Jankerige Nederlandse ISIS-strijder wil terug naar ons land komen. Nee ga weg, moordenaar!

Hé kijk, weer zo’n jihadist die zogenaamd heel veel berouw toont voor zijn daden die hij namens ISIS heeft gepleegd in Syrië en Irak. Met z’n goede gedrag wil hij nu weer huiswaarts keren. De brutaliteit van zo’n moordlustige bengel is stuitend.

Ach gossie, wat een zielige jongen! De BBC was onlangs te gast in een Syrisch heropvoedingskamp, waar gevangengenomen ISIS-strijders worden omgetoverd tot modelburgers. Nou ja, soort van dan. Hoe dan ook, ene “Abu Sumail al-Hollandi” zit daar ook vast, en tegen de Engelse pers jankt de jongen honderduit over hoe slecht hij behandeld zou worden. En hoe graag de salafistische knuppel weer naar ‘huis’ komt:

“Hij klaagt over de behandeling die hem bij IS ten deel viel. “Ze behandelen ons heel slecht, vooral de mensen uit het buitenland. Het is vreselijk moeilijk voor ons om daar te zijn. Het is niet bepaald onze levensstijl: je bent gewend aan van alles en nog wat, en dan kom je daar, en dan pakken ze je meteen flink aan.”

Sumail zegt dat IS ‘mensen afmaakt alsof het niets is’. “Als je niet wilt vechten, behandelen ze je heel slecht. Als menselijk vlees.”

Buitenlanders in dienst van IS ‘willen allemaal terug’, zegt Sumail, ‘maar ze laten ze niet gaan’. Veel mensen ‘wilden al vanaf het begin weg, maar als je wordt gepakt, ga je de gevangenis in en krijg je de waarschuwing: als je dat nog een keer probeert, maken we je af’.”

Het is allemaal te zien in dit verbijsterende filmpje

….waarin de jongen zonder schaamte vraagt aan Nederland om hem weer op te nemen:

“Daarom wilde ik weg”, zegt hij tegen de BBC. “Ik wil terug naar mijn land. Ik weet dat ik in de problemen kom, maar ik heb hiervoor gekozen en ik zal de prijs betalen. Ik hoop dat ik er snel uitkom en mijn leven weer kan oppakken.”

Dat mag allemaal wel wezen, maar ISIS is bepaald niet de padvinderij. Dit zijn gewoon meedogenloze moordenaars. Allicht hebben ze deze Sumail slecht hebben behandeld, maar al die duizenden onschuldige Irakezen en Syriërs, Yazidi’s en christenen, sjiïeten en atheïsten, vrouwen en homoseksuelen.. die liggen nu allemaal onder de zoden dankzij ISIS waarvoor Sumail gediend heeft als voetvolk.

Deze jongen lijkt zich daar niet voor te schamen. Hij vindt het vooral erg wat hém overkomen is. Het moge dus duidelijk zijn dat zijn heropvoeding nog lang niet voltooid is. Laat deze jongen maar bij ons wegblijven voor zolang we hem weg kunnen houden. Hij heeft bewust gekozen om te gaan moorden in naam van een vijand van het Koninkrijk der Nederland, en van die keuze bemerkt hij nu de consequenties. Laat Sumail deze gevolgen van zijn radicaal-islamitische, terroristische gedrag maar even goed voelen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Sniper666

  Heropvoeden? Niks ervan! Die gozer halal slachten en aan een haak ophangen zoals de ISIS broeders ook doen.

 2. Jantje

  In dienst gaan bij een buitenlandse mogendheid is NL paspoort kwijt, wat mij betreft.

  1. zomaar

   is altijd zo geweest , toch met de komst van de moslims is dat niet meer , vele moslims hebben een dubbel paspoort, en zo kunnen zij nooit in vreemde krijgsdienst zijn.

 3. Ni28

  Reis naar de ISIS hoort wegens misdrijf en verraad een enkeltje te zijn.

 4. Niek

  Moham al-Hollandi, natuurlijk is er altijd genade te vinden.

  Iek ga morghe (ek sweer) naar Hollandi – kan ik effe kome vange?

  Ja kom maar jongen, je krijgt een gepaste straf.
  10 jaar TBS met 16 uur uur dag de echt gebeurde verhalen van Jezus lezen,
  eten op rantsoen, geen tv, telefoon of internet.
  Zeker weten, zal je een mens maken.

 5. Wachteres

  D66 was hevig verontwaardigd omdat Wilders zei dat dit tuig nooit in NL terug zou mogen komen. Want ….

  Het gebeurde ook wel eens dat het hele gezin daar heen ging en dan zouden we die arme kindertjes in de steek laten. Alsof ouders zelf niet verantwoordelijk zijn voor hun kinderen.

  En ondertussen mogen wij – en onze kinderen – wel worden blootgesteld aan deze gevaarlijke gekken, die hier weer liefdevol worden opgevangen.

  Politiek-correct: KNETTERGEK!

 6. MareJane

  Heb op de radio gehoord dat het OM deze man gaat oppakken. Je mag niet in een buitenlands leger dienen. Maar die idioot denkt natuurlijk aan zijn luxe uitkeringsleventje hier in Nederland en wil daar graag weer naar terug. Oppakken die vent en jaren de bak in. Tenslotte ging hij erheen met de bedoeling om mensen te doden als je je bij ISIS aansluit.

  1. Sniper666

   @ MareJane

   Oppakken? Is ISIS een leger? De bak in? NEE

   Paspoort afnemen en klaar. Geen kosten maximaal rendement.

 7. Jeroen100

  Ik vind het onbegrijpelijk dat dit soort figuren gevangen worden genomen. Standrecht is hier op zijn plaats.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.