Donald Trump wordt kapotgemaakt door Hillary Clinton: ze leidt nu zelfs in Arizona en Georgia

Geen categorieokt 21 2016, 13:00
Arizona en Georgia zijn normaal twee knalrode staten. Een Republikeinse kandidaat die deze twee staten niet wint heeft echt geen enkele kans om de verkiezingen te winnen.
Sterker nog, als de Republikeinse presidentskandidaat die twee staten verliest is dat een bijzonder veeg teken. Het betekent vrijwel zeker dat hij bij de verkiezingen helemaal weggevaagd gaat worden en dat zijn Democratische tegenstander een waarlijk epische overwinning gaat boeken.
En daar lijken deze Amerikaanse verkiezingen inderdaad op af te stevenen:
https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/789381146303795201
Kamp-Trump ziet die interne peilingen -- die vaak veel beter zijn dan de peilingen van pollsters omdat ze rekening houden met de meest recente veranderingen onder kiezers, waaronder hoeveel mensen geregistreerd zijn als Democraat versus Republikein -- natuurlijk ook, wat dit verklaart:
https://twitter.com/CBSEveningNews/status/789270768588816387
Let wel, Murphy is niet ontslagen, maar heeft de handdoek zelf in de ring gegooid. Dit betekent dat hij honderd procent zeker weet dat Trump gaat verliezen -- en dat ook nog eens op epische wijze. Een professional als Murphy wil daar publiekelijk geen verantwoordelijkheid voor dragen. En dat is natuurlijk helemaal niet gek: hij wil na deze verkiezingen ook nog aan de slag.
De meeste Amerikanen moeten nog stemmen (men is in veel staten al in staat om vroeg te stemmen), maar de verkiezingen zijn al beslist. Trump gaat onderuit... en dan ook nog eens op een historische manier waarvoor hij zich kapot moet schamen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten