Een integere journalist houdt daar rekening mee.

 6. Ruud Steunassen

  Ik mag de auto van Jeroen Pauw of van die politieman meenemen en ermee joyriden, maar mag hem niet beschadigen en moet hem wel weer afgetankt inleveren.
  Want als je op andermans auto gaat staan filmen en hem niet beschadigt, heb je immers voldoende respect voor andermans eigendommen betoont.
  Ik heb nog nooit zo’n laffe verontschuldiging uit de mond van de politie gehoord.
  Mijn respect voor de politie is nul komma nul.

  1. MareJane

   Heeft allemaal te maken met het idiote djimmy-gedrag. Maar ja, politie is gebonden aan regels opgelegd vanuit de politiek. Ohoh, ze zouden eens van racisme beschuldigd kunnen worden. Aanpakken die handel en snel een beetje! Tuig erkent maar een ding en dat is op fysiek vlak. Maar het zijn lafaards in hun eentje; daarom zie je ze ook altijd in groepen. Dan alleen durven ze wel.

 7. Beukman

  “Er is toestemming om op basis van de beelden bekeuringen uit te schrijven zoals: rijden zonder rijbewijs, het trekken van zogenaamde wheelies (op het achterwiel rijden, red.), rijden zonder helm, rijden zonder gordel, mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden, rijden in geslotenverklaringen (een gebied waarin je niet mag rijden, red).”

  Poehpoeh. Op het achterwiel rijden. Wat de politie allemaal niet uit de kast haalt om deze Ridder van het Vrije Woord de mond te snoeren. Laten we hopen dat zijn collega’s van Powned alles in het werk zullen stellen om hem vrij te krijgen.

 8. Mientje

  Ik wil wel even opmerken dat ze in de kraag gegrepen zijn doordat heel Nederland via het Sociale Netwerk hun diepe ergernis hebben geuit en onze regering heeft aangespoord iets tegen dat uit te ondernemen. Anders had dat nooit gebeurd.
  We leven in een slap land, veel te tolerant, veel te tolerant. Je moet datzelfde eens proberen in Turkije of elders.

 9. AlbertHennekij

  ik ben niet altijd voor de politie, maar nu vind ik dat zij zeer goed werk hebben verricht, ik woon niet in die buurt, maar kan mezelf goed voorstellen dat met dit soort knulletjes het lastig wonen is en dat jij als bewoner nog moet uit kijken ook omdat je door dit soort idioten zelf goed in de problemen kan komen, maar goed, goed gedaan meneer agenten

  1. Ali Yas

   “nu vind ik dat zij zeer goed werk hebben verricht”

   Misschien ben ik een zwartkijker, maar je kan het ook zo zien dat men in actie kwam om de normale burgers koest te houden. Je zag dat ook in Maassluis: de politie greep pas in toen de buurt zelf orde op zaken ging stellen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.