Zeurturken DENK spelen het slachtoffer: 'We worden uitgesloten!'

Geen categoriesep 14 2016, 9:00
De zeurturken van DENK konden het allerminst waarderen dat ze gisteren bekritiseerd werd door alle andere partijen in de Tweede Kamer.
Maar de Erdogan-fanboys weten daar wel raad mee: ze wentelen zich meteen in het slachtofferschap, waardoor ze hopen dat ze volgend jaar een paar zetels meer kunnen veiligstellen bij de verkiezingen.
Kijk maar naar deze video die DENK gisteravond op YouTube gooide en lees de beschrijving vooral ook even:

Nederland heeft DENK nog harder nodig

Vandaag het lang verwachte debat over de nasleep van de coup in Turkije. Wat vanavond ten tonele werd gebracht maakt pijnlijk duidelijk dat het kwartje in politiek Den Haag nog steeds niet is gevallen. Terwijl de fractievoorzitters van alle politieke partijen elkaar gretig verdringen voor de interruptiemicrofoon, deelt Kuzu rake verbale klappen uit.

Natuurlijk vind je alleen dat Kuzu "rake klappen" uitdeelt als je een nationalistische en islamistische Nederturk bent die fysiek weliswaar in Nederland woont, maar geestelijk nog steeds in Turkije is, maar ja, dat is dan ook een redelijk accurate beschrijving van DENKs achterban. Deze mensen gedragen zich als Turkse kolonisten in Nederland: vooruitgeschoven eenheden van Erdogans civiele leger.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
En maar zeuren, klagen, en huilen als ze van repliek gediend worden. Je zou er om lachen als het niet zo verschrikkelijk frustrerend was.
Het ergste van dit alles is natuurlijk dat de strategie van DENK vrijwel zeker effect gaat sorteren. Er zijn nu eenmaal genoeg zeurallochtonen die Nederland haten, maar er wel wonen en mogen stemmen. Hoe harder Kuzu huilt dat hij uitgesloten wordt, hoe meer deze allochtone kiezers op hem zullen stemmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten