Vier lafhartige kansenparels stelen €1200 van stokoud omaatje. Wie helpt er met het vangen van dit tuig?

Vier krachtjongeren uit Leiden voelen zich vast heel erg goed omdat ze dit 89-jarige vrouwtje meer dan duizend euro afhandig hebben gemaakt. Gelukkig hebben we de beelden nog, en kunnen we die gebruiken om dit tuig in te rekenen.

Toen vorige maand een 89-jarige vrouw de Jumbo in het Zuid-Hollandse Leiden betrad, had ze nog geen flauw idee wat haar zou overkomen. Ze kwam gewoon haar dagelijkse boodschappen doen met behulp van haar rollator, toen vlak na het binnenlopen van de bejaarde dame ook nog eens vier kansenpareltjes de winkel betreedden: één jongen liep voorop, daarachter liepen twee meisjes en een andere jongen.

Bende besteelt 89-jarige vrouwOngelooflijk laf: deze vier harteloze mensen beroven een 89-jarige vrouw van 1200 euro. Deel dit bericht om de dieven te helpen vinden!

Posted by De Telegraaf on Wednesday, 28 September 2016

In de winkel wisten de jongeren de pincode van de oudere vrouw af te kijken terwijl ze afrekende, waarna het viertal de portemonnee van de 89-jarige stalen op het moment dat de vrouw op het punt stond de Jumbo weer te verlaten.

vlcsnap-2016-09-28-19h02m01s47

In de portemonnee zat maar liefst €200, maar de dieven waren nog niet klaar met het onschuldige oude omaatje: ze liepen met de pinpas van de vrouw naar een dichtbijgelegen ING-pinautomaat en pinded daar doodleuk ook nog eens €1000 van haar rekening, waarmee de totale buit dus uitkwam op maar liefst €1200. Dat is een flink bedrag, en vermoedelijk min of meer gelijk aan een hele maand pensioenuitkering voor de arme dame.

Gelukkig was het viertal één ding vergeten: in de supermarkt en bij de pinautomaat hangen camera’s, die mooi de giecheltjes van deze mensen heeft kunnen registreren. De politie is dus op zoek naar deze mensen, die zich vermoedelijk in de omgeving van Leiden ophouden. Herken je één van deze kansloze criminelen? Bel dan naar 0800-6070 om de politie over deze zaak te spreken. Anoniem kan ook: 0800-0700 is dan het nummer.

Hopelijk kunnen we deze trieste idioten snel in de gevangenis gooien!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Sniper666

  Ach ja, stokoude oma’s met geld in de tas zijn loslopend wild voor dit soort schorem. En als die domme oma’s ook nog flashen met doekoe moeten ze de gevolgen maar zelf dragen.

 2. thaithai

  taakstrafje….hier in thailand 10 jaar tussen al het andere schorem zonder bed slapen op de vloer etc…

 3. poldi

  In het kader van “minder minder minder”, lees de email van een door 2 kansparels belaagde vrouw en bekijk haar verwondingen en de vechtpartij.
  http://www.pvv.nl/

 4. H.Vaes

  Het tuig raakt nu ook al verward……net als onze politiek correcte politici die al jaren lang in verwarring verkeren.

 5. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/30/mensenhandelaars-vaak-jong-en-allochtoon/

  Mensenhandelaars zijn vaak jong en allochtoon, straffen dalen
  Daders uit Nederland (45%) Bulgarije, Hongarije, Roemenië, Suriname, Marokko, de Antillen en Turkije.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.