ISIS eist bloederige mesaanslag Minnesota op: 'Dader was strijder van Islamitische Staat!'

Geen categoriesep 18 2016, 20:00
ISIS heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de terroristische aanslag, gepleegd door een radicale moslim met een mes, in een winkelcentrum in Minnesota, Amerika.
De dader stak tenminste acht mensen neer en vroeg in ieder geval aan enkele slachtoffers of ze moslim waren. Gelukkig kon hij neergeschoten worden door een politieagent die op dat moment vrij was, maar wel een vuurwapen bij zich had. Het bewijst maar weer eens dat het beste wapen tegen aanslagen een gewapende bevolking is.
Maar ja, dat mag je in Nederland natuurlijk niet eens suggereren. Want vuurwapens = slecht. Ofzo.
Vandaag claimde ISIS de aanslag op. In een persverklaring, die vrijgegeven is via Amaq, het zogenaamd officiële persagentschap van de terroristische organisatie, stellen de terroristen:

"De beul van de mesaanslag in Minnesota gisteren was een soldaat van de Islamitische Staat en voerde de operatie uit als reactie op onze oproep om burgers van de kruisvaarderslanden aan te vallen."

Met "kruisvaarderslanden" bedoelt ISIS natuurlijk de landen die deel uitmaken van de anti-ISIS coalitie.
ISIS is nogal snel met het opeisen van allerlei aanslagen, maar zoals altijd geldt ook nu dat het weleens kon kloppen. De terroristische organisatie is weliswaar erg georganiseerd, maar steunt tegelijkertijd ook op aanslagen uitgevoerd door zogenaamde 'eenzame wolven.' Door die gecombineerde aanpak willen ze het westen zoveel mogelijk pijn doen.
En dat is natuurlijk precies waarom ISIS zo snel mogelijk van de aardbodem geveegd moet worden. Deze psychopaten gaan net zo lang door als ze kunnen. Dit betekent dat we ze helemaal kapot moeten maken, het liefst vandaag nog.
Natuurlijk is er een anti-ISIS offensief gaande, maar helaas valt de slagkracht van de coalitie op dit moment nogal tegen, wat grotendeels komt doordat de NAVO-landen zich nog steeds inhouden. Dat is compleet en totaal onverantwoord. ISIS moet net zo aangepakt worden als de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog: er moet een groot leger tegen ze ingezet worden, en dat leger moet ze vervolgens overal uitroeien. Zolang westerse landen dat niet doen zijn zij in ieder geval mede-verantwoordelijk voor elke aanslag die ISIS-sympathisanten plegen.
Ja, harde woorden, maar ik meen het echt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten