Misbaksel 'Boef' vlucht naar Marokko: 'Ik mag geen politie meer filmen'

Geen categoriesep 19 2016, 8:00
In een nieuwe vlog legt tuigvlogger en uitkering-rapper Boef uit waarom hij onlangs weer opgepakt werd. Kort gezegd: hij hield zich niet aan de afspraken. Hij had zich moeten melden maar had daar naar eigen zeggen geen tijd voor.
En ja, daar houdt de politie niet zo van.
Daarnaast zegt de asociale uitkeringstrekkende faalhiphop-artiest dat de politie hem zes regels heeft opgelegd. De eerste en belangrijkste is: hij mag niet met de politie praten. Tenzij hij aangehouden wordt natuurlijk of er een noodgeval is. De tweede regel: "Ik mag in Tilburg geen agenten filmen, anders word ik meteen aangehouden."
Met andere woorden, meneer Boef gaat binnenkort vrijwel zeker op stap naar andere steden om dáár agenten lastig te vallen.
Goed dat waren dus twee regels. De andere vier?

"En uh... er zijn nog een paar regels. Ik heb dat blaadje nu niet bij me, maar je ziet het man. Ze zitten erop man. Je weet toch."

We zullen maar net doen alsof we dat geblaat serieus nemen. Voor je het weet worden we anders weer van racisme beschuldigt.
Dat was dat, dan gaan we nu rustig afwachten tot Boef wéér te ver gaat en voor de zoveelste keer in korte tijd op het bureau moet verschijnen. Heel lang kan dat niet duren, zou je zeggen.
Of toch wel? In zijn vlog kondigt hij namelijk ook aan dat hij naar Marokko gaat omdat hij zijn "hoofd moet luchten." Dat is nog eens goed nieuws, laten we hopen dat hij er blijft!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten