Kom naar Café Jalta met speciale gast en spreker Edin Mujagic!

Geen categorieokt 10 2016, 18:44
Aanstaande woensdag (12 oktober) organiseren onze vrienden van Stichting Jalta een nieuw Jalta Café. En dat is bijzonder goed nieuws voor lezers van De Dagelijkse Standaard.
Het café zal plaatsvinden in cafe Het Vliegende Paard, Voorstraat 17 in Zwolle. De speciale gast en spreker van de avond? Edin Mujagic, bekend vanwege zijn belangrijke werk over economische onderwerpen en, natuurlijk, de Europese Unie.
Voor lezers van De Dagelijkse Standaard is de toegangsprijs slechts 10 euro. Daar krijgt u dan een drankje bij cadeau.
Dat is op zichzelf natuurlijk al erg mooi, maar er is nog meer goed nieuws. U kunt namelijk ook een gesigneerd exemplaar bestellen van Edins nieuwe boek, "Boeiend en geboeid: een monetaire geschiedenis van Nederland sinds 1814/1816." De kosten: slechts 25 euro.
En dan het allerbeste nieuws: als lezer van DDS kunt u een totaalpakket bestellen van een toegangskaartje + het boek van Edin. Normaal gesproken zou u dat 35 euro kosten. Omdat u DDS zo trouw leest krijgt u echter 5 euro korting op uw toegangskaartje.
Met andere woorden, voor 30 euro krijgt u toegang tot het café én een gesigneerd exemplaar van Edins boek.
Wie de avond wil bijwonen (€10), een gesigneerd exemplaar van Edins nieuwe bestseller wil bestellen (€25) of de combideal wil boeken (€30), kan dan doen via onderstaande PayPal-knop:
paypal
Of door het juiste bedrag te storten op IBAN NL39FVLB0226300218 tnv Stichting Jalta, Amsterdam, ovv 'Jalta Cafe 12 oktober Zwolle'.
Als redactie van DDS zijn we bijzonder blij dat wij u deze aanbieding kunnen doen.
Met vriendelijke groet,
Uw hoofdredacteur,
Michael van der Galien
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten