Hilarisch: foto bewijst dat protestmars #Ieder1 door #Niemand bezocht werd

Geen categorieokt 02 2016, 17:30
Heerlijk.
Het is de altijd scherpe Annabel Nanninga (van voorheen GeenStijl en Jalta, nu TPO) opgevallen dat de #Ieder1-mars, die zogenaamd door tienduizend mensen bezocht werd, toch echt wat minder bekijks trok dan dat. Deze foto laat er echt geen twijfel over bestaan dat de enige aanwezigen een paar verdwaalde hondenuitlaters waren en een handvol linkse moraalridders die niets beters te doen hadden.
Of, zoals Annabel het verwoordt:

Okee, toegegeven, dit is aan het einde van de dag en een deel van de mensen was al naar huis. Maar de juichende propaganda berichtgeving van kritiekloze moraalmedia en extreemlinkse VARA-blogs over een mars van tienduizend man lijkt hiermee wel naar het rijk der fabelen verwezen te kunnen worden.

En daar mogen we wel héél dankbaar voor zijn. Als het wél een succes was hadden we ongetwijfeld nu alweer gehoord dat er een nieuwe mars zou volgen. Wat er ook gebeurt, daar heb ik écht geen trek in. Het was al erg genoeg om die drie of vier tweets voorbij te zien komen over déze mars. Nog één of twee erbij is echt genoeg om mijn dag te verpesten.
Maar goed, daar hoeven we ons dus niet druk om te maken. Het #Ieder1 gedoe was één groot fiasco. Mooi hoor.
Oh, voor de mensen die het vergeten zijn, hier nog even de video waarin #Ieder1-demonstranten uitleggen dat ze met 'iedereen' natuurlijk niet echt iedereen bedoelen:
https://twitter.com/ddeaconblues/status/780166959996473348
Opdat we hun hypocrisie nooit vergeten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten