Naïeve Merkel wil islamisering tegengaan door christelijke liedjes op de blokfluit te spelen

merkelblokfluit
Foto: Sarah Stierch (CC BY 4.0) / Wikimedia Commons

Ja, zo gaat die langverwachte deïslamisering er wel komen, hoor…

Mensen die zich zorgen maken over de islamisering van Europa: ga maar even rustig zitten. Het zal allemaal niet zo’n vaart lopen. Want ‘mutti’ Angela Merkel weet raad voor ons allemaal! Onze oosterburen kennen namelijk ook een probleem met radicaal islamitisch terrorisme, en veel Duitse burgers hebben het een beetje gehad daarmee. Daarom stemmen velen op de partij AfD, een partij die min of meer doet wat de PVV hier in Nederland doet.

Merkel vindt de methodes van die partij eigenlijk maar niets. En dus heeft ze een eigen oplossing voor het tegengaan van orthodox-islamitische invloeden. We moeten gewoon allemaal christelijke liedjes gaan spelen op onze blokfluiten! Ja, dat heeft Merkel echt gezegd ja. Op een bijeenkomst van haar partij CDU in Mecklenburg-Vorpommern sprak de bondskanselier de volgende woorden:

“Ik weet dat er zorgen kleven aan de islam.”

En hoe burgers die zorgen te lijf moeten gaan. Nou, heel eenvoudig.. we pakken de blokfluit en de liedjesboeken en spelen maar!

“Hoeveel christelijke kerstliedjes kennen we nog, en hoeveel dragen we over aan onze kinderen en kleinkinderen? Je moet gewoon wat liedboeken pakken, en degenen die dat kunnen spelen dan mee op de blokfluit.”

Zelfs bij de CDU in Mecklenburg-Vorpommern kon men het toen niet droog houden en werd er hard gelachen in de zaal. Een stomverbaasde Merkel ging echter gewoon door met haar aanbeveling:

“Ik meen dit eerlijk. Als we dit niet doen gaat er een stukje vaderland verloren.”

Oh, oh, Merkel. Nu is het niet dat liedjes spelen op de blokfluit intrinsiek kwaadaardig zou zijn. Want dat is het niet. Maar de werkelijkheis is óók dat je Saoedi-Arabië en de Golfstaten hebt die miljoenen steken in moskeeën en islamitisch onderwijs in Europa. Als je dat weinig verlichte geloof Nederland niet wil laten overspoelen zal je daar méér tegenover moeten stellen dan alleen wat kneuterigheid met blokfluitjes. Merkel is echt naïef als ze denkt dat een liedjesbundel en een houten blaasinstrument de Westerse cultuur gaan redden. Echt, hoe kan je zo stom zijn?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  tja elk nadeel , heeft zijn voordeel . nu leren de kinderen alvast , hoe zij later de moslim fluit moeten bespelen .

 2.   

  Dat ze daar toch niet eerder opgekomen is….zou veel leed bespaard hebben.
  Merkel is een genie……want dat moet je zijn om tot zo een oplossing te komen.

  1.   

   de sociaal democraten hebben overal een oplossing voor , nu hoe men de moslim kan plezieren door op de fluit te spelen .

   het lijken wel cobra’s , zolang je (op de (of hun) fluit) speelt bijten zij niet, slim van de sociaal democraten , kan je hele slangen nesten houden , kost wel wat , toch doen ze geen kwaad!!.

   afin waarom zou je houden dan ?, als je er toch niets aan hebt breng ze terug !!.

 3.   

  Een overtuigend bewijs dat ze van de kop los is.

 4.   

  Het woord BELEID is van dezelfde letters samengesteld als DEBIEL.

