DENK-leden komen in opstand na ledendag: blanke aanhangers krijgen teveel aandacht!

Het leek zo goed te gaan, een dag die de Nederturkse partij DENK in Utrecht had georganiseerd voor de achterban. Dat viel echter vies tegen, toen in de nasleep van die dag een Facebook-rel ontstond waarbij de allochtone en autochtone leden van DENK elkaar in de haren vlogen.

DENK kwam eerder deze week bijeen in Utrecht voor een ledenbijeenkomst met Farid Azarkan, die de aanwezigen dingen ging vertellen over de nieuwe (en walgelijke) politieke partij. Op basis van de video lijkt het nog best een gezellig avondje geweest te zijn:

Maar eenmaal weer thuis begon al het gelazer, want bovenstaand filmpje dat werd gedeeld door DENK en door lijsttrekker Tunahan Kuzu leverde een hoop sippe gezichten op bij de hardcore achterban van Nederturken: die waren écht niet te spreken over het hoge aantal blanken dat aan het woord werd gelaten. Maar liefst twee, namelijk! Ibo Kilic – een Erdogan-aanhanger en fan van DENK – beklaagde zich op de pagina van DENK, en werd onmiddellijk gesteund door andere leden:

Een Indische man, een Turkse jongen en naar ik aanneem een Turkse mevrouw zitten ook net zo goed in het filmpje en mogen de heren Erdogan-liefhebbers Kuzu en Öztürk de hemel in prijzen. Maar toch, ook twee blanken. En dat is véél te véél! Dat moeten er eigenlijk nul zijn, toch? Nederland is immers niet van de Nederlanders, maar van de allochtonen. Zoals Kuzu dat al duidelijk maakte in 2012:

cor7wywwgaajnqy-jpg-largeEn Turkse aanhangers nemen dat nu zó letterlijk, dat er zelfs in de partij DENK – die van Turken in Nederland de ‘gastheer’ gaat maken – zelfs al geen plaats meer is van autochtonen. Diversiteit? Nee, daarvan is sowieso geen sprake. Mensen als Ibo Kilic zijn alleen geïnteresseerd in het koloniseren van ons land.

Waardeer jij de artikelen op De Dagelijkse Standaard, volg ons dan op Twitter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Sniper666

  Stop maar over DENK. Na de verkiezingen horen we er nooit meer wat van.

  1. Nog1

   @ Sniper

   Dat denk ik niet. Kuzu was in zijn eentje goed voor 23.067 stemmen bij de laatste verkiezingen.

   Daarnaast heeft hij de wind mee; de coup in Turkije en vooral de unanieme reactie van de Nederlandse politiek over Ergogans optreden nà de coup heeft kwaad bloed gezet. Hierdoor zal vrijwel iedere Nederturk op DENK gaan stemmen. DAn zit je al snel op 4 zetels.

   Dat ze bij peilingen niet naar boven komen komt omdat opniepeilers niet bij allochtonen peilen.

 2. Ni28

  Racisme in eigen gelederen?

 3. Ruud562

  Misschien moeten die blanken zich voor zo’n vergadering bruin gaan schminken, een kroespruik opzetten en Surinaamse krompraat uiten??

  1. chavera

   Is dat een uitnodiging voor Zwarte Piet , @Ruud526? Nog even wachten dan 🙂

 4. van Urk

  Wat moeten die brutale minderheden toch gvrd(oeps!) hier in ONS land??? Laten ze gewoon naar Bruinistan of Zwarterije verhuizen om van daaruit met een hele ploeg medelanders blanken te gaan bashen i.p.v. in een land dat altijd bewoond is en nog steeds door blanke Europiden.

 5. Beukman

  BREKEND: Scheuring dreigt in DENK tussen allochtonen- en autochtonenvleugel na onbezonnen actie van Ibo Kilic op Facebook. Kader teruggeroepen uit Turkije, partijbestuur in spoed bijeen.

 6. toetssteen

  Ehhhh, Turken zijn toch blank?

 7. Wachteres

  http://www.express.co.uk/news/world/717475/muslim-army-attack-europe-intelligence-expert

  Intelligence expert warns thousands of ‘Muslim soldiers’ are ready to ‘ATTACK’ Europe
  A HUNGARIAN intelligence analyst has warned that “thousands of Muslim soldiers” have arrived in Europe and are plotting an invasion.

  “More than 50 per cent do not want to integrate into the host culture; they are the members of a potential future army.

  “Why did they not go to the rich oil countries right in the neighbourhood?

  “Another type of strategy exists – besides sending soldiers and terrorists to Europe – but the conquest of Europe in another, more peaceful way.“

  “The oil countries are not letting them in because they know they are not capable of doing any useful jobs, but they also need a new mass base in Europe, once the oil runs out and they move over to Europe, to create political parties for them.

  “These people will vote for the Islamic parties, which will be created in Europe; they will achieve membership in parliaments with their critical mass. For this, it’s a perfect occasion as Europe invites in their future potential voters.”

  Wie denkt dat IS en aanhang hier komen om thee te drinken is een onnozele politiek-correcte idioot.

  1. toetssteen

   @Wachteres
   Orban heeft dus gewoon gelijk.

 8. Sniper666

  @Wachteres

  Oud Hollands spreekwoord; al te goed is buurmans gek.

 9. zomaar

  Nederland hebben zij rap , overgenomen blijkt ,binnen jaar tijd van gast (wat vele hier nog zijn , lopen de hele dag vakantie te vieren), naar gastheer .

  het moet niet gekker worden dat etnische minderheden hier de rol van gastheer op eisen , en wij dus ruim 12 miljoen Nederlanders gedegradeerd worden tot gast(arbeider!!), immers meer dan de helft binnen de etnische groepen werken niet en hebben nog nooit hier gewerkt !.

  en leven toch best wel riant !!, rianter dan de gemiddelde tokkie Nederlander die elke dag naar zijn baasje gaat .

 10. Wachteres

  Laat de 18-jarigen gerust door Europa reizen.

  Dan zullen ze later beseffen hoe het was en wat de EU – eventueel met hun steun – er van gaat en zal maken.

  Berouw komt nooit te laat, wordt er weleens gezegd. Ik weet zeker dat voor heel veel mensen het berouw over ons mooie Europa wel te laat zal komen.

 11. ✡︎ Meng ✡︎

  Indische Nederlanders zijn gewoon 100% echte Nederlanders hoor!

  Met hart en ziel houden ze van dit land en hebben helemaal NIETS met de idioten zoals van ‘Denk’.

  En zo zijn er nog veel meer, uit diverse buitenlanden afkomstige mensen, die zich in toenemende mate ergeren aan de idioterie zoals deze door ‘Denk’ wordt vormgegeven.

  Het is belangrijk voor autochtone Nederlanders om te weten dat grote groepen allochtonen over zaken als de vluchtelingencrisis en islamisering hetzelfde denken autochtone Nederlanders.

 12. henk vintage

  Allemaal 2 euro lappen bij de P.v.d.A. en stemmend Samsom in het zadel houden, des te sneller is het gebeurd met de P.v.d.A.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.