Kansenpareltjes uit Midden-Oosten steken vluchtelingenkamp Lesbos in de fik, vallen politie aan

Welkom in Europa anno 2016: waar nieuwkomers uit derdewereldlanden de dienst uitmaken, vluchtelingenkampen in de hens steken, en de politie aanvallen.

Het gaat niet helemaal je van het op het Griekse eiland Lesbos, waar zo’n 4.000 ‘vluchtelingen’ opgevangen worden. De kansenpareltjes in kwestie zijn namelijk niet te spreken over hun leefomstandigheden. Niet zo gek natuurlijk: als zogenaamde vluchteling wil je in weelde leven, met een vrijstaande villa en auto van een Europese overheid. Je ‘ontvlucht’ je land immers niet voor niets. Nee, daar moet iets tegenover staan.

En met ‘iets’ bedoel ik natuurlijk: heel veel gratis geld.

Hoe dan ook, de ‘vluchtelingen’ in kwestie waren zo boos dat ze gisteravond laat besloten om a) te demonstreren, b) hun eigen kamp in de fik steken, en c) vervolgens de politie aan te vallen. Om de cirkel helemaal rond te maken gingen ze daarna voor de goede orde ook nog even met elkaar op de vuist. Je kunt er veel van zeggen, maar ze zijn dus niet discriminerend bezig: iedereen moet het ontgelden.

Deze lieden, die volgens links een enorme verrijking zijn voor de Europese cultuur, vernietigden daarbij alles op hun pad. Het gevolg was dieptriest om te zien: échte vluchtelingen, zoals het meisje en de twee jochies op de foto hieronder, hebben totaal geen bezittingen meer. Alles is afgebrand of gestolen door het gajes dat de crisis aangrijpt om als avonturier naar Europa te komen. Vreselijk.

REUTERS / Giorgos Moutafis
REUTERS / Giorgos Moutafis

Ik zou zeggen: alle mannen tussen de 15 en 60 jaar optrommelen, op een boot zetten, en linea recta terugsturen naar Turkije vanwaar ze terug kunnen naar hun moederland waar ze ongetwijfeld totaal niet gemist worden. Laat dat soort landen maar voor hun eigen tuig zorgen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Wachteres

  Stel je voor dat hun beloofd is dat zij een mooi huis krijgen, een nieuwe BMW en 3000 euro in de maand plus kinderbijslag en verdere onkosten, dan is het toch wel erg teleurstellend als je daar zo lang op moet wachten.

  Ik begrijp niet dat dit al niet klaar ligt als ze komen, dat zou heel veel problemen voorkomen.

  En wat ik helemaal niet begrijp is dat dit tuig niet linea recta wordt opgepakt en terug gestuurd.

  In de AZC’s in Duitsland worden christenen, vrouwen en andersdenkenden lastig gevallen en blijkbaar moeten wij dat normaal vinden en hen gewoon liefdevol opvangen.

  Dit geeft weer aan dat de EU wil dat dit tuig hier blijft, hoe dan ook.

 2. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/09/chaos-op-lesbos-na-aangestoken-brand-migrantenkamp-362636/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-09-20|Chaos_op_Lesbos:_wat_voorafging_aan_fik_in_migrantenkamp&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_20sep&cmpid=NLC|els_20sep|2016-09-20

  Afghanen wilden in hongerstaking

  Duizenden migranten zijn geëvacueerd uit het tentenkamp, dat door de brand zwaar beschadigd is. Het gevolg is chaos: de drie- tot vierduizend migranten zijn de velden ingevlucht om aan de vlammen te ontkomen. Een ruzie tussen rivaliserende groepen ligt ten grondslag te liggen aan de onrust. Volgens een kampbewoner uit West-Afrika probeerden Afghaanse migranten te voorkomen dat voedsel het kamp zou worden binnengebracht. De Afghanen zouden met een soort collectieve hongerstaking een overtocht naar het Griekse vasteland willen afdwingen, om vervolgens Noordwest-Europa binnen te dringen.

  Lees de uitgebreide info op Elsevier.

  En dit ‘scum of the earth’ krijgen wij binnen. Geweld is alles wat zij kennen.

  We mogen de EU best crimineel noemen.

 3. Peter Selie

  “Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

  «Dat zijn dingen die ik al tientallen jaren zeg».

  Praat u nu zoals de rechtervleugel?

  «Rechts of links maakt mij niets uit, wat mij interesseert is het gezond verstand. Ik praat uit ervaring want ik bestudeer deze dingen al jarenlang omdat ik de politieke, ethische en economische systemen tracht te begrijpen die de betrekkingen tussen islam en Europa regelen, om oplossingen voor te stellen voor de ramp waarin wij terechtgekomen zijn».

  «Onszelf wijs maken dat men een grote moslimse gemeenschap die trouw is aan een theocratisch monotheïsme dat geen politieke naast de religieuze macht aanvaardt, vreedzaam kan integreren met de westelijke democratische samenleving. Door dit misverstand is de oorlog waarin wij ons bevinden losgebarsten».

  Waarom?

  «Omdat de islam die in de laatste twintig-dertig jaar hevig ontwaakt is – opgezweept en klaar om los te barsten, door nieuwe en steeds gevaarlijkere technologieën bijgestaan – is het een islam die niet in staat is om zich te ontwikkelen. Het is een theocratisch monotheïsme dat bij onze middeleeuwen is blijven stilstaan. En het is een islam die met het westelijke monotheïsme onverenigbaar is. Gedurende lange tijd, vanaf de strijd om Wenen en daarna, hebben deze twee realiteiten elkaar genegeerd. Nu zijn zij weer in botsing gekomen».

  Waarom kunnen zij niet samenleven?

  «Omdat de vrije samenlevingen, zoals het Westen, op democratie gebaseerd zijn, d.w.z. op de volkssoevereiniteit. De islam daarentegen baseert zich op de soevereiniteit van Allah. En als de islamieten dit principe in de westelijke landen willen toepassen, is het conflict onvermijdelijk». Lees verder >>> http://eurabia.blogse.nl/log/eurabia/wij-zijn-door-een-ramp-getroffen-want-wij-hadden-de-illusie-dat-wij-de-islam-konden-aanpassen.html

 4. Ni28

  Je kun zien dat zij naar vrede snakken en alleen maar dat.

 5. Ruud562

  @Peter Selie, ronduit: perfect verwoord!!! Ik hoop dat ooit al die politiek correcten die ons besturen dit ook eens gaan inzien, “het tussen de oren” krijgen. Maar ja, ondanks de vele, vele aanslagen, doden, gewonden en andere ellende is nu nog steeds maar één partij die dat ook door heeft en wel de PVV! Laten we dat in maart 2017 vooral niet vergeten, ten behoeve van ons welzijn en veiligheid, ten behoeve van onze kinderen, hun toekomst!

  1. Ali Yas

   Voordat we ook maar iets van enig belang kunnen beslissen in ons land moet eerst de wetgevende macht terug naar de Tweede Kamer. Of de Regering en de Kamer trekken zich voortaan wat minder van de EU aan, dat kan natuurlijk ook. Frankrijk bewijst het.

 6. Ruud Steunassen

  Helemaal mee eens. En ook de kinderen van 18 tot en met 40 jaar oprotten of naar Zweden deporteren.

 7. nienke

  De islam waar ook ter wereld kan niet zonder geweld leven, elk ander geloof, andersdenkenden, homo’s, joden, die verafschuwen zij.
  Overal waar zij in vele getale zijn komt oorlog, zij komen uit oorlog gebieden hier om zogenaamd in alle rust en vrede hier een nieuw leven te beginnen en wat doen ze? ze gebruiken dagelijks geweld tegen hun mede vluchtelingen en maken elkaar af.
  Dit is de religie van de vrede, de islam.
  En deze barbaren komen in grote getale Europa onveilig maken, crieeren een onleefbare situatie voor de Europeanen.
  Dat onze politici dit nog steeds niet willen inzien maakt me echt razend.

 8. Ruud Steunassen

  Khadija de vrouw van Mohammed, moge vrede hem eeuwig treiteren, was Rooms-Katholiek. Het was een katholieke priester die de jonge Mohammed voorspelde dat hij een groot geestelijk leider en veroveraar zou worden en de laatste en grootste profeet zou zijn. Dat was geen voorspelling maar een verspreking.
  Dat maakt het geloofwaardiger dat de RK-kerk achter de opkomst van de islam zat. De islam zou de concurrenten: de orthodoxen, de Joden, de ware christenen en de gnostici wel even uitroeien voor Rome.
  Rome hielp de plundertochten van Mohammed financieren op voorwaarde dat de moslims het veroverde Jeruzalem aan Rome zouden afstaan. Dat deden de onbetrouwbare moslims niet.
  Toen pas deed de paus een oproep tot de kruistochten.
  Dat moslims al 4 eeuwen lang plunderend, brandschattend, verkrachtend en gevangenen naar slavenmarkten wegvoerend door Europa trokken, maakte op de paus geen enkele indruk.
  De man was al net zo hardvochtig als de laatste profeet. De habijten en hoofdbedekking van de R.K. nonnen zijn afkomstig van de cultus van de tempelhoeren van het oude Babylonië. Die klederdracht hebben de nonnen ook met islamitische vrouwen gemeen. Die worden ook als potentiële hoeren beschouwd en dienen zich zo te kleden.
  Alleen de ‘echtgenoten’ mogen hen gebruiken zoals het hen goed dunkt.

  1. Ali Yas

   Na het vertrek van Zwetslala hadden we echt behoefte aan een nieuwe onzinverkoper.

 9. Ruud Steunassen

  @nienke
  Dat maakt mij ook razend.
  Het is vreemd. Ik ken geen persoonlijke haat jegens moslims. De moslims die ik ken zijn aardig.
  Er zit weleens een rare knijter tussen, die in zijn marktkraampje soms iets religieus prevelt, maar oude christenen kunnen er ook wat van.
  Die hoor ik in een bijbelwinkeltje zomaar in hun baard mompelen ….. en ik met Hem (gekruisigd). Sjonge, wat een melodrama. Man, lach, bidt, werk en bewonder! En dan die christelijke vrouwen die zeggen dat ze met Jezus getrouwd zijn of die EO-jongeren dat Jezus hen zo blij maakt. Ik ben altijd een beetje allergisch voor dat onnozele gekwezel.
  Maar ik haat ze niet. Wie ik wel haat zijn onze politici. Als ze gehangen zouden worden dan zou dat een opluchting voor me zijn, maar ik ga niet naar zo’n vertoning kijken.
  Wat ik ook haat is het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.
  Amerikanen mag je niet voor dat gerechtshof slepen, maar Milosevich hebben ze er vals beschuldigd en hoogstwaarschijnlijk vermoord door hem medische behandeling te ontzeggen en/of de verkeerde medicijnen te geven. Hij zou eens getuigen tegen de Amerikanen en hun rotstreken. En Pia Dijkstra dat hypocriete loeder was het als nieuwslezeres helemaal eens met de heksenjacht op nota bene de leider van een staat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.