Hondsbrutale Kuzu is supertrots op z’n onbeschofte gedrag richting premier Netanyahu

Als het aan DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu ligt, moet je buitenlandse regeringsleiders die op bezoek zijn in Nederland compleet met de grond gelijkmaken.

Hoe de ‘verbindende’ politiek ‘voor iedereen’ van de Nederturkse politieke partij DENK gaat werken, hebben we vandaag een klein beetje van kunnen zien. Ik heb me zelden zo geschaamd voor een volksvertegenwoordiger als Tunahan Kuzu die vandaag weigerde z’n Grijze Wolven-armpjes te strekken om de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de hand te schudden. Hier bij DDS sprak mijn vriend en collega Michael al terecht schande van deze actie, en ook in de rest van Nederland kreeg Kuzu bakken met kritiek voor zijn kinderachtige en weinig diplomatieke actie.

Wat mij betreft komt het kortste, bondigste én beste commentaar van VVD-Kamerlid Han ten Broeke:

Maar Kuzu zelf heeft er ook nog wel het één en ander over te zeggen. In een poging om z’n lichtelijk antisemitische actie uiteen te zetten, plaatste DENK-leider Tunahan Kuzu meerdere stukken op Facebook. Hij was heel duidelijk in wat hij vindt van Israël:

“Terwijl de straten van Gaza in de zomer van 2014 rood kleurden door het bloed dat uit de aderen van kinderen spatte, worden hier rode lopers uitgerold. Dat verdient geen handdruk, maar een verwijzing naar #FreePalestine. “

Ook kwam er een filmpje waarin hij nog eens opschepte over het feit dat hij een buitenlands staatshoofd heeft geschoffeerd en hem in een overleg nog eens geconfronteerd heeft met de haatpropaganda van clubs als Hamas:

Prime Minister Netanyahu:
– is this democracy?
– is this prosperity?
– is this technology?

PS: omdat het gesprek besloten was, zijn daar helaas geen beelden van.

Posted by DENK on Wednesday, 7 September 2016

Ik vond Tunahan Kuzu altijd al een walgelijk mannetje, maar deze actie van vandaag is een regelrechte oorlogsverklaring aan het fatsoen, aan de diplomatie en aan een fundamenteel respect dat je hebt voor anderen… inclusief de minister-president van Israël. Vanaf dit moment gaan de handschoenen uit. Kuzu: ik zal niet rusten totdat ik je partijtje heb kapotgemaakt, miezerig mannetje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. Beukman

  “Vanaf dit moment gaan de handschoenen uit. Kuzu: ik zal niet rusten totdat ik je partijtje heb kapotgemaakt, miezerig mannetje.”

  Vanaf morgen niet één Timstukkie over DENK en Kuzu op DDS, maar minstens drie. Net zolang totdat DENK helemaal kapot is.

  1. 1Sarko2

   En natuurlijk dat Silvana gezeur 🙂

  2. 1Sarko2

   Het beledigen van het uitverkoren volk brengt wat teweeg.
   Vooropgesteld, ik vind het niet netjes van Kuzu, maar ga het toch niet uitvergroten.
   Dat is koren op de molen..

   1. Beukman

    Netanyahu zelf gaat er aanmerkelijk relaxter mee om dan de goegemeente van DDS.

    1. lonely

     De heer N. denkt, welk een onbeschoft stuk vreten staat hier voor mij. Is mij geen hand waard. Dus Kuzu, vele toontjes lager en ga je bezig houden wat bij je roots hoort. Voor mij een weet, voor jou een vraag.

  3. Janalb

   De handschoenen gaan uit en er worden een paar boxbeugels om de handen gedrapeerd, deze rotzak verdient een flink pak slaag.
   Verder met ik van mening dat een bataljon inzetbare mariniers eens flink huis moet houden bij die achterlijke muzelmannen

 2. Ni28

  Typisch dat de objectieve NOS in het journaal geen aandacht heeft gegeven aan deze bezoek. NOS die de hele verhaal vertelt zoals zij zelf zeggen. En Kuzu, ach, de reactie van Netanyahu was beeldend voor de situatie. Kuzu denkt een heroïsche daad te hebben gepleegd maar wordt vooral genegeerd. Over sociale waardigheden heeft hij nog nooit gehoord maar dat kon ook niet. Onze parlement mag zich voor het buitenland schamen met deze asociale figuren die toch het beeld medebepalen.

  1. 1Sarko2

   Gaan we ff door , Nederland mag zich schamen voor ene G Wilders.
   Ja toch ?

   1. Janalb

    Ja ik ben geen Wilders fan maar moet ik dan op de partij voor de veganisten stemmen. Zucht…ik stem nog liever op de SGP.

 3. van Urk

  Volgens mij vergiste hij in de verkeerde foto die hij uitgekozen heeft. “Turkse militairen laten met trots onthoofde koerden zien” http://www.agiasofia.com/kurds2.jpg

 4. henk vintage

  Typisch gedrag der “kleine lieden”. De muis die de olifant denkt te kwetsen.

  1. 1Sarko2

   Nu die Bibi is wel een vetzak. 🙂

 5. Janalb

  En denkt die malloot ook nog dat hij stemmen krijgt behalve van een zooitje imbecielen uit Nederland met een dubbel paspoort, en natuurlijk de achterban van SS maar dat is toch relatief klein. Arme Sylvana.
  Verder ben ik van mening dat al die Turken moeten kiezen, NL of TR.
  Ik weet wel wat de meeste kiezen, maar als ze voor TR kiezen zet ze maar op een schip richting heimat.

 6. Bromsnor

  Onder de allochtone (vooral islamitische gemeenschap) is veel haat en minachting voor de Westerse samenleving en haar levenswijze.

  Zoals de praktijk laat zien (b.v met de in Nederland geboren Turken die massaal op de islamitische dictator Erdogan stemmen) gaan islam en integratie niet samen.

  DENK vertokt die haat en minachting voor het westen (en dus o.a voor de autochtone Nederlander) en zal doordoor enige zetels halen bij de volgende verkiezingen.

  Het voordeel van DENK is dat de maskers vallen en we nu beter weten waar deze heren staan. Als ze nog lid van de PvdA waren zouden ze zich koest hebben gehouden en hun maskers op hebben gehouden.

 7. Bromsnor

  Elke keer toont beschaafd Nederland zich weer geschokt bij het openlijk vertoon van antisemitisme. Bijvoorbeeld als allochtone scholieren tegenover journalisten uiting geven aan hun waardering voor de Holocaust en Adolf Hitler.

  Maar wie het Midden-Oosten een beetje kent of zich weleens heeft verdiept in het islamitische gedachtegoed, kan onmogelijk verrast zijn. Het is jammer, maar waar: de strijd tegen de Joden hoort bij de islam.

  De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie van moslims.

  GingerTurk: Jodenhaat moet kunnen
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6529612/8361d1f0/gingerturk_jodenhaat_moet_kunnen.html

 8. ceteris paribus

  Wat leuk, dit is al het tweede item vandaag over Denk.

  Krijgen we vanaf nu ook twee items per dag over de Grote Sylvana?

  We DDS inmiddels omdopen tot DSB: de DENK en Sylvana Bode

  1. Ali Yas

   Voor 1940 was de NSB ook wel een item.

 9. van Urk

  En dit zijn figuren waar Kuzu wel een hand voor uitsteekt ondanks dat dit ook in 2014 plaatsvond in Gaza: “executies van Palestijnen door Hamas” http://www.knack.be/medias/3180/1628563.jpg

 10. Wim

  Maar ja hij heeft wel de sympathie van de antisemitisten van de SP.