 5.   

  wie islamiseert ?, wij onze samenleving door toedoen van de linkse politiek hier en in de ander Europese landen , zelfs Amerika als Clinton daar aan de macht komt .

  het zijn tientallen decennia lang , de linkse sociaal democraten het geweest die de islam omarmen , en vonden en nog vinden dat elke moslim een aanwinst is voor onze westerse samenleving(en).

  de moslim krijg je niet zover dat hij christelijke liederen gaat fluiten , immers binnen de islam is vertier geheel niet toegestaan !, vandaar dat zelfmoordenaars terroristen genaamd een verlokking is voor hen, krijgen en mogen zij in hun hiernamaals alles wat zij hier moeten ontberen .

  links sociaal democraat , maakt rare sprongen de laatste jaren!, het lijkt wel een circusact !, vol clowns die de mensen aan het janken willen krijgen .

 6.   

  Dat mens moet onmiddellijk in een psychiatrisch ziekenhuis worden opgenomen.

  1.   

   Wegstemmen van haar partij bij de volgende verkiezingen mag ook. Er zijn Alternatieven.

 7.   

  Alle sterke christelijke fundamenten zoals kerken zijn failliet of gesloopt en het enigste westers christelijk wapen als tegengewicht tegen de islamisering is volgens Merkel een… blokfluit!? Nee zo werkt dat niet mutti. Het Duitse volk dus ook de socialisten moeten weer terug naar de basis van het christelijk geloof en weer meer kerken gaan bezoeken en bouwen zodat er geen ruimte en plaats meer is voor de islam. Maar ja..dat laatste wil toch niemand meer dus..heeft de islam vrij spel om flink aan de weg te timmeren met hun moskeebouw en hun radicale zendingsmissies m.a.w. het zogenaamde “christelijke” westen heeft zijn plaatsje blindelings afgestaan aan de islam omdat het zelf hun eigen eeuwenlange religie van het christendom overboord heeft gegooid om verder te gaan als atheist, vrijdenker of socialist.

  1.   

   Dan moeten de kerken niet dezelfde maffe boodschap brengen als Merkel, @van Urk.

   Bij de meeste kerken kom je van de [Merkel] regen in de [Merkel] drup.

   Ik herinner me nog dat de dominees ineens gingen preken over ‘de derde wereld’ en ‘goed doen aan de armen in Afrika’.

   Heel veel christenen hebben het gehad met de kerken omdat die zich hebben laten beïnvloeden door de gevaarlijke communistische ideeën van de Frankfurter Schule.

   Eén ding heb ik wel geleerd: “Heb uw laatste lief als uzelf”. Maar dat betekent niet, zoals heel veel christenen blijkbaar veronderstellen: “Heb uw naaste MEER lief als uzelf”.

   Wij mogen onze maatschappij niet opofferen voor/aan een gewelddadige godsdienst/ideologie, die andere godsdiensten haat en er alleen maar op uit is om de wereld te veroveren.

   Mensen die dat toelaten zijn naïef of – zoals onze ‘elite’ – puur kwaadaardig.

   Merkel weet echt wel wat de gevolgen van haar daden zijn, maar zij heeft zich [voor macht en geld?] in dienst gesteld van een hogere instantie en die is niet de God van de christenen, waar zij het over heeft.

   Zij gebruikt Hem alleen maar om voor het gewone volk haar duivelse daden te legitimeren.

   1.   

    Laatste alinea: ‘gebruikt’ kan ook ‘misbruikt’ zijn.

   2.   

    @Wachteres
    Kwaadaardig, het zou al te zot zijn als ze de uitkomst van communisme overgoten met een dikke laag relisaus niet zouden kennen.
    Christendom, niet het katholicisme, want dat is geen haar beter omdat het dezelfde structuren kent, staat los van politiek. ‘ Mijn koninkrijk is niet van deze wereld.’ Daardoor is het NT makkelijk te scheiden van politiek.
    En dan laat ik Paulus buiten beschouwing, want dat was een zetbaas van Rome.

    1.   

     Marx heeft zijn perfecte systeem volledig gebaseerd op het Christendom.
     Het communisme is, globaal gezien, het Christendom (NT), waarbij God vervangen is door de staat en Jezus door de partij. De hemel is op aarde en ligt net na de volgende bocht achter de heuvel. Het geweten, de ziel, genade en vergeving zijn verwijderd. De strijd (tegen het kapitalisme en overige vijanden) is constant en eindigt nooit. Er zijn een paar uitverkorenen die de elite vormen en altijd gelijk hebben. Eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke vrijheid, het gezin en familie zijn afgeschaft. Men is de maatschappij schatplichtig. De enige loyaliteit is aan de partij. Luister eens naar de internationale (ook de Duitse versie) en lees de tekst., het klinkt als een seculier psalm.

     Merkel is een hard core communist. Zij is binnen het socialisme/communisme opgevoed. Haar vader, dominee, is vrijwillig in Oost-Duitsland gaan wonen. Hij (en velen met hem) waren overtuigd van het stichten van de hemel op aarde onder het zgn. socialisme. Het socialisme (communisme light) en het communisme zijn vanuit hun aard atheïstisch.

     De infiltratie van de kerken, die wachteres noemt, is al meer dan een eeuw geleden begonnen. Dat is een van de redenen, en mogelijk de grootste reden, dat de kerk zich in de jaren 60 zo in de hoek liet zetten en zich zonder slag of stoot overgaf. Een weerbare kerk had dit nooit laten gebeuren en niet alleen weerwoord gehad, maar ook de aanvallers echte antwoorden kunnen geven.

     Wie Antoine Bodar op in de media ziet en hoort, kan niet anders concluderen dat hij God niet kent en God hem niet.

   3.   

    “Zij gebruikt Hem alleen maar om voor het gewone volk haar duivelse daden te legitimeren.”

    Hum. Er was eens een Oostenrijkse schilder die hetzelfde deed.

    1.   

     Klopt, @Ali Yas. Hitler moest in feite niets van het christendom hebben.

     De enige godsdienst waar hij respect voor had, was de islam.

     Merkel was, is en blijft een communist, @Arachne. Dat laat ze in haar hele gedrag zien. Ze heeft nooit afstand genomen van haar verleden. Voor de communistische partij mocht ze op reis naar het buitenland. Dat kan alleen maar als men haar honderd procent vertrouwde.

     @Toets, Paulus een zetbaas van Rome? Verklaar je nader ….

 8.   

  U dacht dat Duitsers geen humor hadden? Merkel maakt gewoon een grap toch?

 9.   

  Merkel is – gezien de vrucht van haar denken en handelen – een naamchristen en die gaan, volgens Jezus, regelrecht naar de hel. U gaat niet langs af, ontvangt geen 200 gulden (wat meer waard was dan nu €200,-).

  Het grootste wapen tegen de vijand is een actief, Bijbels geloof. Maar ja, ook als in heel Europa de Bijbels dicht gaan (het enige continent waar de Kerk van Christus reeds lang niet meer groeit!).

  Ik heb Muslims gezien die echt totaal bekeerd zijn en dat ook naleven en uitdragen. Ook nadat ze het Goede (Allerbeste!) Nieuws van mij gehoord hebben. Zie o.a. Walid Shoebat en vele anderen. Dat heeft het meest effect, van hun eigen (miljoenen!) mensen the True Gospel te horen. Op YouTube (‘testimonies muslims’, ‘Muslim becomes Christian’, ‘Why I left Islam’, etc).

  Ook zijn er giga rallies (samenkomsten van soms bijna een miljoen – en 99% daarvan – muslims georganiseerd in Muslimlanden). Zie Reinhard Bonke, Peter Youngren en wereldwijd sterk groeiend maar op kleinere schaal o.a. Torben Sondergaard, een Deen die duizenden Christenen leert de genezingsgaven weer vrij te zetten zoals Jezus leerde, en duizenden bovennatuurlijke genezingen op straat gebeuren; blinden worden ziende, doven gaan horen, kreupelen en parralised lopen weer, demonen worden er uit geketst (gr: ‘ex ballo’). Doe ik ook hier op straat in een Muslimland! Jezus zei altijd na: ‘Teach’ ook: ‘… and heal the sick’ (cast out demons etc).
  En: ‘Wonderen zullen de g e l o v i g e n volgen.
  Vermoed dat Merkel niet een gelovige van demware Jezus is.

  Dan ZIEN ze het verschil tussen vals en echt, liefde en haat, loze kreten en realiteit.

  Dat en alleen dat is de ware Kerk. Keep the main thing the main thing.
  Het gigasyteem van valsheid, blingbling, scheinheiligheid en ‘dialoog’ van de systeemkerken (ihb de Roomse boter, maar elke ‘religie’ wat zoveel kwaad deed zonder Christus maar zogenaamd ‘met god’) is m.i. wat in o.a. Openbaringen 19:1 wordt genoemd als ‘Het Grote Babylon’ en zal spoedig totaal weggevaagd worden.

 10.   

  @Arachne, helemaal waar. Het grote kwaad kwam (en komt nog steeds, we hebben nog steeds niet geleerd!) m.i. van het ‘koninkrijk (van God, of duizendjarig rijk, e.d.) HIER en NU! Met een zichtbare leider, zoals de paus (het tegenovergestelde wat Jezus bedoelde van leiderschap, bovendien ontiegelijk onbijbeld in diverse aspecten en Bijbeluitleg), ipv een onzichtbaar Koninkrijk (‘reeds IN de wedergeborene, zei Jezus!)

  @Toetsteen, huh? Gaan we aan Bijbelstudie doen? Jij? In hoeverre ken je iets van Paulus om deze dwaze bewering te doen? Ik zou zeggen het tegenovergestelde blijkt uit Paulus’ onderwijs. Geen kreten dus, maar ik bedoel ook contextueel.

  @Wachteres, interessant en waar. Idd Herbert Marcuse van de ‘Frankfurter Schule’ las ik ook graag destijds, in mijn wilde linkse jaren. Lekker positief allemaal en net als Sartre immens populair onder jaren 60 artiesten (ondergetekende) en intellectuelen. Hoewel ‘repressieve tolerantie’ voor nu geheel opnieuw bewaarheid is geworden. Zie CNN Clinton, NYTimes, BBC, etc.

  En idd de kerken ‘moeten geen maffe boodschap (zoals Merkel)’ meer verkondigen. Maar daarentegen ook niet meer de maffe, OT (wettische) boodschap van alleen maar de naaste te veroordelen, vol met schuld- en angstcomplexen achterlatend: dit is regelrecht uit de hel en nooit van (NT) God. Christus HEEFT die veroordeling op zich genoemen en 100% Genade verleend, 2000 jaar geleden… ONS deel is: geloof daarin (‘… en gij zult behouden worden), Rom10:9, Ef2:8, Joh3:16, enz.

 11.   

  Wat heeft deze vrouw een hoop stuk gemaakt. Dar wil je niet bij zij,mdat wil je niet weten. Waar is het einde, wie gelooft het (nu, niet later)?

  Merkel’s logic seems to be: Sure, jihadists are evil, but who are we to speak? Don’t forget how evil we were in the past.

  But that’s not a sound public policy. That’s personal therapy.

  Merkel’s logic seems to be: Sure, jihadists are evil, but who are we to speak? Don’t forget how evil we were in the past.

  But that’s not a sound public policy. That’s personal therapy.

  This is Angela Merkel’s world view: Germany doesn’t belong to the Germans. Germans don’t deserve Germany. Foreigners fresh off a train do and just shut up if you disagree — don’t you know that Germany is guilty, guilty, guilty?

  http://www.therebel.media/did_merkel_just_read_out_germany_s_suicide_note

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!