Misselijke Niki Lauda valt Max Verstappen aan: 'Waar haalt hij de arrogantie vandaan?!'

Geen categorieokt 31 2016, 11:00
Nee Niki, waar haal jij de arrogantie vandaan om net te doen alsof je objectief bent terwijl je gewoon voor Mercedes werkt?
Ooit was Niki Lauda een groots coureur. Tegenwoordig is hij eerst en vooral een praataapje van Mercedes, wat inhoudt dat hij elke mogelijkheid aangrijpt om de toekomstige rivaal van zijn eigen coureurs -- Max Verstappen dus -- continu in de verdediging te drukken. Ook nu weer.

Niki Lauda, technisch adviseur bij Mercedes, is woedend op Max Verstappen. In de eerste bocht van de race raakte Verstappen en Nico Rosberg elkaar. ,,Volkomen onacceptabel. Nico racet om het kampioenschap en was duidelijk eerder in de bocht. Verstappen is te agressief en dat moet een keer doordringen."...

Het handgebaartje waarmee Verstappen zwaaide toen hij Sebastian Vettel tegen kwam (die ook zwaaide met de vinger) kon ook niet op de goedkeuring rekenen van Lauda. ,,De volgende onbeschaamdheid. Ik heb geen idee waar hij die arrogantie vandaan haalt. Dit is een verloren zaak. De woede van de andere coureurs wordt groter en groter. "

Het interesseert me helemaal niets dat "de andere coureurs" steeds bozer worden, Niki. Ik word steeds vermoeider en geïrriteerder als ik naar jouw gezwam en het gejank van Sebastian Vettel moet luisteren. Houd eens op zeg, en gedraag je als mannen. Als je moeite met racen hebt moet je maar gaan korfballen. Misschien dat die sport op deze leeftijd beter bij je past.
En wat betreft Verstappens actie met Rosberg: de twee reden op dat moment naast elkaar. Max hoeft Mercedes-coureurs niet zomaar voorrang te geven, alleen maar omdat ze toevallig rondrijden in een glanzende grijze bak. Net als alle andere coureurs moeten Rosberg en Hamilton gewoon voor hun klassering strijden. Als ze dat niet willen geldt voor hen hetzelfde als voor Lauda: ga maar lekker korfballen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten