DENK is al twee dagen te laat met verkiezingsprogramma maar Kuzu is bezig met vloggen en voetballen

Geen categorieokt 30 2016, 15:23
De partij zou vrijdag 28 oktober haar verkiezingsprogramma presenteren, maar voorman Kuzu heeft kennelijk andere zaken aan zijn hoofd.
Tunahan Kuzu is verzot op aandacht voor zichzelf en zijn partij DENK. Het nieuwste middel daartoe zijn vlogs, die Kuzu op zijn eigen Youtubekanaal plaatst. Afgelopen vrijdag mochten we de eerste vlog bewonderen, waarin we onder meer zagen hoe Kuzu de dag begon met een kop koffie, 's avonds dineerde met een kom Thaise soep en later sportief bezig was tijdens een potje zaalvoetbal met Farid Azarkan.
[caption id="attachment_150473" align="aligncenter" width="1176"]Tunahan Kuzu en Farid Azarkan maken zich op voor een zaalvoetbalwedstrijdje. Foto: Youtube / KiesKuzu Tunahan Kuzu en een baldadige Farid Azarkan maken zich op voor een zaalvoetbalwedstrijdje. Foto: Youtube / KiesKuzu[/caption]
Ook uitte de Nederturkse politicus meermaals zijn afschuw om de opmerking die Johan Derksen deze week maakte over DENK-politica Sylvana Simons, en maakte hij zich druk toen hij in de file stond. Genoeg te zien dus in zijn vlog, die bijna twintig minuten duurde. Maar wat we níét te weten kwamen, was wat we van DENK kunnen verwachten de komende maanden. Bekijk de vlog zelf maar, als je dat volhoudt:
https://www.youtube.com/watch?v=E9C22qJwbAc&feature=youtu.be
Geen moment werd in het filmpje gerept over de concrete plannen van DENK in de verkiezingscampagne. En dat terwijl de partij vrijdag haar verkiezingsprogramma zou presenteren. Dat programma was vrijdag nergens te bekennen, in plaats daarvan werden aanhangers van DENK getrakteerd op Kuzu's inhoudsloze vlog. Toegegeven, DENK heeft een aantal weken geleden een plan voor de aanpak van discriminatie voorgesteld, met de bizarre maatregelen die je van deze partij zou verwachten. Maar een daadwerkelijk programma moet de partij tot op heden ontberen.
Dat viel ook de volgers van de partij op Facebook op:
schermafbeelding-2016-10-30-om-15-15-19
Sommige volgers van de partij vinden dat het wel moet kunnen, een dagje te laat zijn met je verkiezingsprogramma.
schermafbeelding-2016-10-30-om-15-15-40
Het is inmiddels echter twee dagen na dato en DENK heeft nog steeds niets over haar beleidsplannen laten horen.
Het feit dat DENK belooft om op 28 oktober een programma te presenteren, en die belofte vervolgens niet nakomt, geeft te denken. Hoe serieus is deze partij? Heeft Kuzu daadwerkelijk de ambitie om met concrete beleidsplannen te komen, of roept hij gewoon maar wat zodat hij in maart voldoende stemmen krijgt om zijn zetel te behouden? Als Kuzu van zijn Nederturkse partij echt een invloedrijke organisatie wil maken, zal hij echt wat meer moeten doen dan samen met Farid Azarkan een potje voetballen.
Vriend en vijand van DENK moeten het in ieder geval nog even zonder verkiezingsprogramma stellen. We kunnen wel alvast met zekerheid zeggen dat het vol zal staan van anti-Nederlandse onzin, want dat is het fundament van deze partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten