Hysterische Sylvana Simons: mensen haten mij omdat ik de waarheid spreek!

Geen categoriesep 16 2016, 10:00
De diva van DENK is ervan overtuigd dat ze de waarheid in pacht heeft.
Voor politici is kritiek de normaalste zaak van de wereld – er zijn altijd wel mensen die het niet met je eens zijn, zo werkt het in een vrij land. Maar wat Sylvana Simons van DENK betreft, berust alle kritiek op leugens. Niets meer, niets minder. Mensen die een hekel hebben aan Sylvana, kunnen er gewoon niet tegen dat ze de waarheid spreekt. Dat staaltje arrogantie poneert de DENK-diva op haar Instagrampagina:
https://www.instagram.com/p/BKRGmsEDI8k/?taken-by=sylvanasimons

"Weet je waarom mensen van me houden? Omdat ik de f*cking waarheid spreek. Weet je waarom mensen me haten? Omdat ik de f*cking waarheid spreek"

Het is bijna aandoenlijk hoe Sylvana zichzelf wat zelfvertrouwen probeert in te praten met dit soort 'diepe' citaten. Bovenstaande quote is echter mijlenver bezijden de waarheid. Sylvana krijgt inderdaad veel kritiek te verduren, maar niet omdat ze de waarheid spreekt. Integendeel! Sylvana Simons roept de kritiek over zichzelf af met haar hypocriete gedrag. Ze beweert op te komen voor vrijheid en tolerantie, maar steunt Erdogan-fanclub DENK en weigerde de arrestatie van Ebru Umar te veroordelen. Sylvana vindt Zwarte Piet een misdaad tegen de menselijkheid, maar is lid van een partij die geen afstand neemt van clubs zoals Hamas en de Grijze Wolven. Sylvana haalt de Nederlandse cultuur door het slijk, terwijl ze lid is van een Erdoganfanclub.
Dat is hypocrisie. Niets meer en niets minder. En daarom zijn heel veel Nederlanders helemaal klaar met La Simons. Jammer genoeg heeft Sylvana zo weinig inzicht in de realiteit dat ze alle kritiek beschouwt als leugens of als 'racisme'. Ieder normaal mens zou bij zo'n storm aan kritiek toch even achter zijn oren krabben, maar Sylvana weigert pertinent om hand in eigen boezem te steken. Zíj heeft gelijk, en alle anderen hebben een hekel aan de waarheid!
Het is bijna aandoenlijk hoe Sylvana Simons zichzelf voor de gek houdt. Jammer genoeg is ze te arrogant om de realiteit onder ogen te zien: ze is totaal ongeschikt als politicus, en kan beter vandaag dan morgen stoppen met haar idiote activisme voor DENK.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten