Tunahan Kuzu laat zich van zijn antisemitische kant zien, weigert Netanyahu de hand te schudden

Screen Shot 2016-09-07 at 12.18.36
Foto:

Het is ongelooflijk triest dat zo’n man zich parlementariër mag noemen.

Benjamin Netanyahu is op bezoek in Nederland. Dat is natuurlijk geweldig. De man is een echte held. In zijn jongere jaren vocht hij voor de vrijheid van zijn land, en waagde hij zijn leven om de toekomst van zijn landgenoten te beschermen.

Tegenwoordig is Netanyahu één van de grootste leiders ter wereld. Ja, Israël is klein, maar diens leider is een grootheid. Anders dan moderne Westerse landen heeft hij de moed om de strijd aan te gaan met de Radicale Islam en de hypocrisie van de islamitische wereld ongenadig bloot te leggen.

Helaas denkt niet iedereen er zo over. Voor links Nederland is Netanyahu al jaren een ‘vijand’ die kapotgemaakt moet worden… en dat geldt al helemaal voor linkse islamisten, die geloof in een grote overheid combineren met een ronduit islamistische agenda.

Jawel, ik heb het natuurlijk over Tunahan Kuzu van DENK.

Toen Netanyahu zich vandaag voorstelde aan de verschillende parlementariërs weigerde Kuzu namelijk opzichtig om hem de hand te schudden:

Dit is werkelijk beschamend. Zelfs als je het oneens bent met Netanyahu’s politiek heb je als parlementariër de plicht om hem met respect te behandelen als hij Nederland bezoekt. Blijkbaar kan Kuzu dat niet eens opbrengen, want stel je voor dat je de joodse leider van de enige joodse staat ter wereld als mens behandeld. Brr, de islamist Kuzu moet daar niet aan denken.

Ondertussen heeft hij er natuurlijk geen enkel probleem mee om niet alleen de hand te schudden van de Turkse president Erdogan — die massaal journalisten, academici, advocaten, rechters, militairen, politieagenten, schrijvers, en anderen laat oppakken — maar zelfs om de kastanjes voor hem uit het vuur te halen.

Kuzu heeft zijn masker afgedaan. Hij is niets meer of minder dan een islamistische haatzaaier. Laten we in vredesnaam hopen dat deze man na de verkiezingen van 2017 niet meer terugkeert in de Tweede Kamer. Doet hij dat wel dan is het een beschamende vertoning voor ons land.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

77 reacties

 1.   

  Barbaren zijn doorgedrongen zelf tot de Nederlandse parlement. Dankzij de linkse betweters en haatzaaiers van de PvdA hebben wij nu deze barbaarse soort toegelaten in het huis van de democratie. Nederland geeft helaas de voorkeur aan de ondermijners van de democratie dan dat zij voor haar vechten. De volgende zinnen onlangs uitgesproken zeggen genoeg hierover:
  Geen tolerantie meer opbrengen voor intolerantie.
  We hebben tolerantie verward met onverschilligheid.
  Wat een trieste waarheid!

  1.   

   Ff een vraagje, ben jij zo’n rechtse betweter ?

   1.   

    In ieder geval een beter mens als jij, rechtse betweter of niet, in ieder geval niet een mens, in mijn opinie, die NL naar de kloten gaat helpen met een UWV uitkering en maar een grote muil hebben over de rechtse helft van de bevolking.

 2.   

  AS Zondag GROTE PEGIDA-DEMONSTRATIE
  11 September 14:00 uur – Koekamp – Den Haag
  Zorg dat je op tijd bent.

  1.   

   Een grote demonstratie gaat het niet worden maar je moet niet raar opkijken als er toch zo’n 150 kaalkopjes komen opdagen.

   1.   

    Smeerlap Ceteris vliegt weer uit de bocht.
    Liefhebber van Schaap zeker ?

    1.   

     Ik ben geen liefhebber van Schaap, maar met zijn opmerkingen over de PVV ben ik het eens.

     1.   

      Geen liefhebber van Schaap, aldus Ceteris.
      Maar een geit op zijn tijd, sla ‘t ie niet af.

     2.   

      Ik ben vegetariër, beste Viertel en soms eet ik wel eens een visje.

     3.   

      Met geiten kun je ook andere dingen doen, Ceteris.
      Vraag maar aan Erdogan. Ook voor vega-ariërs.

   2.   

    @ceteris paribus

    “als er toch zo’n 150 kaalkopjes komen opdagen”, aldus de etnisch profilerende ceteris paribus.

 3.   

  Is niet netjes maar vraag mij af of Geert wel iedereen een hand zal geven :)

  1.   

   @1Sarko2

   Doe niet zo kinderachtig, verwende blaag.

 4.   

  Zou Micheal vd Galiën net zoveel kritiek verontwaardiging uiten over iemand die het weigert een hand te geven aan Poetin? Ik betwijfel het

  1.   

   Het gaat hier wel om de leider van het uitverkoren volk.

   1.   

    Antisemitisme is links met de paplepel ingegeven , vandaar deze opmerking van jou .

    1.   

     Op z’n DDS, knettergek die -zomaar.

     1.   

      Zomaar is een zwakbegaafde stumper die geen normale zin kan schrijven.

     2.   

      Kun je nu ééns niet op de man spelen sarko, door gewoon je eigen mening op een topic te geven, je bent een politiek geïnteresseerde kleuter en niet het scherpste mes in de la, dat kan een ieder uit je 3, 4 woorden reacties wel opmerken (Kuch). Meestal zijn andere reguurders slachtoffer van jouw opgekropte haatgevoelens en onbegrijpelijke, achterlijke obsessieve gedachte gang. Als het nu een reactie betreft die gericht is aan een andere reguurder die op jouw als persoon speelt en niet op je mening of argumenten, dan vind ik dat begrijpelijk en zelfs gewenst. Sommige reguurders vragen ook om een keiharde in onfatsoenlijke taal gerichte aanval, (hopelijk dat je eens wakker wordt geschud sarko) door dat jouw goede gevoel in het hoofd wordt bedreigd door feiten en vrijheid van meningsuiting of politieke voorkeur die niet stroken met hun waarden en normen die jij voor jezelf gesteld hebt is dan jammer voor jou, bal gehakt op pootjes…

     3.   

      Peterselie blinkt weer uit door de scherpe inhoudelijkheid van zijn bijdrage.

     4.   

      “Peterselie blinkt weer uit door de scherpe inhoudelijkheid van zijn bijdrage.”

      Een prachtige zelfreferentie.

    2.   

     Het zo maar kunnen dat dit figuur overloopt van de SP naar DENK.

     https://nl.wikipedia.org/wiki/Constant_Kusters

     1.   

      Hij was al overgelopen: https://contradicere5.wordpress.com/2008/09/23/interview-met-sp%E2%80%99er-constant-kusters/

      De man is echtger de weg kwijt: de SP heeft niets te maken met het bruine gedachtegoed dat deze man aanhangt.

    3.   

     ceteris paribus    13 minuten ago   
     Zomaar is een zwakbegaafde stumper die geen normale zin kan schrijven.

     deze stumper verwacht van jou nog een antwoord ?, op de vraag waarom word jij zou geil van de islamitische buitenlander , die geen of nauwelijks een verstaanbaar woord Nederlands spreekt, gisteren bij de VARA opsporing verzocht !, kwam weer die islamiet zijn verhaaltje vertellen , over de varkenskoppen die zijn winkel ingesmeten waren , WEL MET ONDERTITELING , daar hij als kleinen ondernemer hier in Nederland geen verstaanbaar woord Nederlands spreek nog schrijft , wat aangeeft dat LINKS INTERNATIONAAL , deze mensen bevoorrecht !.

     afin , dan mijn vraag aan jou , waarom zijn de internationalisten op links , voorstander van aparte kledij ?, gelijk als de nationaal socialiste dat waren met het apart merken van de Joodse bevolking .

     weer een vraag “, komt dit voort uit de overlevering van links , vooraf mensen apart merken of aanmoedigen dat zij zich apart merken , voor later als weer de socialistische droom in duigen valt !!, zodat de apart gemerkte aangewezen kunnen worden als veroorzakers !!, van het links socialistische falen!!, en makkelijker op transport gesteld kunnen worden .

     geef hier eens antwoord op , niet met jou issue , dat ik zwak begaafd ben en geen Nederlands foutloos schrijven kan .

     1.   

      “deze stumper verwacht van jou nog een antwoord ?, op de vraag waarom word jij zou geil van de islamitische buitenlander , die geen of nauwelijks een verstaanbaar woord Nederlands spreekt, gisteren bij de VARA opsporing verzocht

      Daar word ik niet geil van, zieke dwaas.

     2.   

      Zomaar, wind je niet op, die suf-gestudeerde ver boven ons verheven CP kan alleen nutteloze en inhoudsloze kreten, zinnen en beledigingen(correct geschreven, dat dan weer wel) op dit forum zetten.

    4.   

     1Sarko2    40 minuten ago    Beantwoorden
     Op z’n DDS, knettergek die -zomaar.

     jij legt jou Antisemitisme, er boven op , zoals de communisten en de linkse socialisten dit ook doen en gedaan hebben .

     ik kan knettergek zijn , in jou ogen toch ik doe niet aan de haat mee tegen bevolkingsgroepen die mij niets in de weg leggen .

     en tja Jodenhaat is links socialisten (communisten ), met de paplepel ingegeven !.

  2.   

   Ja, de verontwaardiging lijkt nogal selectief.

   Overigens ben ik van mening dat het opzichtig weigeren van een hand om een politiek statement te maken onbeschoft is. Ik meen ook dat Netanyahu bloed aan zijn handen heeft en politiek niet deugt maar als zo’n suspect figuur voor een Staatsbezoek wordt uitgenodigd moet je dat proberen democratisch te voorkomen. Als je dat niet voor elkaar krijgt moet je gewoon wegblijven op het Staatsbezoek.

   1.   

    Ceteris hoeft, als het over de jood Netanyahu gaat, geen bewijzen te overleggen om deze democratisch gekozen leider een ‘suspect figuur’ te noemen. Deugt dat eigenlijk wel?

 5.   

  Benieuwd of de andere parlementariërs dit wangedrag van Kuzu net zo’n heisa over maken als van iedere activiteit of opmerking, die de heer Wilders maakt en waar zij iets onparlementairs in wensen te zien.

  Gaan Alexander Pechtold (D66), Buma (CDA), Seegers CU), Klaver (GL), Krol (50+), Thieme (PvdDieren), Samsom (PvdA), Zijlstra (VVD), Van Klaveren (VNL), Van der Staaij (SGP) en Roemer (SP) als medeparlementariërs nou afstand van dit gedrag van Kuzu (DENK) nemen?

  Wat zou Sybe Schaap (VVD) nou van dit gedrag van Kuzu (DENK) vinden?

  En hoe zullen de MSM reageren?

  Ik verwacht veel deining…………ha,ha,ha.

  Arm Nederland.

  1.   

   Oeps, de eerste zin zou moeten zijn:

   Benieuwd of de andere parlementariërs over dit wangedrag van Kuzu net zo’n heisa maken als zij over iedere activiteit of opmerking, die de heer Wilders maakt en waar zij iets onparlementairs in wensen te zien.

  2.   

   Gaa de heer Alexander Pechtold (D66), de heer Buma (CDA), de heerSeegers CU), de heer Klaver (GL), de heer Krol (50+), mevrouw Thieme (PvdDieren),de heer Samsom (PvdA), de heer Zijlstra (VVD), de heer Van Klaveren (VNL),de heer Van der Staaij (SGP) en de grote leider de heer Roemer (SP) als medeparlementariërs nou afstand van dit gedrag van Kuzu (DENK) nemen?

   Zo dat is beter, geen dank.

 6.   

  We hebben het nog niet gehad met die islamitische Turkse partij. We gaan nog heel veel meemaken

  1.   

   Maak je ook nog eens wat mee Anna.

   1.   

    1Sarco2 Nadat de islam zijn intrede deed alleen maar veel en veel ellende met die ideologie.

 7.   

  Iemand geen hand geven is vooral teken van barbarisme of gewoon het ontbreken van sociale waardigheden. Linkse mensen hebben daar meer begrip voor dat anderen. Zegt iets over hen zelf.

 8.   

  Operkelijk dat Simon wel vindt dat Netanyahu ‘bloed aan zijn handen heeft’, maar dat we hem nooit horen over het ‘bloed aan de handen van de islam’.

  En dat bloed is een dagelijkse harde realiteit en niet alleen in Israël.

  Moeten ik het beschrijven? Andersdenkenden en vrouwen die vermoord worden, Joden [en christenen] die moeten vluchten, nu zelfs al in Europa.

  En als ze gevlucht zijn, worden ze hier in de AZC-centra al weer bedreigd.

  Vrouwen die bij bosjes worden verkracht, waarvan Simon vindt dat dit wel meevalt.

  Het is duidelijk in welke hoek hij zich genesteld heeft. Dezelfde hoek waarin Tunahan Kuzu zich ook bevindt: de fundamentalistische islam.

  1.   

   “Operkelijk dat Simon wel vindt dat Netanyahu ‘bloed aan zijn handen heeft’, maar dat we hem nooit horen over het ‘bloed aan de handen van de islam’.

   Dat klopt, er zit geen bloed aan het christendom, het Jodendom, het Boeddhisme en de Islam. Er zijn wel behoorlijk wat christenen, Joden, Boeddhisten en moslims met bloed aan hun handen. In hoeverre dat met hun religie te maken heeft is de vraag.

   1.   

    ceteris. Islam roept op om “Joden te vermoorden overal waar gij ze kunt vinden”. Die hebben heel,heel veel bloed aan de handen. Stel dat de Bijbel zou oproepen om “moslims te vermoorden waar gij ze kunt vinden. ” De wereld zou te klein zijn. Waarom lopen zoveel Palestijnen richting Europa. Miljarden hebben ze al ontvangen van het Westen. Maar ze blijven maar over die paar overgebleven Joden schelden en tekeer gaan. Laat ze eens de handen uit de mouwen steken. Dan hoeven ze niet zo jaloers te zijn op de hardwerkende Jood.

 9.   

  Moslims……..verrijking van onze cultuur????????
  Weer wordt het bewijs geleverd dat het niet zo is.

 10.   

  Het antisemitisme is duidelijk van deze partijen. Ze boycotten liever een sinaasappeltje.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/05/pvda_d66_sp_en_gl_financieren.html

 11.   

  Het niet schudden van handen is ontzettend onbeleefd. Kuzu had beter weg kunnen blijven. Ik denk trouwens niet dat het eraan ligt dat Netanyahu joods is. Ik neem aan dat Kuzu namelijk wel handenschudt met Job Cohen bijvoorbeeld.

  1.   

   Inhakend hierop:

   Als Kuzu Netanyahu geen hand wil geven omdat hij hem verantwoordelijk houdt voor daden tegen Palestijnen, de uitbreidingen van de nederzettingen, de behandeling van Palestijnen en de slachtoffers onder Palestijnen als gevolg van aanvallen van Israel op gezag van Netanyahu, is dan nog wel antisemitisme te noemen?
   Het zou toch raar zijn als je het gedrag van iemand die joods is niet mag bekritiseren of afkeuren.
   Dan komt de kreet ‘een foute jood’ of ‘sloop Job Cohen’ eveneens in een antisemitisch licht te staan.

   1.   

    Spijker op z’n kop, Mar.

 12.   

  Moet je die rotkop zien je zou spontaan een uitnoging sturen voor deze eikel naar Turkije via Tel Aviv, laat hem daar maar een weekje vakantie houden. Zien we nooit weer terug.
  Snap trouwens niet dat er noch steeds debiele Nederlanders naar dit achterlijke land op vacantie gaan, alleen voor de poen?? Of beschouwen we de Turken nu ook als Nederlanders als ze een NL paspoort hebben.
  Verder heeft alleen Netanyanu bloed aan z’n handen, de Muzzelmannen natuurlijk niet.

  1.   

   “Verder heeft alleen Netanyanu bloed aan z’n handen, de Muzzelmannen natuurlijk niet.

   Dit is niet juist, sommige muzelmannen hebben wel degelijk ook bloed aan hun handen.
   Ik vraag me bijvoorbeeld af of het een goed idee zou zijn om Assad voor een staatsbezoek uit te nodigen; dat plaatst ons tenminste voor dezelfde morele dilemma’s.

   1.   

    zeg maar gerust (gezien hun heilige boek ) dat alle muzelmannen bloed aan de handen hebben !.

    zelfs zij die door links geroemd zijn en worden , betreft hun prefecte (volgens links) integratie in ons westen.

    tot op heen zijn bij aanslagen , hier geboren en getogen moslims , hierbij betrokken .

    zelfs hoog geplaatste , voorbeeld Ford.Hood waar een islamitische psychiater 13 rekruten afschoot !, die door hem onderzocht moesten worden voor zij naar Afghanistan konden .

    verplegers en broeders in Engeland, toch goed tot redelijk opgeleid pleegde een aanslag , enz, enz .

    dus door hun geloof de islam , kan straks ook je buurman bloed aan de handen hebben.

    zal je voor zijn met je gemekker , hoe sta jij tegenover de inval van Turkije in Syrië en de bombardementen op Koerdische doelen ?.

    1.   

     “zeg maar gerust (gezien hun heilige boek ) dat alle muzelmannen bloed aan de handen hebben !.

     Dit is de racistische visie van islamofoben, die naadloos overeenstemt met die van de nazi’s over de Joden: de moslims en de Joden deugen niet, onafhankelijk wat ze doen of nalaten, en zijn allemaal criminelen en moeten om die reden worden vervolgd.

     Zomaar is een zwakbegaafde idioot maar je moet de mensen op dit blog niet de kost willen geven die in de kern precies zo denken.

     1.   

      ceteris paribus    20 uur ago    Beantwoorden
      “zeg maar gerust (gezien hun heilige boek ) dat alle muzelmannen bloed aan de handen hebben !.
      Dit is de racistische visie van islamofoben, die naadloos overeenstemt met die van de nazi’s over de Joden: de moslims en de Joden deugen niet, onafhankelijk wat ze doen of nalaten, en zijn allemaal criminelen en moeten om die reden worden vervolgd.
      Zomaar is een zwakbegaafde idioot maar je moet de mensen op dit blog niet de kost willen geven die in de kern precies zo denken.

      ach gutte , gutte, gut , maak @cp mij weer uit voor een zwakbegaafde idioot , zit ik hiermee totaal niet !!.

      afin @cp in het jongste verleden is bewezen !!, dat jongeren islamieten hier geboren en getogen !!, aanslagen pleegde in Parijs, Brussel, en verder weg in Amerika en andere westerse of islamietische landen (samenleving).

      dit alles in en uit opdracht van hun geloof islam genaamd .

      dus jou of mijn buurman/vrouw die moslim is , kan zich zomaar ontpoppen tot een terrorist , cq moordenaar !!.

      dus over een idioot of idioten gesproken !, dat zijn de links denkende onder ons , die vooraf (aan een aanslag ), met blinddoeken oplopen en na een gepleegde aanslag in optocht met kaarsjes !!.

 13.   

  Sommige mensen vinden het heerlijk om met trollen te converseren, nou ja, bekvechten eigenlijk. En bekvechten is voer voor trollen.

 14.   

  Zelfs als de fundamentalisten zeggen dat ze vermoorden in opdracht van Allah, dan nog weet Simon het beter. Ook als heel veel moslims zeggen erachter te staan

  Als er in het verleden mensen hebben gezegd dat ze moorden in opdracht van de God van de christenen dan zit er ook – dankzij die mensen – bloed aan het christendom.

  Maar dat wil niet zeggen dat we daarom een vrijbrief hebben om islamitische moordenaars binnen te halen. Wij waren ook slecht, dus …. zo redeneren alleen domme linkse politiek-correcte islamofielen.

  En helaas halen zij dat uit de koran … geen moslim zal dat ontkennen, maar Simon noemt mensen die dat beweren racistisch en nazistisch en hij plaatst zich dan meteen buiten elke redelijke discussie.

  https://rechtsactueel.com/2015/01/12/koran-roept-op-23-plaatsen-op-tot-oorlog-tegen-de-niet-moslims/

  1.   

   Wachteres@ Allah is een wrede en een afstandelijke God die beslist geen “Vader” genoemd mag worden. Dat is totaal anders dan de christelijke God waar men wel een “relatie” mee kan onderhouden omdat Hij zijn volgelingen als zijn kinderen ziet. Woorden als Verlosser en Herder worden echter niet aan Allah gegeven. Allah is niet te vergelijken met een hoeder van mensen(schapen) en hij schenkt ook geen verlossing, zoals de God van de Bijbel doet. De bijzondere band, die de God van de Bijbel met Zijn volgelingen en hen als zijn zoons en dochters geadopteerd heeft, kennen de islamieten niet. Allah is totaal anders dan de Bijbelse God. Wie de God van de Koran dient wordt zelf ook afstandelijk en of wreed tegenover anderen.

   1.   

    ” Allah is een wrede en een afstandelijke God die beslist geen “Vader” genoemd mag worden. Dat is totaal anders dan de christelijke God waar men wel een “relatie” mee kan onderhouden omdat Hij zijn volgelingen als zijn kinderen ziet.

    De heer van Urk kent de Bijbel en liegt dus dat het gedrukt staat.

    http://www.debijbelzegt.nl/recht.htm

    1.   

     Ceteris@ Als koning over de gehele wereld, is God niet alleen de wetgever, maar ook de hoogste rechter. Het is aan Hem om te oordelen of de mens gestraft wordt of niet. Gestrafte zondaars uit de Bijbel hadden anders hun kans kunnen gaan grijpen om God te volgen en niet de zonde . Zo liet God ook zien dat Hij een rechtvaardige rechter is. Allah laat zien dat hij niet rechtvaardig is tegen zondaars en wil ze meteen doden.

 15.   

  Opgestookt door links, met de PvdA voorop

  Dat 74% van de Nederlanders –het hoogste percentage in heel Europa- Israël een grote bedreiging voor de wereldvrede vindt, komt omdat ons volk ‘voortdurend is opgestookt door veel Nederlandse, hoofdzakelijk links-extreme en midden-linkse politici, vooraanstaande media, pseudo-humanitaire NGO’s enz.. tegen de Joodse staat.’

  PvdA, D66 en het fors naar links gerukte CDA dienden al een motie in om sancties tegen de Joodse staat in te stellen. Navrant: de huidige minister van Ontwikkelingssamenwerking, de PvdA’er Lilianne Ploumen, bekleedde tussen 2001 en 2007 hoge functies bij de katholieke anti-Israëlorganisatie Cordaid, dat voor zijn activiteiten honderden miljoenen subsidie uit Den Haag kreeg, en zelf grote bedragen schonk aan de stichting LAW van een antisemitische Palestijnse haatprediker – een stichting die vanwege enorme corruptie moest worden opgeheven.

  PvdA minister Bert Koenders deed ook de nodige duiten in het anti-Israël zakje door deel te nemen aan een Europese campagne om Israëlische producten uit Judea en Samaria te ‘etiketteren’, met de bedoeling dat ze door het publiek zouden worden geboycot. Het was een feitelijk oproep voor de virtuele herinvoering van de beruchte gelede Jodenster – nu nog voor ‘Jodenproducten’, wat –zoals de jaren ’30 lieten zien- de opmaat is voor het ‘etiketteren’ van Joden zélf.

  ‘Vuile Joden!’

  Om de deplorabele morele staat van ons volk en land nog eens te benadrukken: Marokkanen, de knuffelmoslims over wie wij van politiek Den Haag en media geen kwaad woord mogen spreken, vielen vorig jaar een bejaard Joods echtpaar dat de Holocaust had overleefd aan –de vrouw had zelfs in Auschwitz gezeten- en scholden hen uit voor ‘Vuile Joden!’

  De Holocaust, die op de meeste Nederlandse scholen al jaren wordt verzwegen, omdat we daarmee diezelfde Marokkaanse en islamitische medescholieren heel boos maken. En dat komt weer omdat zij een ideologie aanhangen waarin de totale uitroeiing van de Joden één van de allerbelangrijkste doelstellingen is, waar ook de Palestijnen openlijk op uit zijn.

  En uitgerekend van deze ideologie, die zeker in dit opzicht identiek is aan die van Hitlers Nazi’s, laten wij nu miljoenen volgelingen toe. Begrijpt u het nog, deze overduidelijke doodswens, waarbij ons laffe, naïeve volkje schijnbaar weer voorop wil lopen? Maar misschien gaan hier de ogen pas open, als wij net als de Israëliërs en Joden dagelijks te maken krijgen met islamitische moord- en terreuraanslagen door mensen, waar op geen enkele manier redelijk mee te praten valt. Wij hopen beslist van niet, maar als het zo doorgaat dan roept ons land deze keiharde les zelf over zich af. Opnieuw.

  Xnieuws

  1.   

   “Ik vergat handen te schudden en vriendelijk te zijn. Het was een belangrijke les over leiderschap” Lee Iacocca

   1.   

    Ook een hele mooie: “Nog niet geheelde wonden vrezen de aanraking van handen” Ovidius 43 v.C. – 17 n.C.

    1.   

     Maar hoe dan ook; Kuzu,s actie is respectloos en werkt juist averechts. Respect voor de rechten van anderen(dus ook voor leiders) betekent vrede. Netanyahu wilde hem zelfs op een normale en vriendelijke manier de hand schudden ondanks dat hij zag dat Kuzu een protestbutton droeg. Ik denk dat het achter de schermen op het grote vergadertoneel ook zo precies afspeelt: Israel toereikend voor vrede en Palestina samen met de linkse meut afwijzend.

     1.   

      Kuzu heeft laten zien dat hij kleiner is dan Netanyahu, en dit gedrag zegt ook veel over wat hem innerlijk beweegt. Het zoeken van de “verbinding” stopt bij de jood met macht.

 16.   

  http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/2837190/2016/08/22/Tiener-die-opriep-tot-moord-op-christenen-toch-weer-opgepakt.dhtml

  Tiener die opriep tot moord op christenen toch weer opgepakt

  De zoon van imam Shayh Alami uit Dison (bij Verviers), die ophef veroorzaakte door in een video op te roepen om christenen te doden, is nu toch opnieuw opgepakt in verband met die video. Dat is uit goede bron vernomen.

  De jongeman was vrijgelaten nadat hij gisteren met zijn vader en moeder was opgepakt. Hij zou vandaag nog voor een jeugdrechter gebracht moeten worden. Die zal zich moeten uitspreken over een eventuele verlenging van de vrijheidsberoving of een vrijlating, in functie van de elementen uit het onderzoek en de verklaringen van de jongeman.

  Tja, wat moeten we hier van zeggen.

 17.   

  Er wordt geroepen in Nederland “Joden moeten dood”. Duizenden moslims erbij waaronder een enorm aantal die precies dezelfde mening hebben geleerd en die wordt verkondigd. Kuzu van DENK doet er nog een schepje bovenop. Hij geeft Joden geen hand. Dat soort zit anno 2016 in ons parlement. Stel dat hier in Nederland zou worden geroepen “Moslims moeten dood” en dat dat in de Bijbel zou worden opgeroepen. DE WERELD ZOU TE KLEIN ZIJN.

  1.   

   Netanyahu: Hee, Rutte wie was die knakker die mijn hand weigerde te schudden?. Rutte: Ha,ha Oh dat is een Turkse populist van een klein niets betekent Turks partijtje. Netanyahu: Bij de God van Israel genade zij u en vrede voor uw land.

  2.   

   Ja, Anna, helaas zei het zo, het is een dieptrieste bedoening, maar mits alle omstandigheden gelijk blijven, kun je een bepaalde gek hierna vragen.

 18.   

  Assad voor een staatsbezoek uitnodigen zou natuurlijk van de dolle zijn, kunnen we Baghdadi ook wel voor een staatsbezoek uitnodigen die vent met z’n Latijnse pseudoniem weet ook wel beter maar moet even z’n giftige gal uitbraken en maar niet toegeven dat een Israëlisch staatshoofd respect verdient van onze parlementariërs ( behalve die krankzinnige Turk dan)

 19.   

  1Sarko2
  Jij bent ook uitverkoren.

 20.   

  Laat ze die rotturk maar eens met een Israëlische commando handje drukken, laffe hond en is een Nederlandse parlementariër, wat hebben Turken eigenlijk tegen Joden? Ik begrijp het niet.

 21.   

  Kuzu is een populist, die verdomd goed weet hoe hij kan scoren bij zijn achterban.
  Maar not done is het zeker. Bovendien heeft Neet er listig gebruik van gemaakt door later te verklaren: “Je ziet nu precies wie er wel vrede wil, en wie niet.”

  Met antisemitisme heeft de onbeleefdheid van Kuzu echter niets te maken. Hij heeft Neet geen hand gegeven omdat deze een jood is, maar omdat hij de voorzitter is van een regering die in zijn ogen verwerpelijke dingen doet.

 22.   

  @ceteris buskenblaser
  De linkse ‘wetenschapper’ Roos Vonk legt een verband tussen vleeseten en agressiviteit.
  Ceteris paribus beweert dat hij vegetariër is.
  Hij eet zeker alleen maar vegetarische dieren.

 23.   

  Kuzu heeft een raar hoofd, trekt rare grimassen en heeft een vreemde lichaamstaal.
  Het moet wel de lelijkste Turk ooit zijn.
  Goede rolprent voor hem zou zijn de primitieve barbaar uit de Aziatische steppen, die hersens uit schedels van de overwonnen vijanden eet en kittens doodmartelt op de wijze van Afghaanse jeugdige asielzoekers in een Duits asiel.

 24.   

  De gotspe van deze grote supporter van dictator Erdogan, de brute onderdrukker van Cyprus en Koerdistan. En denk maar niet dat die voor 98% zelfbestuur hebben, zoals de Palestijnen.

  1.   

   Ja hoor, Likoed. Noem dat maar zelfbestuur.
   Israel is de EU voor de Palestijnen.

 25.   

  Onze domme latinist is vegetariër maar eet wel eens een visje, wat een gotspe, je moet wel komplett mesjogge zijn, zal wel gefillte Fisch zijn met kibbesoep

 26.   

  Triest als je niet het verschil kunt maken tussen het plegen van oorlogsmisdaden en iemands etnische achtergrond. Ik zou mezelf geen journalist durven noemen.

 27.   

  “Mama, toen ik dat Joodse jongetje op het schoolplein eens lekker ging schoppen, is hij mij terug gaan schoppen, is dat niet gemeen?”
  http://likud.nl/2016/09/denk-partij-heeft-denk-wijze-van-kleuters/

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!