  1. Janalb

   Nou zeg je me wat Wim, maar dat is dan ook de enige sympathie die deze dwaas krijgt. Dit krapuul moeten we doodzwijgen en ik blijf erbij, een bataljon mariniers op dit soort gajes loslaten, worden ze een beetje nederiger van.

 11. Janalb

  Het is een walgelijk mannetje, laat die lul een foto zien van hoe een israeli een terrorist aanpakt, heeft hij wel eens van islamitische terroristen gehoord?
  Van mij mag een Israëlische commando deze oetlul even 2 minuten te grazen nemen sterker nog, ik wil het zelf wel doen dan blijft er geen spat van deze Turkse eikel over.
  Groeten van Janalb

  1. van Urk

   Inderdaad Janalb, Onze marechaussee of Turkse militairen grijpen koppige terroristen ook op die manier in hun houtgreep.

 12. Ni28

  Een trolletje is weer bezig.

  1. Wim

   Is beschamend dat zulke antisemitische partijen als SP en DENK mogen functioneren in Nerdeland mede omdat ook de SP goed in de smaak valt bij de NVU.

    1. Mar

     Een jongen van 12 die stenen gooit naar Israëlische soldaten, is dus volgens het onderschrift bij de foto een terrorist.

     1. Julius

      Tja Mar…

      Over het algemeen verdwijnen zulke 12 jarige jongetjes meteen voor jaren in een Israëlische gevangenis, als ze al niet meteen worden afgeknald.

      En zo heeft het beschaafde Israël dan weer een terrorist gekweekt.

      En jànken dat die Israëliërs dan doen!

     2. Ali Yas

      “Over het algemeen verdwijnen zulke 12 jarige jongetjes meteen voor jaren in een Israëlische gevangenis”

      Daar is het veiliger dan bij moeders thuis: die stuurt haar telg gewoon het slagveld op.

   1. 1Sarko2

    Ja het is wat, klein trolletje van mij :-{}

 13. Wim

  Demonisering omdat consequent oorzaak en gevolg omgedraaid worden. Nadat de Intifada begonnen is, is de situatie van de Palestijnen dramatisch verslechterd. De muur tussen Israel en de Palestijnse gebieden is een gevolg van de voortdurende zelfmoordaanslagen en het afschieten van raketten op onschuldige burgers. Het doden van Hamas leiders is een vergelding voor het doden van onschuldige burgers. Dat zijn volgens mij de logische oorzaak- en gevolg stappen, maar in de propaganda van de SP lijkt het wel of het geweld van de Israeli’s is uitgegaan.

  Dubbele Moraal omdat Israel wordt veroordeeld, terwijl het één van de heel weinige democratiën in het Midden-Oosten is, terwijl diktaturen als Syrië, China, Cuba etc worden bejubeld, in het bijzonder door SP leden.

  Delegitimering omdat de Israelis het recht op zelfverdediging wordt ontzegd, hun synagoges in de brand worden gestoken en hun kinderen worden aangevallen door zelfmoordenaars.

  1. 1Sarko2

   Wat heb je toch met de SP ?
   Totaal onbelangrijk t.o.v. de PVV, kijk eens naar het verschil in virtuele zetels.
   Man de PVV gaat regeren of niet dan :))

   Je bent volgens mij een verlichte gereformeerde, of en dat kan ook , je volgt blindelings onzen Geert.

 14. Wim

  Maar had Markje niet tegen die antisemitischt moeten zeggen pleur op naar Turkije.

  1. 1Sarko2

   Zeg groot licht, kritiek hebbend op het huidige beleid van Israel betekent dus dat je een antisemiet bent…

   1. Wim

    Ja als je kritiek hebt op de Islam ben je een Nazi of een Zionist. Rare wereld toch Sarko.

    1. 1Sarko2

     Je kletst…

     1. Wim

      Is dat zo tomaatje. Is het niet je onderbuikje.

 15. WWW

  Ach, gewoon een racistische moslim. Kijk er niet meer van op. De meeste moslims zijn tegenwoordig racistisch.

 16. Wim

  Journalist en auteur Manfred Gerstenfeldt bekritiseerde deze week de sterke anti-Israël hetze in Nederland, die voortkomt uit een vertekend beeld dat voornamelijk wordt veroorzaakt door de eenzijdig pro-Palestijnse media en politici. Gerstenfeldt wijst in dit verband op de zeer bedenkelijke reputatie die ons volk heeft opgebouwd:

  Drie vierde deel van de 140.000 Joden in Nederland werden in de Duitse vernietigingskampen in Polen vermoord. Nederland is vandaag het enige West-Europese land dat het falen van zijn regering en haar houding tegenover de Joden nooit heeft toegegeven.

  Xnieuws

  1. 1Sarko2

   Zeg Wim je moet eens verder kijken dan Nederland.
   Van alle kanten is kritiek op Israel.

   1. Ali Yas

    Zeker Sarko. Ik zal het je nog sterker vertellen: de VN heeft óók kritiek op Israël. De mensenrechtenraad heeft zelfs meer kritiek op Israël dan op alle andere lidstaten bij elkaar. Dat bewijst wel hoe slecht Israël is, nietwaar?

 17. Wim

  Hun probleem is niet de Westbank, (Judea en Samaria, waar de Palestijnen hun tweede eigen staat willen oprichten – X.)’ legde de Israëlische premier daarom nog eens vergeefs uit. ‘Hun probleem is het feit dat wij bestáán. We verlieten de Gazastrook, en wat gebeurde daar? Hamastan. De Palestijnen willen ook Akko, Jaffa en Tel Aviv. Mahmoud Abbas accepteert niet dat Israël bestaat. De Palestijnen vieren moorddadig terrorisme, of dat nu in Israël of elders in de wereld plaatsvindt, en noemen hun straten naar de moordenaars.’
  Xnieuws

 18. ikweetwatikwil

  Nou Tim, ik ben het weer helemaal met je eens. Die Kuzu is een akelig miezerig mannetje. Wij zijn vrienden van Israël en daar moet DENK met zijn poten van afblijven .Het is een onbeschofte vlerk. Een blamage voor Nederland. Bah.

 19. monach

  Turkije bezet Noord-Cyprus en heeft het gezuiverd bijna geheel van de Christenen.
  Maar daar hoor je niemand over, ook Sylvana niet.

 20. toetssteen

  Tien punten voor Tim.

 21. Marieke

  De premier van Israel reageerde laconiek op het optreden van Kuzu. En hij heeft natuurlijk gelijk, een premier van Israel heeft belangrijkere zaken te doen.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/09/handen-schudden-met-benjamin-netanyahu-355179/

 22. Wachteres

  “Ik zal niet rusten totdat ik je partijtje heb kapotgemaakt, miezerig mannetje”.

  Tja Tim, dankzij de EU en politiek-correct zullen wij steeds meer van deze fundamentalistische figuren binnen krijgen. En dit soort partijen zullen ook steeds groter worden en mee en mee invloed krijgen.

  Het is duidelijk wat de EU wil: “Weg met ons en weg met onze cultuur”.

  Dit is nog maar het begin van het einde van het Europa zoals wij dat kennen.

  En daarvoor in de plaats zal een voormiddeleeuwse achterlijkheid komen, met navenant geweld tegen elke vorm van anders denken.

  En wat ik niet begrijp is dat jullie de enigen die hier iets tegen willen ondernemen – [Geert Wilders en de PVV] – op deze site zwart maken. [Kritiek is best hoor, maar dit is wat anders!]

  Wat willen jullie nu eigenlijk?

 23. Wachteres

  http://www.nu.nl/algemeen/4318378/efteling-was-mogelijk-doelwit-aanslag.html

  ‘Efteling was mogelijk doelwit IS-aanslag’

  Gepubliceerd: 08 september 2016 05:16 Laatste update: 08 september 2016 07:20

  Attractiepark de Efteling was mogelijk het doelwit voor een aanslag van de Islamitische Staat (IS).

  “De politie heeft in juni een vrouw uit Werkendam opgepakt, die sympathiseerde met de terreurbeweging. Zij zou samen met anderen plannen hebben om een aanslag bij de Efteling te plegen.

  Uit onderzoek van de regionale krant BN DeStem blijkt dat de 25-jarige vrouw wilde afreizen naar Syrië. De bedoeling was dat ze daar ging trouwen met een IS-strijder”.

  Kijk, dankzij de EU zijn we straks – met onze kinderen en kleinkinderen – nergens meer veilig.

 24. H.Vaes

  Moslims…een verrijking voor Nederland??????

  Deze dus echt niet.

  1. Ali Yas

   Ik wacht nog steeds op iemand die me vertelt wat de islam ons voor positiefs te brengen heeft.

   1. Wachteres

    Dat noemde politiek-correct/links VERRIJKING @Ali Yas.

    Dat hebben we jaren moeten aanhoren, maar nu zwijgen ze daarover als het graf.

    Ze hebben zelf ook wel door dat die verrijking ons alleen maar geld kost.

    1. ceteris paribus

     Kan mevrouw Wachteres een links partijprogramma of een linkse politicus citeren die de islam een verrijking noemt?

     Nee, dat kan ze niet, ze liegt bewust.

     Pijnlijk.

     1. Floris

      Obama bijvoorbeeld: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.590737

      En ja, er zijn ook nederlandse “deskundologen” en in hun voetsporen politici, doorgaans van linkse snit, geweest die de islam een verrijking hebben genoemd. Volgens Klaas van der Staaij in z’n opiniestukje ‘Wees alert op de duistere kanten van de Islam’ doen ze dat tegenwoordig echter niet meer of veel minder: “Opvallend is overigens dat niet langer door bewindslieden wordt gezegd dat de islam een verrijking vormt van de Nederlandse cultuur.” Er is dus héél voorzichtig sprake van enig voortschrijdend inzicht.

      Wachteres liegt dus niet maar dominee Paardepias sloeg de plank weer eens falikant mis.

     2. ceteris paribus

      Ik stel eenvoudig vast dat Floris het citaat niet kan leveren.
      In islamofobe kringen is deze leugen zo vaak herhaald dat iedereen er rotsvast in is gaan geloven.

     3. Floris

      Islamofobe kringen bestaan niet. Evenmin als islamofobie bestaat.

      Heb je niet op de link geklikt? Of telt Obama niet mee?

     4. ceteris paribus

      Floris, in de V.S. spreken presidenten vaak waarderend over de islam. Obama zegt daarover hetzelfde als Bush.

      https://georgewbush-whitehouse.archives.gov/news/releases/2001/09/20010917-11.html

      Hier ging het gesprek over linkse Nederlandse politici die zouden vinden dat de islam een verrijking is. Ik stel vast dat je een citaat met die strekking, net zo min als Wachteres, niet kunt vinden. Dat lijkt me ook onmogelijk, dus dat neem ik je niet kwalijk. De bewering blijven uiten lijkt me wel een beetje dom.

     5. Wachteres

      Daar komt Simon weer met zijn partijprogramma.

      We hebben jaaaaaren lang van links moeten aanhoren hoe verrijkend de instroom wel is. Iedereen kan dit bevestigen.

      Simon leest blijkbaar geen kranten – behalve af en toe de Volkskrant – en doet zijn eigen onnozelheid af door een ander van leugens te beschuldigen.

      http://www.nu.nl/binnenland/4128337/vluchtelingen-volgens-coa-directeur-verrijking-nederland.html

      Ik geloof dat ik nu onder elke reactie van je maar een linkje zet, Simon.

      Zielig onnozel mannetje.

     6. Wachteres

      https://www.cursor.tue.nl/nieuwsartikel/artikel/lubbers-vluchtelingen-zijn-een-verrijking/

      Lubbers: “Vluchtelingen zijn een verrijking”
      22 februari 2013

      “Dat maakte op mij een grote indruk.” Die zin komt herhaaldelijk uit de mond van Ruud Lubbers, als hij vertelt over zijn ervaringen met vluchtelingen. Volgens de oud-premier heerst in Nederland de opvatting dat vluchtelingen geen waardevolle mensen zijn. Zijn boodschap tijdens het Vreemdlandfestival aan de TU/e:”Ze zijn geen probleem, maar juist een verrijking voor onze samenleving.”

      En net als ik zei, Simonnetje. Had Lubbers het daar ook al over.

      Wil je nog meer linkjes? Ik ga je hiermee net zolang achtervolgen tot je je excuses aanbiedt.

     7. ceteris paribus

      De leugenachtige mevrouw Wachteres komt in arrenmoede aankakken met een uitspraak van COA-directeur. De man is geen linkse politicus en zijn uitspraak betreft niet de islam maar de economische effecten van de instroom.

      Mevrouw Wachteres staat met haar broek op de enkels volledig voor gek maar dat zal het verwarde besje nooit toegeven.

     8. Floris

      Dominee Pias probeert te suggereren dat waar amerikaanse presidenten vaak waarderend over de islam spreken er in Europa of in Nederland geen ‘deskundologen’ of politici zijn die dat doen. Nog even en Pias gaat suggereren dat er nooit iemand gepleit heeft voor de multicul of de multicul een verrijking heeft genoemd.

      Laten we voor de aardigheid nu eens even aannemen dat dat zo is. Dan heeft de politiek decennialang toegelaten dat Europa werd geconfronteerd met een onafgebroken massale instroom van mohammedanen die geen enkele verrijking van de reeds bestaande samenleving met zich mee brachten en dat de politiek dat ook wist (want anders zouden ze het uiteraard wél een verrijking hebben genoemd).

      Dat is je reinste wanbeleid.

      Maar daar blijft het niet bij. Decennialang is kritiek op de islam te vuur en te zwaard bestreden door diezelfde politiek. We leven dus in de idiote situatie dat de samenleving vergiftigd wordt door nieuwkomers die per saldo absoluut geen verrijking zijn (doch juist een enorme verarming en oorzaak van tal van problemen) maar dat kritiek daarop taboe is en dat partijen die het wagen die kritiek toch te uiten geconfronteerd worden met een soort cordon sanitaire en weggezet worden als halve nazi’s.

      Kan het nog krankzinniger?

     9. ceteris paribus

      Floris betrok voor de zoveelste keer een stelling die niet is te onderbouwen. Hij heeft veel woorden nodig om tenslotte niet met een concreet citaat te komen voor de al honderd keer door mij onderuit gehaalde stelling.
      Wel geestig dat hij uit wanhoop nog met Obama op de proppen kwam en nog geestiger was mevrouw Wachteres die een COA-directeur uit haar hoed toverde die het helemaal niet over de islam had.

      Ik stel voor het hierbij maar te laten. Het is ook niet leuk Floris altijd te zien afgaan.

   2. Beukman

    @Ali
    Ik meen die vraag al eens te hebben beantwoord. Zo moeilijk is dat niet.

 25. HdK

  In de rij gaan staan om geen hand te geven. Wel zelf altijd de mond vol hebben van RESPECT. Kuzu heeft zich hiermee geprofileerd als de Vlerk van DENK.

 26. Janalb

  Ach ja, het is een dom kind die wel zo volwassen is dat hij ook eens in een wurggreep van een Israëlische commando gehouden mag worden geef die eikel een enkele reis naar Eilat voor vacantie, ik betaal wel maar dan ga ik wel mee en vraag een Israëlische soldaat om op hem te passen als hij in de zandbak speelt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.