Terrorisme in New Jersey: Pijpbommen gevonden bij station

Geen categoriesep 19 2016, 9:00
Ongetwijfeld de daad van een verwarde man met emotionele en geestelijke problemen. Toch, politiecorrecte linkse vrienden?
De politie van de staat New Jersey is zich gisteravond rot geschrokken. Een stel voorbijgangers trof namelijk een verdacht pakketje aan. Toen ze de bundel beter bekeken zagen ze wat draden en een pijp. Logischerwijze dumpten ze het pakketje en belden ze meteen 911. De politie onderzocht de boel en concludeerde al snel dat het om een pijpbom ging.

The Elizabeth police, in turn, called the Union County bomb squad, which tested the package with a drone and found that it “could be a live bomb,” Mr. Bollwage said. He said the F.B.I. and the New Jersey State Police had been called in to investigate. Mr. Bollwage later confirmed that at least one device had exploded while it was being investigated by the authorities. No injuries were reported.

https://twitter.com/ADiLorenzoTV/status/777758342773149696
Hoewel het nog niet duidelijk is of er een verband bestaat tussen deze pijpbommen en de vreselijke aanslag in New York, waar dit weekend 29 mensen door gewond raakten, is dat natuurlijk wel aannemelijk. Ook kan er een link zijn met de bom die zaterdagochtend in New Jersey explodeerde en/of met de bom die zaterdag ook in Manhattan werd gevonden, maar die gelukkig niet was afgegaan.
Kortom, we moeten er ernstig rekening mee houden dat er een terroristische cel (je kunt je moeilijk voorstellen dat één persoon dit allemaal eventjes doet) achter zit. En dat is natuurlijk bijzonder zorgwekkend.
Het ergste van dit alles is dat er nog steeds niemand gearresteerd is. Als inwoner van New Jersey of New York is het daarom wachten op een nieuwe bom... en mogelijk een nieuwe bloederige aanslag. Vreselijk om dat mee te moeten maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten