Kansenpareltjes uit Midden-Oosten steken vluchtelingenkamp Lesbos in de fik, vallen politie aan

Geen categoriesep 20 2016, 13:00
Welkom in Europa anno 2016: waar nieuwkomers uit derdewereldlanden de dienst uitmaken, vluchtelingenkampen in de hens steken, en de politie aanvallen.
Het gaat niet helemaal je van het op het Griekse eiland Lesbos, waar zo'n 4.000 'vluchtelingen' opgevangen worden. De kansenpareltjes in kwestie zijn namelijk niet te spreken over hun leefomstandigheden. Niet zo gek natuurlijk: als zogenaamde vluchteling wil je in weelde leven, met een vrijstaande villa en auto van een Europese overheid. Je 'ontvlucht' je land immers niet voor niets. Nee, daar moet iets tegenover staan.
En met 'iets' bedoel ik natuurlijk: heel veel gratis geld.
Hoe dan ook, de 'vluchtelingen' in kwestie waren zo boos dat ze gisteravond laat besloten om a) te demonstreren, b) hun eigen kamp in de fik steken, en c) vervolgens de politie aan te vallen. Om de cirkel helemaal rond te maken gingen ze daarna voor de goede orde ook nog even met elkaar op de vuist. Je kunt er veel van zeggen, maar ze zijn dus niet discriminerend bezig: iedereen moet het ontgelden.
Deze lieden, die volgens links een enorme verrijking zijn voor de Europese cultuur, vernietigden daarbij alles op hun pad. Het gevolg was dieptriest om te zien: échte vluchtelingen, zoals het meisje en de twee jochies op de foto hieronder, hebben totaal geen bezittingen meer. Alles is afgebrand of gestolen door het gajes dat de crisis aangrijpt om als avonturier naar Europa te komen. Vreselijk.
[caption id="attachment_147731" align="aligncenter" width="3543"]REUTERS / Giorgos Moutafis REUTERS / Giorgos Moutafis[/caption]
Ik zou zeggen: alle mannen tussen de 15 en 60 jaar optrommelen, op een boot zetten, en linea recta terugsturen naar Turkije vanwaar ze terug kunnen naar hun moederland waar ze ongetwijfeld totaal niet gemist worden. Laat dat soort landen maar voor hun eigen tuig zorgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten