Nederland kortwiekt de lange arm van Erdogan: 43-jarig dreigturkje opgepakt

Het is wel weer mooi geweest met al het geweld, alle bedreigingen en alle andere ordeverstoringen van Nederturken naar aanleiding van de mislukte coup in Turkije van 15 juli jongstleden. Gewoon oppakken en afvoeren, is het devies. Het openbaar ministerie is er inmiddels druk mee bezig.

Het is echt compleet gestoord dat gebeurtenissen in Turkije zoveel invloed hebben op de publieke veiligheid, dat journalisten niet meer vrij kunnen bewegen, ouders onder druk worden gezet om hun kinderen van school te halen en social media verworden tot openbare speelplaats voor (verbaal) agressieve aanhangers van president Erdogan.

Die bizarre situatie heeft nu wel lang genoeg geduurd, vindt gelukkig ook de politie. En dus worden dreigturken en ander gespuis dat afstamt uit de buurt van de Bosporus gewoon in de boeien geslagen. Als je de orde wil verstoren, ga je maar lekker naar Turkije – pleur op, om met de premier te spreken – maar hier in Nederland gedraag je je en laat je alle Turkse problemen lekker in Turkije.

Zoniet? Dan mag je lekker de cel in:

“De politie in Rotterdam heeft een tweede verdachte opgepakt op verdenking van bedreiging, opruiing en het aanzetten tot haat na de couppoging in Turkije op 15 juli. De Rotterdammer (43) deed dit via sociale media, laat de politie woensdag weten.

Maandag werd er een andere man (42) uit deze stad gearresteerd in verband met de spanningen in de Turkse gemeenschap. Die wordt donderdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter. De politie sluit meer arrestaties niet uit.”

De politie windt er geen doekjes meer om: er is een speciaal onderzoeksteam opgericht om deze trieste lui zo spoedig mogelijk vast te zetten. Hopelijk krijgen ze achter de tralies eindelijk dat inzicht dat ze verzuimd is bij te brengen bij hun inburgeringscursus: dat ze in een ander land zijn, waar je niet zomaar even de agressieve islamist kan gaan lopen uithangen. Dit is immers Nederland, dus gedraag je.

En zonodig zetten we de politie in, als een beetje fatsoen en respect te moeilijk is om zelfstandig op te brengen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Ruud Steunassen

  Met inburgeringscursussen kun je geen inzicht bijbrengen.
  Moslims zijn overtuigd van hun islamitisch inzicht.
  Onze inzichten zijn in hun ogen armzalig.

 2. Ruud Steunassen

  Het lijkt erop dat ik dit al gezegd heb.

  1. 1Sarko2

   Je doet een Peter Selietje ..

 3. 1Sarko2

  Goed bezig .
  Iemand nog iets gehoord van onze medelanders -de Marokkanen.
  Kan toch niet zo zijn dat de komende maanden Turken de Mocro’s geheel doen ondersneeuwen.

 4. Ni28

  Het uitschrijven van leerlingen bij Gulen scholen gebeurd naar aanleiding van de directe turkse bemoeienis in Nederland. Welke bewijs heeft Rutte nog nodig?

 5. Mart

  Nu nog ff Zaandam en omstreken schoonvegen.

  1. Janalb

   Ja met Cato’s gedachtegoed, een bataljon mariniers

 6. Janalb

  Laat me niet lachen, er is een tweede verdachte opgepakt, ik wacht op de derde maar de politie gaat dit toch te ver.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.