Agressieve leerling valt zomaar een leraar aan. Dát had hij maar beter niet kunnen doen..

Geen categorieokt 05 2016, 15:00
Dit 'moedige' mannetje denkt er wel even mee weg te komen als hij z'n leraar een flinke tik op de neus geeft. Maar dat was dus buiten zijn klasgenoten om gerekend, die absoluut niet van plan waren hun favoriete leraar voor hun ogen in elkaar geslagen te zien worden.
Het is de plaag van menig docent: leerlingen die gewoon naar muziek aan het luisteren zijn op hun telefoon in de klas. Zo ook de man die deze jongen iets probeert bij te brengen, en totaal niet gecharmeerd is van de totale desinteresse van de weinig ijverige scholier.
Zodoende spreekt hij de jongen aan op z'n onbeschofte gedrag. De brutale aap is echter niet gediend van opmerkingen, dus hij begint z'n leraar te slaan. En dát was niet zo'n bijster slimme zet...
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/10/hopsakeewegstouteleerling.mp4"][/video]
De klasgenoten van de Rambo-leerling waren namelijk niet van plan om toeschouwer te zijn van het groffe geweld van hun etterbak van een medeleerling. En dus klaren ze in een mum van tijd het klusje: de etterbak wordt van de leraar afgetrokken, krijgt een nekklem en wordt vervolgens zonder pardon het lokaal uitgesodemieterd.
Zo, die mafketel met de losse handjes denkt hopelijk in het vervolg nog wel twee keer na voordat hij weer leraren op hun neus gaat proberen te timmeren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten