Nederturkse terrorvloggers uit Zaandam schelden opnieuw journalist helemaal de huid vol

Deze idioten weten maar van geen ophouden.

Nadat Hart van Nederland eerder een wijkuitgetreiterd is door een stel Nederturkse rotjochies met een te grote bek en een te kleine hersenpan, was het SBS-programma vandaag opnieuw in Zaandam. Om diezelfde jongens nog eens op te zoeken en ze zelfs een kans te geven om de ravage die ze vorige week aanrichtten weer te laten rechtzetten:

Nou, dat liep dus anders. Hans de Herdt van de redactie van het bewuste programma werd helemaal de huid volgescholden. Treitervlogger Ismail Ilgun (een zelfverklaarde “Erdogan-strijder”) en zijn maatje scheldden de man uit voor “neukfout” en bespotten hem omdat hij in loondienst zat. Alsof iedereen in Nederland een YouTuber kan zijn die leeft op advertentie-inkomsten. Echte compleet losgeslagen en verwende kansenpareltjes die ook nog durven beweren dat journalisten hen boos maken. De waarheid is toch echt andersom.

Mijn complimenten overigens, voor Hart van Nederland. Het programma laat zich niet op de kop zitten of zich wegjagen uit bepaalde gemeenten en komt gewoon terug naar een stel scheldende mafkezen. Daarnaast zijn deze razende heethoofdjes natuurlijk volkomen van de pot gerukt, maar journalist Hans de Herdt blijft rustig, en laat alle persoonlijke beledigingen gewoon van zich afglijden.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

En dan dat einde – de jongens een kans geven op een normale manier te reageren, maar in plaats daarvan moeten zien hoe de wandelende scheldkanonnen de aftocht blazen – is helemaal een toppertje.

Op de lange termijn is het allemaal niet zo geweldig. Hoe  dit soort types zich namelijk gedragen is geen positieve voorbode voor de persvrijheid in Nederland. Held Hans de Herdt laat zich namelijk niet op de kop zitten, maar niet iedereen is gebouwd van graniet en zal zich nooit laten intimideren door dreigende dramturkjes.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Houtlijm

  Proleten, patjepeeers, paupers en pusvolk. Om even in hun eigen taalgebruik te blijven: KK-tuig met een een herseninhoud lager dan hun schoenmaat. In Amsterdam zeiden ze vroeger “Ik hoop dat ze de kanker krijge achter hun hartkleppe, dan hep de dokter lang zoeke…”.

  1. ceteris paribus

   We hoeven Vigo niet te missen, de agressieve pies- en poep-taal van Houtlijm voert ons van de regen in de stortbui.

   1. Houtlijm

    Ceteris Paribus vindt het prachtvolk dat beschermd dient te worden. We weten allemaal aan welke kant hij staat.

    1. Pimsch

     Houtlijm heeft in elk geval geen last van overmatig slijm, meneer Paribus.

    2. ceteris paribus

     Ik vind dat elk volk beschermd moet worden, Houtlijm, ik ben namelijk nogal van de mensenrechten.
     Noem het een afwijking.

     1. Houtlijm

      Blijkbaar vindt Ceteris Paribus niet dat het ‘gewone’ volk uit de wijk Poelenburg beschermd hoeft te worden. De rustige, fatsoenlijke, geen overlast veroorzakende bewoners van deze wijk kunnen doodvallen. Alle aandacht, begrip en bescherming voor het tuig! Zo kennen we CP weer.

 2. Ni28

  Dankzij onze eigen linkse tuig zijn wij deze turkse tuig rijk wat betekent verarming van onze samenleving.

 3. hans-e-pans

  Dit soort dingen krijg je dus, als je ze aandacht geeft.

 4. Pimsch

  De kleffe gasten bij het VARA-programma Pauw waren deze keer de burgemeester en de hoofcommissaris van Politie. De beroepsgroep die wij sinds 1968 uitmaken voor rechtse fascisten. Laat me niet lachen.
  Geen woord over neerknuppelen, honden erop loslaten of zelfs maar een flinke oorvijg.
  “We moeten constructief blijven”.
  Vroeger was ik zelf een hangjongere, zij het veel minder agressief, niet spugend en ook geen KK-scheldwoorden gebruikend. Wel vandalisme, winkeldiefstal en schunnigheden.
  Toen kreeg ik klappen en mijn leven veranderde. Ik verliet de jeugdbende die intussen doorging en van kwaad tot erger ging.
  Slaan helpt.
  Ook toen was er veel PvdA-beleid. Maar later is er een klefheid-virus ingeslopen van hoog tot laag. Een klefheid-virus dat bangheid en spierverslapping veroorzaakt. En dat bangerige begrip van die gefeminiseerde hoofdcommissaris die misschien ooit dominee had willen worden.
  “Begrijpen, vooral begrijpen. En constructief zijn. Anders loopt het uit de hand.”
  “Complimenten voor de agenten die zich wisten te beheersen toen hun politieauto’s door apen werden belaagd.”
  Land van lafheid.

  1. Ali Yas

   Als de politie de “sterke arm” niet meer is, wie dan wel? Het is gewoon contractbreuk en dat moet in maart worden rechtgezet.

   1. ceteris paribus

    Voordat we het leger inzetten: hoeveel gewonden zijn er met deze ongeregeldheden eigenlijk al gevallen?

    1. Houtlijm

     Het gaat niet om het aantal gewonden, het gaat on het handhaven van de orde.

     1. ceteris paribus

      Mijn opmerking was ironisch bedoeld: dit soort gedoetjes zijn van alle tijden en plaatsen en de politie is ook overal heel verstandig op de-escalatie gericht.
      Hier wordt het opgeblazen tot een groot probleem omdat het Turkse jongeren betreft die een beetje lawaai maken in het kielzog van de Erdogan-hype.

    2. zomaar

     rare vraag @cp , moeten en bij jou altijd gewonden en of doden te betreuren zijn ?, met moslim geweld en of overheersing van anderen .

     ik persoonlijk vindt het al schandalig dat de moslim jeugd hier geboren en getogen , (gepamperd en geknuffeld door links !!), overgaat naar de gebruiken en of geschrifte uit hun heiligboek !.

     waarin vermeld staat dat iedere niet moslim , de minderen is aan de moslim , en zo onze straten ,wijken en pleinen domineren bij gestaan door links gepeupel .

     die nu niet zien , en nooit hebben gezien of willen weten welk rapaille zij onze grenzen over gelokt (gepamperd en geknuffeld) hebben .

     ga je schamen man !!, dat jij als bekend links figuur hier , eerst bloed en of doden Nederlanders wil zien , eer jij misschien toegeven wil , dat dit alles door het falen voort komt vanuit links beleid in de afgelopen 40 jaar.

 5. Marieke

  S*xueel gefrustreerde mannetjes. Je hebt een punt Tim, over de persvrijheid (en de vrijheid van meningsuiting). Met dit soort types wordt dat er niet beter op.

 6. Niek

  @Pimsch, “Heldhaftig, vastberaden, barmhartig” lees je op het wapen van Amstermoham.

  “Kleffig, Glibberig en ja vooruit dan, “””‘Barmhartig”””” is meer gepast voor die linkse lauwwaterdrinkers dd 2016.

 7. Niek

  @Houtlijm, alliteratie mag ook als je goede rappers hebt:

  Tapijtenventer, Tienduizend miljard bliksembommen, Toneelgeneraal uit de Turkse Sjoek, Tokkietornado, Trekpleister, Turkse afgedankte Messerschmidt, Getinte Trompetneus, Tribale Theemuts van de Ararathellingen, Turkse Troltulband, Typische Verschimmeld Theezakje!!

  He dat lucht op.

  1. Houtlijm

   Bravo Niek! 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.