Lugubere moord en verkrachting van 4-jarige kleuter live op tv opgebiecht door Turkse man

Geen categorieokt 25 2016, 17:00
Een Turkse man schokte vriend en vijand met een bekentenis live op televisie: ja, hij had z'n vierjarige buurmeisje verkracht, vermoord en haar lichaam daarna begraven.
In Nederland had je vroeger Peter R. de Vries, die misdadigers met draaiende camera benaderde, maar zelden wist hij hen ook live op televisie een bekentenis te ontlokken. Dat pakte de tv-presentatrice Muge Anli toch beter aan toen zij de van moord verdachte Himmet Akturk voor zich kreeg.
In de buurt van Akturks woning in het Turkse Alasehir verdween namelijk niet lang geleden een vierjarig meisje. De politie kon niet meteen een verdachte vinden, maar aangezien Akturk vlak in de buurt woonde en eerder veroordeeld was voor het verkrachten van zijn neefje viel de verdenking toch op hem. Tv-presentatrice Muge Anli besloot de zaak tot op de bodem uit te zoeken, en dat mondde uit in een gesprek met Aktürk. Die werd daarbij zo onder druk gezet, dat hij de verkrachting en de moord op het jonge meisje maar toegaf.

"De presentatrice bleef druk zetten tot de verdachte brak en in tranen toegaf dat hij de kleuter inderdaad vermoord had. Akturk werd onmiddellijk gearresteerd, in het politiebureau legde hij een volledige bekentenis af.

De agenten kregen te horen dat hij het meisje eerst verkracht en vervolgens gewurgd had. Akturk wikkelde het lichaam vervolgens in een zak, gebruikte zijn kruiwagen voor het transport en dumpte haar in een afvalcontainer. Toen bleek dat de vuilniskar de volgende dag niet langsgekomen was, haalde hij het lijk er weer uit en begroef hij haar in een wijngaard. "

De politie is na de woorden gaan graven op de plek die door Aktürk werd aangewezen, en trof daar inderdaad het stoffelijke overschot van het jonge meisje aan. Bij de man thuis werden verder nog haren en bloed van de tragisch gestorven kleuter gevonden.
39aa6fec00000578-3867362-image-a-9_1477319102951
Wat een misselijk figuur, joh!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten