Kindermishandeling: leraren dwingen doodsbange meisjes om slangenbad te nemen

Geen categorieokt 19 2016, 14:00
Dan ben je dus echt van lotje getikt.
In het streng-islamitische Maleisië vinden leraren het blijkbaar geweldig leuk om jonge meisjes doodsbang te maken:

Een groep bange schoolmeisjes is in Maleisië gedwongen door een kuil met slangen te lopen. De uitgelekte beelden van de gillende en huilende kinderen hebben tot grote verontwaardiging geleid op sociale media.

De opdracht in een staatspark in Kuala Kangsar maakt deel uit van een schoolkamp voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud. De drie minuten durende video toont schreeuwende en huilende schoolmeisjes, nadat ze door hun leraren werden gevraagd om een modderig bad te doorkruisen.

De leraren vertelden de meisjes dat er twee pythons in het modder verstopt zaten. Dat was al erg genoeg, maar vervolgens gooiden ze er ook nog enkele andere slangen bij in.
Ja, dat lees je goed: ze gooiden er extra slangen bij!
Knettergek natuurlijk, maar het kan nóg erger: vervolgens werden de meisjes namelijk ook met water besproeid en kregen te horen dat ze in het water moesten duiken.
Mohd Noor Hassan Ashaari Sulaiman, de directeur van de lokale politie, zegt dat hij en zijn collega's onderzoek doen naar het voorval. Op dit moment zitten vier mensen vast:

"We betreuren dat dit is gebeurd. Dit incident kunnen we niet licht opvatten."

Dat gezegd hebbende voegt hij daar aan toe dat het allemaal eigenlijk ook wel weer een beetje meevalt, want ach, de slangen waren niet giftig!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten