Bizarre video: heroïneverslaafden vallen flauw op straat, en iedereen gaat gewoon lachen

Geen categorieokt 08 2016, 12:00
De grappigste, of misschien juist wel de meest absurde video die in tijden op internet gestaan heeft? Deze ter aarde stortende drugsgebruikers die door een toevallige passant gefilmd zijn doen in elk geval een goede poging!
Een man genaamd Courtland Garner liep gewoon op straat toen hij daar een uiterst merkwaardig tafereel bemerkte: een compleet spacend ouder echtpaar maakte de stoep onveilig door er overheen te dweilen als een stel kippen zonder kop. Omstanders wisten niet hoe ze op dit absurde schouwspel moesten reageren, behalve dan hier om lachen.
Een verbijsterde Courtland besluit dan om het incident te filmen voor Facebook Live, ten einde anderen een blik te gunnen op dit miserabele echtpaar:
De man en vrouw in dit filmpje zijn de 59-jarige Carla Hiers en haar man, die al tijden verslaafd zijn aan heroïne. Ze kunnen niet meer op hun benen staan nadat ze een snuifje hebben genomen in de wc van een plaatselijke drogist. Na dit filmpje is in ieder geval Carla gearresteerd.
Maar ondanks het feit dat deze mensen hun leven verknallen kan ook filmer Courtland niet op ieders sympathie rekenen - velen noemen de video 'gestoord', en één persoon zegt zelfs:

"Gast, hopelijk ben jij niet ooit betrokken bij een ongeluk of heb je hulp nodig, maar mocht dat wel gebeuren dan hoop ik dat een barmhartige Samaritaan je helpt en niet daar blijft staan terwijl hij je filmt en lacht – want dat is dus echt ziek."

Courtland zelf verdedigt de video. Hij vindt het een les voor de jeugd, en hoopt dat die niet aan de drugs gaan. Het filmpje kan helpen, denkt de man:

"Want alle kinderen zitten op social media, en weet je wat kinderen gaan zeggen wanneer ze die video zien? 'Ik wil er niet belachelijk uitzien en ik wil daarom ook geen drugs gebruiken.'"

Of Courtland gelijk gaag krijgen en door dit filmpje het drugsgebruik onder kinderen en tieners afneemt valt nog te bezien. De poging is in ieder geval dapper, ook al heeft hij misschien méér gefilmd dan menigeen comfortabel mee is...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten