Zogenaamd “geïntegreerde” Marokkaanse programmamaker vertelt hoe hij op homoseksueel kind zou reageren

Welkom in de tolerante maatschappij anno 2016. Waar voor autochtone Nederlanders inmiddels hele andere normen zijn gaan gelden dan voor allochtonen van onder andere Marokkaanse afkomst…

Hoi, welkom in Nederland. Het land waar we prat gaan op onze tolerantie. Waarmee we overigens zover zijn doorgeslagen, dat we zelfs intolerantie van anderen ruimschoots tolereren. Bijvoorbeeld homofobie. Als je een roomblanke geboren Nederlander bent, dan verwachten we van je dat je homoseksuele medeburgers voor de volle 100% steunt. Zoniet, dan ben je een bekrompen zak.

Maar ben je een Marokkaan? Dan kan je gewoon op televisie zeggen – zoals KRO-presentator Ajouad El Miloudi hier doet – dat je zo het jouwe denkt over wanneer je kinderen aankondigen uit de kast te komen. Dat je ze niet volmondig steunt maar het een lastige situatie vindt…

Als Ajouad een Nederlander was geweest, was hij hiervoor tot op de grond toe afgebrand. Nu kan hij het allemaal gewoon zonder blikken of blozen beweren, omdat hij Marokkaan is. Een niet-criminele, ogenschijnlijk goed-geïntegreerde en perfect Nederlands sprekende model-Marokkaan. Dus geen kritiek hebben op zijn homofobie, hè! Voor Marokkanen moet je tolerant zijn, ook als een Nedermocro zélf de meest intolerante dingen uitkraamt.

Over doorgeschoten tolerantie gesproken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Anna

  Het was een leuke uitzending. Ik ga zeker weer kijken.Ajouad speelde open kaart. Zijn oprechtheid was te bewonderen.Deze uitzending liet duidelijk zien dat de angst voor de islam regeerde. Als de dood voor de duivel en vuur. De wetten van de koran zijn er vanaf geboorte ingestampt.De twee die op onze blonde vrouwen vielen zou ik hebben gevraagd mag ze een wijntje drinken en heeft ze nog haar eigen geloof. Ik moest aan de uitlating van de heer Wilders denken ” Moslims bevrijd uzelf en u kunt alles.” Zo is het. PS die twee paspoorten, moskee en islam zijn natuurlijk funest voor integratie.

 2. zomaar

  tja het woordje racist, fascist, moslimfobie , ect, ect , woordjes ooit door de linkse mens de ether in geslingerd en door de gekleurde en minderheidsgroepen overgenomen.

  VOOR EIGEN GEWIN !!, gebruikt men een van deze links verzonnen woordjes zit je goed hier, ook al weet of kan je niks, voeg je niets tot aan de door jou verkozen maatschappij word je nog met respect en ontzag behandeld , je word immers racistisch behandeld volgens de links denkende boze blanken man/vrouw .
  en je uitkeringen en mooie door links uitgevonden baantjes stromen binnen , je bent in eensklaps rijk !!, ook al kan of wil je niks .

 3. Niek

  [Deze reactie is door de redactie verwijderd vanwege grof taalgebruik en discriminatie]

  1. ceteris paribus

   Niek is een christen en vindt homo’s viezeriken maar beschouwt zichzelf verder als normaal.

   Dit soort christenen, daar houd ik niet zo van. Voordeel is dat ze de behoefte op dit blog om bekrompen opvattingen uitsluitend aan moslims toe te schrijven relativeren.

 4. Niek

  Anna: “Het was een leuke uitzending. Ik ga zeker weer kijken.Ajouad speelde open kaart. Zijn oprechtheid was te bewonderen. (“Net als die van Niek”!).

  1. Peter Selie

   Ja kan het niet laten om wat te zeggen Niek, je zette in je reactie hierboven die gecensureerd is, de homo’s op een buitengewoon smerige manier weg zoals men het gewend is van de fundamentalistische dwangneuroses van de aanhangers van de verschillende religies. Nu wil ik jou niet in een adem met deze extremistische gehersenspoelde figuren van dat 1400 jaar oude veroveringsideologie noemen. Maar in die kerk waar jij ongetwijfeld iedere zondag keurig in stemmig zwart naar toe gaat is één op de zes gelovigen óók homo, maar die durven totaal niet uit de kast te komen door de indoctrinatie die zij als wijze levenslessen keer op keer te horen hebben gekregen. ook Premier Rutte die toch over verstandelijke vermogens beschikt is te laf om er voor uit te komen. Ergo kijk zondag maar eens flink om je heen in die gereformeerde kerk van jouw, één op de zes, hoop dat je geen stijve nek krijgt wanneer je op de voorste banken zit…

   1. Rinus73

    Één op de 6 is geen homo, het aantal ligt veel lager. Wie dit getal in de wereld heeft geholpen die probeert het aan te dikken. Het is iets van 5% echt niet meer. Vergeten wordt dat er ook een propaganda vanuit de COC gevoerd wordt, al zeg je daar wat van dan ben je homofoob.

    Dat gezegd hebben. Waarom mag je geen moeite hebben met homoseksualiteit? Ik had eens een gesprek met een homo die iedere keer liet vallen hoe walgelijke het was om seks met een vrouw te moeten hebben. Als iemand anders zij dat het voor hem voor homo’s gold, dan was hij een homofoob.

    Met twee maten meten. Je mag overal moeite mee hebben in Nederland, met hetero’s, met allochtonen, met gelovigen, met ongelovigen, met vrouwen, met mannen, maar alsjeblieft geen commentaar op het COC of homoseksualiteit, want je hebt gelijk een stempel ‘homohater’ of ‘homofoob’ te pakken.

    We zijn toch voor vrijheid van meningsuiting? Ja, maar niet over homo’s. Waarmee ik niet zeg dat altijd alles gezegd moet worden, maar moeite hebben met betekent niet dat je homo’s haat of niet respecteert. Mijn neef is homo, zijn ouders hebben er moeite mee. Maar zij houden van hem als van zichzelf. Zij hebben hem niet verstoten niets, maar zij hebben er moeite mee. Zij respecteren hem en zijn keuzes. Dus wat is het probleem? Hun relatie is hartstikke goed! En ja, hij heeft een vriend. (hele lieve jongen)

    En indoctrinatie? Jij denkt dat iedereen die anders over homoseksualiteit denkt, of ze nou homoseksueel zijn of niet, geïndoctrineerd is. Je kunt je totaal niet indenken dat er mensen zijn die anders denken dat jezelf. Er zijn mensen die een weloverwogen beslissing nemen om celibatair te leven, laat hen lekker als zij dat willen. Laat iedereen voor zichzelf bepalen wat zij willen en niet zoals nu dat iedereen die even anders denkt een homofoob of homohater is.

    Ik heb moeite met mannen en hun macho gedrag. Ben ik nu een mannenhater? Ik heb moeite met vrouwen die aan één stuk door roddelen en de meest onzinnige dingen over mensen verzinnen. Ben ik nu een vrouwenhater? Tuurlijk niet.

    Zelf heb ik een keer bezorgd gereageerd dat onder homo’s het aantal AIDS/HIV besmettingen 400-500% hoger ligt dan bij hetero’s. Dit komt niet doordat zij homo zijn, maar dat er veel buitensporige en onveilig seks is onder een deel van de homo’s. Mocht niets van gezegd worden, want dat was homofobisch. Dat ik me zorgen maak om mensen die hun gezondheid verpesten, terwijl zij gezond zijn/waren en dat dit de enige reden was, mocht niet baten. En dat bedoel ik, je mag niets zeggen, niet uit bezorgdheid, niet of je moeite hebt of dat je eenvoudigweg niet snapt dat je als hetero andere gevoelens heb, want je bent een homofoob.

    Waarom kan er niet gewoon een volwassen discussie gevoerd worden en niet gelijk iemand om de oren slaan met homofoob of homohater of bekrompen of wat dan ook. We leven toch in een vrij land?

 5. Ruud Steunassen

  Stephen Fry was met een cameraploeg op bezoek bij een Afrikaanse leider, die nogal een afkeer van homoseksuelen had. Stephen Fry vond dat de man een verkeerd beeld had van homoseksuelen. Fry had nooit seks en toch een relatie met een man.
  Er zijn inderdaad veel homoseksuelen die niets moeten hebben van dat exhibitionistische, valse nichterige en opdringerige dat het algemene beeld van de Nederlandse homoseksualiteit bepaalt.
  Wat dat betreft kan ik die Marokkaan wel enigszins aanvoelen en voor een moslim moet het wel een gigantische stap zijn van het homo’s van daken werpen naar het accepteren van homo’s in je familie in een land waar hij de bevolking nog op de hand heeft, want die maakt zich drukker om een ludiek item dwergwerpen op de tv dan om homo aan de zwaartekracht onderwerpen.
  Liever niet nog eens miljoenen van die onzekere en kwaad van twijfel wordende moslims erbij. Wij zijn het net ontgroeid en dan gaan we nota bene weer opnieuw beginnen met dit verschil dat moslims op nog veel meer kritiek hebben, betreffende niet-homo’s en betreffende ongelovigen. Ik noem maar een krankzinnig voorbeeld: het aanstootgevende spaarvarken.
  Aboutaleb ziet zijn dochters ook liever trouwen met moslims.
  Onbegrijpelijk dat Nederland zijn tolerantie aan de hele wereld wil demonstreren door een moslim als burgemeester van zo’n internationaal ingestelde stad te benoemen.
  Hier is sprake van het exhibitionisme van de Nederlandse gutmensch.

  1. Mart

   Over democratie gesproken….hier in Brasil maken wij burgers zelf uit wie er burgemeester mag worden.

  2. Rinus73

   Wat is er mis dat Aboutaleb zijn dochters liever met moslims zien trouwen? Hoeveel blanke Nederlanders zien hun kinderen liever met blanke Nederlanders trouwen?

   Natuurlijk zijn er zaken die nergens overgaan, zoals een spaarvarken verbieden of vrouwen uitschelden die een (korte) rok dragen. Hard aanpakken, maar veruit de meeste mensen hebben het liefst dat hun kinderen met soortgelijken mensen trouwen. Daar is niets mis mee. Als zij zich er mee gaan bemoeien, dan gaan zij over de scheef. En dat gebeurt helaas ook, uithuwelijken.

 6. Peter Selie

  Duitse ziekenfondsen worden bedreigd door hoge verliesposten, vluchtelingencrisis.

  http://blogimages.seniorennet.be/afbeeldingen/1303697-5b06bb107068afe57fc3478e21167e9d.jpg

  1. Anna

   peter selie. VVD/PvdA gaan de eigen bijdragen verhogen naar 545 euro. Ze komen honderden miljarden tekort voor de economische asielmoslimman en aankomende familie in ’t zwart.Maar Rutte en Dijsselbloem spreken natuurlijk over vergrijzing.

 7. Janalb

  We moeten respect hebben voor Marokkanen met de klemtoon op MOETEN.
  Dit kan toch alleen maar leiden tot een oorlog tussen onze culturen, ik ben ervoor om een bataljon mariniers los te laten op die schooiers om eens respect voor ons Nederlanders te bewerkstelligen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.