Misselijkmakende Kuzu weigert afstand te nemen van Hamas, de Grijze Wolven en de Moslimbroeders

Tijdens een Kamerdebat over Turkije vanavond vloog DENK-tokkieturk Tunahan Kuzu gigantisch uit de bocht toen hij allerlei terroristische en fascistische organsiaties in Turkije en omstreken weigerde te veroordelen.

De Kamer debatteerde vandaag over de Nederlandse reactie op de coup in Turkije. Gisteren stuurde het kabinet al een (slappe) brief, en vandaag waren de parlementariërs aan zet. U raadt het misschien al: dat draaide natuurlijk uit op een situatie waarin Tunahan Kuzu van de Nederturkse Erdogan-partij DENK alle gebeurtenissen in Turkije ging zitten goedpraten. Verbijsterde andere parlementariërs (van zo’n beetje alle partijen) konden niets anders doen dan fel van leer trekken tegen deze allochtone agitator. Het debat is nog niet afgelopen, dus helaas hebben we nog geen video.

Wel liveverslaggeving via Twitter. En dat schetst een behoorlijk verontrustend beeld van de heer Kuzu van DENK. Voelt deze man zich überhaupt wel Nederlander, al is het maar voor een grammetje? Het lijkt er in ieder geval niet op:

https://twitter.com/FarshadBashir/status/775740057122660352

https://twitter.com/AviBhikhie/status/775736142876512256

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

https://twitter.com/theuniszen/status/775735570211434496

En het allerergste? Kuzu ondersteunt terroristische organisaties:

Op naar de nul zetels voor DENK!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Likoednl

  Kleuterlogica: “Mama, toen ik dat Joodse jongetje op het schoolplein eens lekker ging schoppen, is hij mij terug gaan schoppen, is dat niet gemeen?”
  http://likud.nl/2016/09/denk-partij-heeft-denk-wijze-van-kleuters/

  1. Anna

   likoednl. Was dat maar waar “denkwijze van kleuters”. Dan zat hij niet in het parlement.

 2. Janalb

  Tokkieturk is een goede benaming voor deze achterlijke idioot eigenlijk zouden we die klootzak in een parachute los moeten laten bij onze vrinden, de Koerden.

 3. Ruud Steunassen

  De man is een nozem. Hij staat niet achter de microfoon, maar hij hangt altijd. Hij staat daar als de goedertierendheid zelve te glimlachen, maar het zenuwtrekje aan zijn mondhoek verraadt hem.
  Hij is niet vol begrip, vol tolerantie.
  Het is zo’n arrogante kwal, die het Ottomaanse imperium komt herstellen met de hulp van de satanisten van de EU en de VS.

  1. Wachteres

   Moeten we nog steeds bewijzen dat hij een fundamentalistische moslim is?

 4. Bromsnor

  Ik begrijp werkelijk niet waarom mensen verbaast zijn.

  Onder moslims in Nederland is veel minachting voor de westerse waarden, normen en levenswijze. Deze moslims voelen zich solidair met de wereldgemeenschap van moslims (en hun organisaties) en niet met land waarin ze wonen.

  Kijk b.v maar naar de Turken die in Nederland wonen en geboren zijn. De meesten steunen een islamitische dictator en zijn niet solidair met Nederland en haar westers waardensysteem.

  Vandaar dat je steeds meer ziet hoe moslims meer “islamitiser” gaan leven in Nederland.

  Dat zie ik in mijn buurt waar nu zeer kleine meisje met hoofddoekjes op lopen en er steeds meer vrouwen te zien zijn die zich totaal bedekken. Vroeger zag je dat niet maar nu des te meer.

  Jaren terug heeft Pim Fortuyn al voor de vijfde collonne gewaarschuwd maar werd door de politieke elite en media weggehoond en belachtelijk gemaakt. En voor “racist/ haatzaaier” uitgemaakt door de media en politieke elite.

  De waarheid mocht niet gezegd worden.

  Maar hij bleek dus gelijk te hebben.

  Pim Fortuyn De vijfde colonne
  https://www.youtube.com/watch?v=qvm6dYEZslw

  1. ceteris paribus

   “Ik begrijp werkelijk niet waarom mensen verbaast zijn.”

   Misschien zijn ze wel verbaasd.

   1. zomaar

    @cp ,wat denk je , zou jou knuffel Turk geen schrijffout maken ?.
    of zijn (is) hij zo goed geïntegreerd , als jij hier telkens schrijft , mag ook wel wij geven en hebben er geld zat aan uitgegeven .

    met het optreden van Kuzu gisteren tot gevolg , weer een bewijs dat links niet weet wat zij doen , behalve geld van de bel-betaler in de put mieteren .

   2. poldi

    @CP is naast een anti-Wilders neurose ook behept met een taalpuristen neurose.

 5. Marieke

  Maar een paar woorden ‘Ja, daar neem ik natuurlijk afstand van’ waren werkelijk te moeilijk. Hij is niet geschikt voor de Nederlandse Tweede Kamer.

  1. ceteris paribus

   Ja, Marieke, Kuzu zou electorale zelfmoord plegen als hij afstand neemt van Erdogan; hij moet het van de Turkse stem hebben. Tegelijkertijd maakt hij zich daarmee onmogelijk voor andere allochtonen waarvoor hij hoopt dat DENK een thuishaven wordt.

   Dat gaat het niet worden met DENK en Sylvana.

   Gelukkig voor hen besteedt DDS dagelijks nog aandacht aan deze losers.

 6. Anna

  Duo DENK (Kuzu) zijn opgevoed en op het paard getild door PvdA. Gaat dit soort zich ook nestelen in universiteiten,scholen, bedrijven, Kamer, justitie,politie,gemeenten,etc,etc. Iedereen kon met het blote oog zien dat dit ooit zou gebeuren. Twee paspoorten is funest. Nog meer moslimmannen en hele familie is vernietigend.

 7. poldi

  Ruttes uitspraak “We hebben een straat gered” had moeten zijn “We hebben een straat gered maar een compleet land naar de kloten geholpen”.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.