Knettergekke Donald Trump wil dat Clinton een 'drugstest' afneemt voor volgende debat

Geen categorieokt 16 2016, 8:31
Donald Trump heeft weer een idiote uitspraak gedaan rondom zijn Democratische mededinger voor het Amerikaanse presidentschap. Volgens de miljardair uit New York wordt het tijd dat Hillary Clinton een drugstest afneemt.
Je hebt normale mensen, gekke mensen en echte complete gestoorden. De Republikeinse presidentskandidaat Trump lijkt echter te vallen in die laatste categorie. Gisteren was het op campagne wederom raak:

"De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wil dat zijn Democratische tegenstander Hillary Clinton een drugstest doet voor het laatste televisiedebat. Hij zei dit zaterdag tijdens een toespraak in New Hampshire.

"In het begin van het vorige debat was ze helemaal opgefokt", aldus Trump. "En na het debat kon ze amper normaal lopen." Zelf wil de Republikein ook aan een drugstest worden onderworpen. Bewijzen voor zijn claim dat Clinton drugs zou gebruiken, leverde hij tijdens zijn toespraak niet."

Z'n commentaar zal hem er niet populairder op maken, en laat populariteit nu zo'n beetje het enige zijn waar Trump niet in grossiert. Alhoewel Trump de strijd om het presidentschap met Clinton bij tijd en wijlen flink spannend gemaakt heeft, komt hij bij de debatten totaal niet uit de verf. Hij is onvoorbereid en doet er de gekste uitspraken.
Wat Trump echter écht nekt zijn de schandalen rondom zijn persoon. "Pussygate" is nog altijd niet gaan liggen, en dat doet de Republikeinse kandidaat veel electorale pijn: momenteel staat de miljardair in de peilingen achter in álle swing states, en heeft hij zelfs moeite om zogenaamd 'veilig' Republikeins gebied te verdedigen; de races in Georgia, Arizona, Alaska en Texas gaan allesbehalve van een leien dakje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten